Şimdi Ara

'Bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir.' Hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 Home 64 bit kullanıcısıyım. NVIDIA GeForce 1070 ekran kartını kullanıyorum. Battlefield V açık betasına katıldım ve indirdim. Oyunu açmak için güncel NVIDIA sürücü sürümü (399.07) gerekiyor. Bu sürüme güncelleyemiyorum, çünkü "Bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir." hatası alıyorum. Windows'u ve 399.07 sürümünü manuel ve otomatik olarak kurmayı denedim. Windows'un son sürümünü kullanmama rağmen, hala aynı hatayı alıyorum. Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://tr.download.nvidia.com/Windows/399.07/399.07-desktop-win10-64bit-international-whql-rp.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 5 Eylül 2018; 13:44:59 >
  • Aynı sorun işe yaramıyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 399.07 yi ben yükledim ben de ne 750ti da nede 1050ti da sorun çıkmadı ama bazı modellerde sorun oluyormuş genelde yüklemeden önce ciddi bir sorunu var mı diye sürücüyü yükleyenlerin yorumlarını yabancı forumlarda okurum ve dediklerine göre bazı modellerde sorun çıkabiliyormuş. Bulursam buraya koyarım linki. Şimdilik başka bir sürücü ile devam edin. kısaca sorun sizde değil nvidia da.

linki buldum nvidia forumlarında birçok kişi bu sorundan yakınıyor aynı mesajı alıp kuramamışlar
    https://forums.geforce.com/default/topic/1069510/geforce-game-ready-driver-399-07-not-compatible-with-this-version-of-windows-/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 5 Eylül 2018; 16:14:33 >

• 399.07 sorunlu bir sürücü. Çoğu kişi uyumluluk sorunu yaşıyor. Aşağıdaki sitedeki sürücüleri indirip tekrar deneyin, belki düzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım laptop kullanıyorsunuz ? Eğer öyleyse driver laptop sitenizden indirmeniz gerekiyor.
  • 1803 windows kurmanız lazım hata vermez.eski sürümlerde sürücü hata verir.bu windowsa olmaz derken win10'a olmaz demiyor 1607 kullanıyorsun mesela o da win10 ama yenisini istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende sürücüyü indiremiyorum. Aşağıdaki gibi kalıyo

"Bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir." Hatası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.