|
Bildirim
|
Aynen katılıyorum, polisevi orduevi gibi yerler sadece polis ve askerlere hizmet etmeli, otel mi orası gelen geçen kalsın?
|
Polis evlerinde polis haric butun godamanlar kalir.
|
Öğretmenevide öyle giren çıkan belli değil.
|
Böyle orduevi, öğretmenevi, polisevi gibi yerler en güzel tatil yerlerinde tesisler kurmuş birçok kurumun kampları var. Yazın memurlar üç kuruş paraya yaşıyorlar oralarda.
Çeşmede öğretmenevi vardı hep aynı tipler bütün gün çay içer dururdu. Tabi orası ucuz alışmışlar bedavadan biraz pahalı yere sıkıysa dışarıda içsin kalpten gider. Misafirhanelerde böyle birinin bile kar ettiğini sanmıyorum. Zamanında dsi kampında kalmıştık bina ile su deposunun arası yüz metre musluğu açıyorsun soğuk su akıp gidiyor 2 dakika sonra sıcak su gelirse depoda sıcak su var gelmezse su bitmiş. |
benim anlamadığım şey.
örneğin asgari ücret 2000 TL polis maaşı 3-4000 öğretmen maaşı 3-4000 ama her türlü ayrıcalıklar polis, öğretmen veya diğer memurlara. sanki en düşük maaşı onlar alıyorlarmış gibi... kaçırdığım bir nokta mı var |
Ne anlatıyorsun be?
O kadar şey yazdık anladığın 2 kelimesi ondan da saçma sapan bir yere varmışın. Teröristler asker ailelerini hedef alırmış bak sen şu işe. Kardeş bana orduevlerini anlatma zerre olmayan bilginle dedem albaydı generallere ayrılan masalar hariç subay orduevlerinde her yerde oturduk. Bodrum ordu kampı gerçekten teröristlerden korunmak için yapıldı zaten. Bilip bilmeden herşeye atlayın anca. Senin o tayin edilen askerin oralarda kalamaz rütbesi düşükse onun haddine değil büyükler yerini önceden ayırtır onada yer yok derler anladın mı? |
Bencede orduevi polisevi öğretmenevi gibi yerler kapatılıp genelev açılmalı
|
Polis ve askerevleri mi tatil yerlerine yapılmış?
![]() ![]() Ya pkklısın ya pkklı bu sözünden bunu çıkarıyorum ben. ![]() Hadi öğretmenevi dersin tamam orası zaten çoğunlukla memurların cebinden az para çıksın diye yapılmış bir yer. Polisevlerinde herkesin kalabilmesinin nedeni polislerin çok sık tayin olmadığından dolayı kullananın az olmasından kaynaklı. Boş kalacağına herkes girebilsin diyerek herkese açık. Ancak orduevleri farklı, teröristler gider askeri ve ailelerini özellikle hedef alır. Orduevlerini askerler sık sık tayin oldukları için kullanmak zorundalar. Evini hiç bilmediğin bir yere taşıyorsun birde çoluğun çocuğun varsa nerede kalacak bunlar? O hengamede gidip otel bulacaksın birde gidip günlüğü 500 liradan kalacak değiller ya? Zaten orduevleri genelde dolu olur... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba the Butt -- 19 Aralık 2019; 12:47:50 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 19 Aralık 2019; 13:46:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 19 Aralık 2019; 21:9:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|