Şimdi Ara

Bu Polisevi saçmalığı nedir böyle? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orduevi'ne personel akrabası geliyordu onlara komutanım diyin diye tembihliyorlardı.. Çok uyuz bir durumdu.
  • " Polis birisinin size referans vermesiyle herkes kalabiliyormuş. " Açtığın konunun içinde cevabı vermişsin, bu şartlar sağlanıyorsa neden kalamayacak vatandaş, polisin işi gücü yok pkk 'lıyı mı barındıracak orada sanıyorsunuz.

Arkadaşım bana zamanında bu güzelliği yaptı ha parası ile kaldık ama olsun gayet iyi oldu bir yer de sınava girecektim otel motel uğraşmayalım diye arkadaşım otogardan aldı polis evine yerleştirdi üstüne yedik içtik gezdik ve sabah sınava girip işim bitti ve sonra da polis evinden ayrılmıştım, ne var şimdi bundan bana referans olmuş olmasında. 59 tl mi neydi para vermiştim bir de.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Zeka yasi diye bir sey var hdp li, oteki konu diyor Allahim yarabbim:)) afiyt olsn kuskunu azar azar ye her zaman bulamayiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen birde orduevlerini gör. Askeri personel çocuğunu yurda yollamak yerine orduevine yolluyor ve bundan dolayı görevli personel orduevinde kalamıyordu. Düşünün siz askeri personelsiniz asli olarak kalması gereken kişisiniz ve birileri orduevlerini yurt olarak kullandığı için kalamıyorsunuz.

• öğretmenevlerinin pek bir cazibesi yok. bir kaç kez kaldım feci durumdalardı. ancak gidecek yeri olmayana.

• e öğrenci yurtlarıda yazın öğrenci olmadığında dışardan müşteri alıyor otellerden çok daha ucuza kız öğrenci yurdunda kalan arkadaşım vardı benim

ayrıca eğerki polis evlerinde aldığın suyun parası bile devlete bir kuruş dahi olsa gidiyorsa bırakıcaksın gidicek

öğretmen evinde düğün yapan arkadaşımda var, rakı masası bile kuruluyor canlı müzik vs vs
  • Orduevin de askeri personel ve ailesi dışında birisi kalamiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başkalarının sahip olduğu mevcut hakları hiç edeceğinize kendinize yeni haklar tanınması için çaba gösterseydiniz şuan çok farklı yerlerdeydiniz.

doktor şu kadar alır salla, öğretmene salla, polise salla... başkalarını aşağı çekme kendi kitleni yukarı çek. bir gün bakmışsın herkes eşit haklara sahip ve başındakiler de seni artık yok sayamıyor. iyi şeylere sahip kişiler azınlık olunca hakları elinden alınabilir ama çoğunluk iyi haklara sahip olursa o zaman üsttekiler dokunmaya korkar...

not: bu tarz evlerle hiçbir bağı olmayan düşünceleri değerli bilgili bir bey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

başkalarının sahip olduğu mevcut hakları hiç edeceğinize kendinize yeni haklar tanınması için çaba gösterseydiniz şuan çok farklı yerlerdeydiniz.

doktor şu kadar alır salla, öğretmene salla, polise salla... başkalarını aşağı çekme kendi kitleni yukarı çek. bir gün bakmışsın herkes eşit haklara sahip ve başındakiler de seni artık yok sayamıyor. iyi şeylere sahip kişiler azınlık olunca hakları elinden alınabilir ama çoğunluk iyi haklara sahip olursa o zaman üsttekiler dokunmaya korkar...

not: bu tarz evlerle hiçbir bağı olmayan düşünceleri değerli bilgili bir bey.
    Ben karşıyım devletin otel işletir gibi misafirhane işletmesine. İyi bir şey değil bu.

Polis, öğretmen gibi tayini sık olan meslekler için anlaşılabilir böyle misafirhaneler ama adamın polislikle, memurlukla alakası yok tatile, gezmeye gidiyor ayarlıyor birini polisevinde kalıyor. Öyle şey mi olur!?_

• Doğuda durum daha farklı olabiliyor.Polis yakını kimliğin indirimli olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orduevi, öğretmenevi, polisevi hepsi, devlet sırtından geçinen leş gibi insanların kaldığı yerlerdir. kapatılmalıdır. bir zahmet gidin normal insanın kaldığı yerlerde kalın.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    He canım her yerde de lojman vardı herkesin de lojman puanı vardı değil mi bunları geçtim lojmanda da yer vardı.

