tüm sistemi teknobiyotikten almak istiyorum ancak kingston 1.5v olan seri bunlar diğerleri 1.65. 50tl fazla o gözümde değil ama bu paraya daha iyi ram alabilirsin derseniz onu düşüneyim. tek isteğim teknobiyotikte satılıyor olması. 8gb gerekli işim gereği. msi 870 g54 x955 hd6850/6870 sistem böyle olacak uyumlu olur mu olmaz mı onu da söylerseniz memnun olurum. şimdiden teşekkürler
Bu 8gb hastalığı nerden çıktı. Ne yapıyorsunuz bu kadar ram'i merak ediyorum. Ancak çizim programları kullanırsak doluyor.
sanal makinada x-code kullanıyorum. aslında 4gb da iş görüyor ama sistemler arası geçiş yapıyorum kasıo o arada. aynı zamanda yeri geldiğinde adobe serisinden 4-5 programı aynı anda kullanıyorum. kısacası merak değil gereklilik ;)
@leon-x saol hocam tavsiyen için
bir alışveriş sitesi var bilgisayarım anakartının marka modelini giriyorum hangi ram uyacağı yazıyor laptopun marka modelini yazıyorum gene çıkıyor hemde laptopum 5-6 yıllık alışveriş yapmasanızda faydası olacağını düşünüyorum daha ucuz biryer bulursanız ordan alırsınızhttp://www.bilendenal.com/CustomPage.aspx?Name=Kingston sitenin arama yeri bura kingstonun sitesindede var ama aynı sistem orası ingilizce anlamıyorum