< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
ilk tyt mat netim 28 sinavda 25
![]() |
Hiç unutmuyorum bir gün canım Acil Yayınlarının polinomlar fasikülü çekmişti. Babama dedim alır mısın babam da dedi ki:
"Oğlum bu kitap renkli, bizimki siyah-beyaz olmayacak mıydı?" Gözlerim doldu ve dedim ki: "Kazanacağım baba, sen hiç merak etme." O zamanlar tytde 70 net yapıyordum. İçimdeki bu hırs, bu azimle halının üzerine geçtim dizlerim morarana kadar ders çalıştım. Deneme çözeceğim zaman ise dershanelerde çıkışta bekliyordum. Bazı öğrenciler cevapları kontrol ettikten sonra sinirlenip kitapçığı sokağa fırlatıyorlardı onları toplardım yerden. Soruları temiz bir kağıda tükenmez kalemle geçirip kurşun kalemle çözerdim. Babam tükenmez kalem kullanmama kızardı ama ses etmezdi çocuk ders çalışsın diye.. Gel zaman git zaman evde sular kesildi, ya sınavda yanımda su olmazsa diye çalıştım. Evde elektrik kesildi, ya sınav salonu karanlık olursa diye çalıştım, Evde zaten doğalgaz hiç açılmaz zaten öyle bir sıkıntım yoktu :) Sonraları dolmuş parası vermeyeyim diye okula gitmeyi bıraktım. Hocaya zooma giremedim bilgisayarımda sıkıntı var dedim, sorun etmedi sağolsun ama bilmiyordu ki bilgisayarım yoktu. :) Canı sağolsun. Bir gün yine denemenin birini aldım baktım sorular bulanık, heralde hatalı basım diye başka bir tane aldım o da bulanık. Babam doktora götürdü ve doktor gözlerimin bozulduğunu söyledi. Babama dedim ki : "Sorun değil be baba, ben sınava böyle de girerim. Söz veriyorum bir gün iyi bir göz doktoru olacağım." Yaa işte böyle çalıştım ben , yaşadığınız hayatın kıymetini bilin dostlarım. ![]() |
18 yıl |
ilk seferde aşağılara düşmüştür biri mesaj atınca yukarı çıkınca fazla insan görmüştür tyt mat ilk net 16 sınavda 22 ayt mat ilk net 30 sınavda 25 |
ilk tyt mat 25 sınavda 15 ilk ayt mat neti 20 sınavda 25 |
ilk tyt 40 son tyt 40 1 ayda 40 oldu denemede netim 40 koçluk istersen saatliği 300 tl |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 18 Eylül 2021; 22:0:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |