Şimdi Ara

Bu power balance orijinal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu power balance orijinal mi ?

Bi internet sitesinde gördüm power balance bileklik bakıyorum uzun zamandır.Alıcam kısmet olmadı gerek zaman darlığı gerek maddi.19.90'a buldum bir internet sitesinde.Alınırmı nedersiniz ?

• Ne işe yarıyor?
  • Denge vs. sağlıyor.Vücüttaki negatif iyonları düzenliyor sanırım.
  • Banada Beyaz olanından gelcek hediye olarak bakalım nasıl birşey deniyelim görelim. Hangi siteden aldınız acaba ? Bu arada sahtesi zararlı diye biliyorum.
  • bunlara inanmayın bunlar emperyalist güçlerin oyunu sistemin kölesi olmayın GO HOM YANKİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Banada Beyaz olanından gelcek hediye olarak bakalım nasıl birşey deniyelim görelim. Hangi siteden aldınız acaba ? Bu arada sahtesi zararlı diye biliyorum.

Sahtemi peki almadım daha ona göre alıcam adam orijinal diyor ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

bunlara inanmayın bunlar emperyalist güçlerin oyunu sistemin kölesi olmayın GO HOM YANKİ

Yok dostum ilk başlarda benimde ilgimi çekiyordu biraz araştırdım yalan olduğunu düşündüm vs. Dün arkadaşımda vardı önce koluma takmadan birşeyler denedik daha sonrada taktıktan sonra hareketler denedik ikisinin arasında fark olduğunu gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Banada Beyaz olanından gelcek hediye olarak bakalım nasıl birşey deniyelim görelim. Hangi siteden aldınız acaba ? Bu arada sahtesi zararlı diye biliyorum.

Sahtemi peki almadım daha ona göre alıcam adam orijinal diyor ama ?

Sahte olup olmadığını anlama yolları nelerdir?
    1-Kutu üzerinde Barkod ve Bandrol bulunmalıdır.
    2.Test yaparak sonucu anlayabilirsiniz.

Sahte olup olmadığı böyle anlaşılıyor sanırım. İnternette gördüm bende buraya yazım dedim. Bu şekilde bakarak anlaşılmaz diye tahmin ediyorum. Hangi siteden gördünüz acaba ürünü ?

• 1 tane kalmış siteyi söylersem DH saldırır şimdi.Fakat ben bandrol görmedim hiç bursa'da satan bir kaç yer gezdim 50 lira gibi fiyatlardan satıyordu onlar.
  • Plecebo etkisi
  • orjinal deil
  • Orijinal gibi geldi bana ama fiyat çok iyi 40-50 lira öbürleri.
  • Hiçbir işe yaramayan şeyler. Ekşisözlüğe girin ve bakın. Zaten kendi sitesinde bile bir işe yaramadığını açıkça yazmışlar. Daha bunun neyine inanıpta alıyorsunuzki anlamıyorum. Televizyondaki futbolcularda bu işin reklamını bile bile yapıyorlar. Ben onlara daha çok kızıyorum zaten. Paranızı böyle saçma şeylere vereceğinize gidin doğru düzgün işlere harcayın.

Edit: hareket denedik vs diyenlere google da biraz araştırırlarsa bunun nedenleriyle ilgili yüzlerce site bulunuyor.

2 tane hologram neyinizi iyonize ediyor biraz mantıklı düşünür müsünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 9 Nisan 2011; 19:02:32 >
  • 20 liraya orjinal olacağını sanmam:S
  • orjinalle çin malının farkı ne ? aynıişi yapmıyor mu

birisi 1,5 dolar diğeri 50 lira

ayrıca bu denge olayının püf noktası ne ?
  • Satıyoruz bunlardan iş yerimde, kutusu biraz farklı geldi, senin kutuda üretim neresi yazıyor? Bendekiler ispanya üretimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.