Şimdi Ara

Bu paraya alınırmı lütfn yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. ilk arabamı alacam kısmetse.
    Seat İbiza 2003 model 1.4 TDI signo 185 binde. dijital klimalı hız sabitleyici felanda var. kaput sağ çamurluk arka bagaj ve kapı değişik. 15 bin hasar kaydı var parça parça .pert felan değil.. tavan ve bazı yerler dışında boyalı. 25 bin dedi 22 ye indi. heralde araç başında biraz daha inecektir. sizce almalımıyım. lütfen yardımcı olun. motor yüzde 90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eysindasha -- 29 Temmuz 2019; 20:14:41 >

• Fiyat çok iyi duruyor fakat o değerdeki bi araç için 15 bin hasar kaydı çok çok fazla. ve motor km vs ne alemde bilmiyoruz. ben 1.4 lpglileri daha mantıklı buluyorum ama düzgünü 30 dan aşağı zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır bakım(enjektör,turbo triger vs..) için 6-7 bin ayır al 100 bin km daha bin gez doya doya

• Öneriyonmu önermiyonmu valla tam anlamadım hocam :)

• Yatırım amaçlı alınmaz, araç ihtiyaçsa alıp kullanmak için biraz masraf çıkartmasını göze alıyorsanız arkadaşın dediği gibi alır 70 80 bin km de siz binersiniz.Zaten düşük fiyata alıyosunuz 2-3 aşağısına da geri satarsınız.Bu fiyatlara kartal alınıyor şu an
  • Anladim hocam. Bütçem az. O paraya alınabilecek şekli şemali en düzdün araba bu görünüyor. O yazilan masraflar 200 bindemi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: eysindasha

Anladim hocam. Bütçem az. O paraya alınabilecek şekli şemali en düzdün araba bu görünüyor. O yazilan masraflar 200 bindemi olacak.
    Daha önceki ağırbakımın ne zaman yapıldığına ve aracın durumuna bağlı hocam, bilen biriyle birlikte gitmeniz yararınıza olacaktır.
    Ayrıca araçla çok güzel kazalar yapılmış muhtemelen kaput falan değişik olduğuna göre bunu da göz önünde bulundurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka yorum yapacak kimse yokmu ya

• ya hocam nerden buluyonuz böyle arabaları, rüyamda bile görmedim dediğin modeli.
  • 20 yi zorla al bin hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.