Şimdi Ara

Bu netlerle sizce mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    YGS 2 80k.

lys matematikte 30 geometride 24 bekliyorum..

Fizikte Kimyada neler yapmalıyım ki MF 4 üm 45 55 k arasına çekebileyim. okul puanım 59. mümkünmüdür sizce?

• Okul puanın 59 mu Lys1 netlerin gayet iyi.Lys2 de 20 şer net yaparsan 30-35 bin gelir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevaMind -- 17 Haziran 2014; 17:37:28 >
  • NevaMind kullanıcısına yanıt
    okuldan gelicek puan değil okul puanım.. 36 gelcek okuldan. 45 55 arası için 15er tane yapsam yetermi bana biyoloji hariç? MF4 e 15 biyolojinin etkisi 2 3 puan zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ansefal

okuldan gelicek puan değil okul puanım.. 36 gelcek okuldan. 45 55 arası için 15er tane yapsam yetermi bana biyoloji hariç? MF4 e 15 biyolojinin etkisi 2 3 puan zaten..

Pardon okuldan 59 gelcek sandım.Şu durumda 45 bine çekmen için 20 şer net yapman yeterli olur bence.Geçen seneye göre tahmin yürütüyorum.
  • NevaMind kullanıcısına yanıt
    20 yapsam hepsinden 390 civarı puan oluyor.. geçen sene 48 bin 376 puan civarı bişeydi. 390la 42 bin civarı bişey olur. bana geçen seneki puanlara göre 360 civarı yetiyor. bide bu sene sizce puanlar
  • Mf4 adayı için netlet düşük ah be kardeşim matematik 30 çok az matematik 40 olsaydı çok daha iyi yerlere giderdiniz.Neyse hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istediğim bir yer var ve geçen sene 1. öğretimi 48k ya kadar 2. öğretimi 59k ya kadar almış. elimizden gelen bu napalm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş geodan 24 yapmışsın bu benim için rüya gibi birsey ben matda 45 üstü hedeflerim ama geoda 15 anca.O yüzden şaşırıyorum.Hem elimimden gelen bu deme geometriden 24 yapabildiysen daha fazladını yapacak potansiyel var demektir o yüzden böyle dedim.Yanlış anlama.Başarılar

• biyolojinin etkisi %0,0000000000000000000001 bile olsa herkes yaptığı için sen de yapmak zorundasın
  • Biyolojinin etkisi mf4 tw az diye, az net yapanla cok yapanin farki yok mu ben 25 biyo yaptim arkadasim 15 yapti diyelim?

• nereyi istiyorsun
  • potansiyel var haklısın onu herkes diyor ama çalışkanlık yok. ve matematikte benim pratiğim az olduğu için yapamadım . yoksa yapıcağım çok soru vardı
  • Ve biyolojiyi oldum olası yıllardır sevememişimdir. 10 biyoloji yapana kadar 5 fizik fazla yaparım. lise 1den beri yapamıyorum. zorlayamam ezber kafam yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.