Şimdi Ara

Bu parçalar 2. elde para eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Beyler bu parçalar içerisinden para edecek birşey var mı 2.elde yoksa bilgisayarcıya 3-5 ne verirse göndereyim mi?

Ekran kartının fanlarından biri çalışmadığı için aşırı ısınıp kapanıyor, tek bozuk parça ekran kartı gerisi sağlam.

Birde Black Friday de bu parçaları ucuz olan yerlerden almak istiyorum. Sizce bir sıkıntı var mı parçalarda, uyumsuzluk vs. yada değiştirilmesi gereken? Fiyatı daha aşağı çekebileceğim bir parça varsa önerilerinizi bekliyorum.
    https://i.hizliresim.com/rJXvBV.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpectreMain -- 16 Kasım 2017; 11:58:2 >

• up yardım beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Hepsini belli bir miktara satabilirsin diye düşünüyorum, bilgili arkadaşlar yazacaktır buraya.
    You forget a thousand things everyday pal, How bout' you make sure this is one of 'em? // Surviving is winning Franklin. Everything else is bullshit. Fairy tales sprung by people afraid to look life in the eye. Whatever it takes kid... Survive! // Human stew... That's my limit.
  • Saolun ikinizede. Eğer bilginiz varsa almak istediğim sistem için de tavsiye verirseniz sevinirim.
    Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • Ekran kartin saglam olsa 1200 1250 monitor dahil. Ben ikinci elde benzer bi sistemi 1100 e koydum cok teklif aldim ama ekran kartinda sorun varsa fiyat baya duser ikinci el eski bir sistem alicak olanlar pek parca ile ilgilenmiyor komple sistemi tercih ediyor.

Daha Fazla Göster
  • 1000-1200
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • @Tihilu Hocam yeni bilgisayarı 3-4 senelik psu ya emanet etmeye korkuyorum açıkçası. O kadar para biriktirdim yeni pc için elimde patlarsa sırf psu yüzünden çok koyar bana.

@Dangerwrestling Hocam peki ekran kartını fan tamiri yapılabiliyor mu? Fanını değiştirip yada tamir ettirip toptan satmak mümkün mü?

@forvet09 Bugün bizim burdaki bilgisayarcıya sordum 200-250 veririm diyo. Üstteki arkadaşta sizin gibi 1000 civarı diyo kafam karıştı hakkaten valla hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpectreMain -- 16 Kasım 2017; 11:40:51 >

İşlemci 150-250 arası gider, fiyat aralığı sana kalmış. Hemen satmam lazım dersen 150'den koymaya başla derim.

Aynı anakartı 100 TL'ye sattım, sanırım şu an ederi 120-130 civarı.

Ekran kartını yaptırırsan 450-500 TL aralığında gider.

PC toplama işinden anlayan arkadaşlarda toplamak istediğim sisteme bakarlarsa sevinirim. İlk defa PC toplıcam kendim, uyumsuz yada yanlış parça almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpectreMain -- 16 Kasım 2017; 20:15:15 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.