Şimdi Ara

1 Haftada TYT Kimya-Biyoloji Bitirmek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
8
Favori
12.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yanlış duymadınız, tam olarak 1 haftada kimya-biyoloji bitirmekten bahsediyorum.

    KAMU SPOTU: Tyt için çok zaman verenler var anlam veremiyorum ben. Bu konuyu okuyorsanız ve tytye çok önem veriyorsanız hemen bırakın ve ayt çalışın. Tabi lisans okumak istiyorsanız.

    1 Haftada kimya-biyoloji ardından 1 haftada tarih-coğrafya-din-felsefe dörtlüsü içinde yapacağım. İşte planımı açıklıyorum. Öncelikle hangi hocalardan faydalanacağımdan bahsedeyim.

    Gülçin Hoca 7 Hamlede TYT:https://www.youtube.com/watch?v=yUhCcdXfVTY&list=PLY4TVdjpjIHk0cEqi1ezET0Rgk_aalPeT
    Selin Hoca BİYOKAMP TYT 15 Video:https://www.youtube.com/watch?v=blYXKEOXzhE&list=PLXGAdMeDFkjmNcOTqVjs1L4W6zWlA0GiR

    İki hocamızında konu anlatımlarının PDF dosyası var onları ilk önce kırtasiye de çıkartacağım. (0,07 TL tanesi.) Tabi pdf dosyalarını biraz düzenleyeceğim sıkıştıracağım sayfa sayısını azaltacağım.

    1 Haftada TYT Kimya-Biyoloji Bitirmek!


    Örnek Bir Gün: Selin Hoca ile güneşi selamlıyarak güne başlangıç. (Şaka değil, nedenini bilmiyorum ama erken kalkmayı seven biriyim.) Video testlerini yaptım en geç 1,5 saatte bitiyor. Daha sonra ise istediğinizi yapabilirsiniz. Günün ortalarında Gülçin hoca ile Kimyamızı hallediyoruz. Daha sonra Selin Hoca ile günümüze kapatıyoruz İyi geceler!

    Sabahları birazcık erken kalkarak bu programı yapabilirsiniz. Hocalar gayet güzel. Gülçin Hocayı biraz inceledim ama anlatımı güzel diye düşünüyorum.

    Çözülecek Kaynaklar: Kimya Palme SB, Biyoloji Palme SB

    Neden Önemli?: Fende ortalama 10 net yapan biriyseniz ve sosyalde de 10 civarında yapan biriyseniz. Sosyalde 7-8 net, fende de 5-6 net arttırabilirsiniz. Bu da toplamda 14 net civarı demektir. Yani 76 net yapan birisini 90 nete çıkarır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 25 Ocak 2019; 14:53:42 >







  • Yapay Zekanın Yanıtı

    1 Haftada TYT Fen Bitirme Programı: Mümkün mü?

    TYT sınavına hazırlanmak, önemli bir zaman ve çaba gerektiren zorlu bir süreçtir. Ancak, zamanın kısıtlı olduğu durumlarda, yoğun bir çalışma programı uygulayarak TYT Fen (Kimya-Biyoloji) konularını bir haftada bitirmek mümkündür.

    1 Haftada TYT Fen Bitirme Stratejisi

    1 haftada TYT Fen bitirme programı, planlı ve disiplinli bir yaklaşım gerektirir. İşte adım adım bir strateji:

    • Zamanı Akıllıca Planlayın: Çalışma sürenizi, her bir konuya ayrılmak üzere eşit parçalara bölün. Öncelikle en zor konulara odaklanın.
    • Anahtar Kavramlara Odaklanın: TYT Fen sınavı, temel kavramları anlamaya dayanmaktadır. Bu nedenle, detaylara takılmadan temel kavramları kavramaya çalışın.
    • Önceki Yılların Sorularını Çözün: Önceki yılların soruları, sınavın yapısını ve soru tarzını anlamanıza yardımcı olacaktır.
    • Düzenli Testler Yapın: Çalıştığınız konuları pekiştirmek için düzenli olarak testler çözün. Bu, eksiklerinizi tespit etmenize ve bunlar üzerinde çalışmanıza olanak tanıyacaktır.