Misafirhaneler yıllar önce kaldırıldı.

Hiçbir halt bilmeden cahilce yorumlar yapmaya ve sallamaya devam edebilirsin şimdi...

• benim anlamadığım şey.

örneğin asgari ücret 2000 TL
    polis maaşı 3-4000
    öğretmen maaşı 3-4000

ama her türlü ayrıcalıklar polis, öğretmen veya diğer memurlara.
    sanki en düşük maaşı onlar alıyorlarmış gibi...
    kaçırdığım bir nokta mı var
  • 2007 yılında Erzurum-Karayazı-Aydınsu Köyü'nde öğretmenlik yaparken aylık erzak alış-verişi için ayda 1 defa arkadaşlarla Erzurum'a giderdik. Alış-veriş yapıp eşyaları da kutulayıp otogara bıraktıktan sonra o günü Erzurum'da geçirirdik. Kaç defa bu şekilde gitmemize rağmen Erzurum öğretmen evinde kalamadık. Ne zaman gitsek boş odamız yok diyorlardı. Öğretmen haricinde doktorlar, memurlar, polis ve askerler, bunların dışında siviller de vardı. Biz de daha uygun fiyata 3 yıldızlı otelde kalırdık. Gençtik o zaman, yaşadığım bu tür olaylar tuhaf gelirdi. Güvenlik nedeniyle ya da il-ilçenin imkansızlıkları nedeniyle bu tür imkanların sağlanması gayet hoş. Ancak çoğu yerde amaçlarının dışında kullanıldığı da bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofpor01 -- 20 Aralık 2019; 21:33:31 >
  • Eşimin ailesiyle tanışmaya gittiğim de malatya polisevinde bir gece kaldım.Oda ve imkanları çok güzeldi.Oda da bulunan nevresimler,havlular,terlik falan yeniydi ve tertemizdi.Ayrıca otelmiş gibi kullanmadım.Kendi havlumu,şampuanımı falan kullandım.Çoğu insan gerçekten otel gibi kullanıyor.Banyoda ki hediye duş jellerine bile dokunmadım.Ayrıca sabah kahvaltıya kalkamı rica ettiler yine de eşimle kahvaltımızı dışarda yaptık.

Ayrıca öğretmenevi polisevinden daha pahalıydı.

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    İkisi de aynı şey değil mi zaten?

• Olur mu aa hdp demokrasi aşığı cici çocuklar topluluğudur..

• öğretmenevleri için de aynısı geçerli. Otel gibi muamele ediliyor.Örneğin bir sendika aylık aidatlarla binayı yapıyor. Ama sendikaya üye bir öğretmen oraya geldiğinde odalar dolu denip geri gönderiliyor. Sebep nedir? Fiyatı uygun diye ipini kopartan giriyor da o yüzden. Yahu bu oteli benim ve benim gibi insanların yıllardır verdiği aidatlar ile yaptın. işim düştüğünde kalamıyorsam ne anlamı var?

Geçenlerde tayinim çıktı, acilen göreve başlama tebliği verildi tarafıma. iyi geldim de kalacak yerimiz yok. Öğretmenevine gidip anlattığımda durumu, mezuniyet dönemi o yüzden odalar dolu diyor. Oturdum arabanın içine ev bulana kadar kalacak bir yere ihtiyacım var, pansiyon pansiyon aradım uygun fiyat için. Maaşın yarısını otellere pansiyonlara gömdüm.

Sen yeni tayin alıp gelmiş kalacak yeri olmayan öğretmenine öğretmenevi imkanlarını sunmuyorsan niye var buralar?
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Özgürlük, kelebekler, barış falan.

• N20 kullanıcısına yanıt
    Şikayetiniz başarıyla iletildi.

Aşağıdaki butonu kullanarak şikayetin durumunu kontrol edebilirsiniz.
    Ayrıca yukarıdaki menüden şikayet listenizi görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.