< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu programlar niye kaldırılmıyor? (2. sayfa)
-
-
toplumu temelinden sarsmak ve dejenerasyon için , bununda ilk adımı aileyi bozmak , sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten
-
Tamam düzmece veya senaryolu olan yerleri var. Hatta algı operasyonuna dönenleri de var. Yalnız, Antalya'da bir cinayeti adama itiraf ettirdiler, polis gitti cesedi bahsedilen yerden çıkarttı. Sonuçta ortada bir suç var ve itiraf ettirebildiler. Normalde işi bızıklamasalar, belkide yıllarca hiç ortaya çıkmadan kalacak. Tamamen karşı değilim ama bu işin yürür kalmasını, bizim gibilerin rahatsız olduğu o senaryolu ve polisiye diziyi andıran ortamda, yargıç havasında gezen Müge ve Esra gibiler bir şekilde sağlatıyor. Arkalarında da epey bir destek var.
-
Türkiye bu işte sadece olanı gösteriyor.
Yayından kaldırılsa bu olanlar olmayacak mı sanki?
-
Bu programlar yapılsın diye ücret ödeniyor. Para karşılığı bu leşşş kalitede leş bayanlar ile program yapıyorlar. Çıkan türbancı çoklu seks yapan bacıların dramı tamamen gerçek. Alt tabaka nın sapık yaşamını izletiyorlar ama sorsan CHP kafir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rabbin kim? Peygamberin kim? Dinin hangi dindir? Kitabın hangi kitaptır? Kimin Ümmetindensin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
netflix seni rahatsız etmiyorsa mı ? hayırdır islamcılar neyden rahatsız olup olmayacağımızı siz mi belirler oldunuz artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlari da kaldirirlarsa gündüz kuşağında eski diziler ve yemekteyiz vb programlar haric bir sey kalmaz
Bence evlilik programlari daha iyiydi bunlardan keske devam etselerdi bunlarda anormal ahlaksizliklar ortaya cikiyor konuşuluyor bu nedenle normallesiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü belli tiyatrolar ile belli cehalet seviyesini korumaları gerek. Fakir edebiyatını halka açık açık anlatacak programlara ihtiyaçları varki, benzer gruptaki halk yalnız olmadığını hissetsin.
-
Bu sitede olunca koşarak uninstall meselesi ise yardımcı olmaya gelmiştim. Bunları Allah başımızdan uninstall etsin ne diyeyim :)
-
Xiaominin kendi yüklediği programlar gibi sanmıştım bende çünkü programlar demişti.
ülkemizdeki cahilleri gör diye kaldırılmıyor.
-
Bu programlar dursun ki alt tabakadaki insanların hayatlarındaki gerçekleri görelim. Netflix'e laf söylemeye kalkan insanların çoğu içlerindeki sapıklığı dışa vuramayanlar. LGBT propagandası seziyorsan o diziyi yada filmi izleme diğerine geç. Dizi-Film-Belgesel yapıyor adamlar. İşlerini de iyi yapıyorlar.
-
Elliki ne izleyecek?
Üst tabakalarda da oluyor tonla ahlaksızlık. Ama onları yayınlamak zor...
-
Ne cinayet aydınlatması? Oraya yansıyan bir olaydan bire bir biliyorum. Sabah akşam polisi arayıp bilgi verin program yapıyoruz diye bir nevi yalvarıyorlardı. Cinayetleri emniyet çözüyor bunlar reklam yapıyor.
-
Başka hangi ülkelerde bu programlar var merak ediyorum
Türkiye'deki sabah kuşağı programları resmen rezillik ya yemek yapıyorlar ve birbirlerini gömüyor kavga ediyorlar yada bu çarpık ilişkiler programları
Bir ülkenin genel kültürü eğitimi zekası bu kadar mı düşük ki bu programlar izleniyor?
İyi ki TCL ve DMax var birde TRT belgesel yoksa izlenecek başka kanal yok
Ülkenin geldiği son nokta Devmetin Polisi Emniyat teşkilatı olayı çözüp davayı kapatımıyor yerine üst makam Müge Anlı ulaşbildiysen adalet yerini buluyor yoksa yok.Allah yardım etsin gitsin sana peygamber baksın. Söyleyecek çok şey varda birtane ahmak çıkıpta söylemişti zaten gülmekten ölmüştüm işte beyle bir program hiçbir Avrupa Ülkesinde yokmuş iyi birşeymiş gibi gururlandı Ülkemde böyle bir program olduğu için gurur duyuyomuş.Başka hiçbir gelişmiş Ülkede böyle bir saçmalık olmaz çünkü TV programında cinayet çözülmez :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harcanan elektriğe yazık. Sağlıklı bir toplumda zaten çok izlenmez, çok izleniyorsa toplumda sorun vardır. Fenomen denen yaratıkları bilmem kaç milyon takip eden varken herşey normal.
-
Yemek programları zaten ayrı rezil, yemek masasında birbirlerine hakaret ediyorlar, sofradaki nimete hakaret ediyorlar, bizim kültürümüzde böyle bir şey var mı, gelinli kaynanalı yemek programları falan midem bulanıyor artık bunları görünce, Müge Anlı konusunda koskoca Türkiye'de devletin polisi savcısı hakimi kalmamış bütün cinayetleri sapıklıkları bu kadın aydınlatıyor, kadında zaten ego almış başını gitmiş, vah benim zavallı ülkem, Nerden tutsan elinde kalıyor, kanallarda yemek programları, fuhuş programları, dizilerden başka bir şey yok, hepsinde aynı b.k var zaten, sil sil nereye kadar bütün kanalları silmen lazım o zaman. Acun desen yolunu bulmuş, 6 ay survivor 6 ay master chef biri bitiyor diğeri başlıyor, o yolunu bulmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X