    TYT Biyoloji Zor mu?

    TYT Biyoloji, bazı öğrenciler için zorlu bir konu olabilir. Bunun nedeni, hücre yapısı ve işlevleri, genetik ve evrim gibi karmaşık kavramları içermesidir. Ancak, temel kavramları güçlü bir şekilde kavradığınızda ve düzenli olarak çalıştığınızda, TYT Biyoloji'de başarılı olabilirsiniz.

    1 Haftada TYT Kimya

    1 haftada TYT Kimya'yı bitirmek mümkündür. Ancak, periyodik tablo, kimyasal bağlar ve reaksiyonlar gibi konuların anlaşılması için zaman ayırmanız gerekir. Düzenli çalışma ve temel kavramlara odaklanmak, TYT Kimya'da başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

    1 Haftada TYT Fizik Bitirme

    1 haftada TYT Fizik bitirmek, diğer Fen konularına göre daha zordur. Fizik, hareket, enerji ve elektrik gibi karmaşık kavramları kapsar. Ancak, temel formülleri ve kavramları kavradığınızda ve düzenli olarak pratik yaptığınızda, TYT Fizik'te başarılı olabilirsiniz.

    2 Haftada TYT Fen Bitirme Programı

    1 haftada TYT Fen bitirme programı yoğun ve zorlayıcı olsa da, 2 haftaya yayılmış bir program daha rahat olacaktır. Bu programda, her konuya daha fazla zaman ayırabilir ve daha detaylı bir şekilde çalışabilirsiniz.

    TYT Fen konularını bir haftada bitirmek mümkün olsa da, disiplin, odaklanma ve düzenli çalışma gerektirir. Yukarıda belirtilen stratejilere uyarak ve azimli bir şekilde çalışarak, bu zorlu görevi başarabilirsiniz.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biyoloji ve kimyadan her gün birer video izliyorum ama başta not alarak ilerliyordum fakat notlarım iyi olmuyor PDF çıkarsam çok pahalı yaşadığım yerde. O yüzden şuan sadece izliyorum ama faydası olmaz gibi geliyor çok ikilemde kaldim ne yapsam diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimyacı Gülçin Hocamız elbette değerli bir hocadır ama videolarını sesi, konuşması yüzünden izleyemiyorum. Yalnız olmadığımı düşünüyorum.
  • 1 haftada konulari oturtamazsin bebe oyuncagi degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    Boş yapma 1 hafta tyt konuları için ideal kimya ve biyoloji için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    Adam zaten 10 net yapıyor.Eksik konularına odaklanırsa rahat 15'e çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    1 hafta yeter de artar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta fazlaymış ne diyelim ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • program nerede?
  • 10 netim var 15 nete çıkmam lazım takipteyim
    Sosyalde 15 altına düşmüyorum ama coğrafya sıkıntı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin hocam. Kimya sorun değil de biyolojiyi sık sık tekrar et büyük ihtimal ondan kaçıyor netler.
  • Fende 3-4 yapıyorum tmciyim 10 yapsam yeter sizce zor mu 2-3 fizikten yapıyorum zaten kolay gelirse 2 kimya yapıyorum taş çatlasa biyolojim sıfır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slovakyali salyangoz -- 25 Ocak 2019; 22:43:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes hedef ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eğer nete ihtiyacın varsa yaparsın en iyi fenden net alırsın bence.
  • Ertesi hafta da ayt'leri bitirirsiniz ayt için de serisi var iki hocanın da. Mis gibi. 2'şer hafta da fizik ve mat/geo sürse. 1 ayda bitti sizin işiniz hayırlı olsun.
  • Forumda karsılastıgım en gerekli:) konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer bir çalışmayı dönem başında yapmıştım faydalı oluyor up
  • Pazartesi başlıyoruz bundan sonra Fen Denemeleri #FULL
  • Selin hoca biyokamp 2x hızda dinlenirse 6 saat ve Gülçin hoca 7 hamlede serisi 2x hızda 3 saat yapıyor toplam 9 saat az sonra başlamayı düşünüyorum fen netlerim kimya ve biyodan gidiyor uyguladıktan sonra yazacağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.