Bildirim
Bu netler için hangi konulara çalışmalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayt Fizik için Basit Harmonik Hareket , Dalga Mekaniği ve Bağıl hareket. _____________________________ -
Dalga mekaniği kalkmamış mıydı? bide bu konulara tyt fizik çalışmadan bakabilir miyim? _____________________________ -
dalga mekaniğinin ilk kısmı olan su dalgaları kırınım girişim tek yarık çift yarık sınava dahil. Bu konulara çalışmadan önce tyt fizik bilmenize gerek yok. Basit harmonik hareketi tamamen bitiremezsiniz fakat sınav düzeyinde halletmiş olursunuz. Çünkü harmonik hareketin temelinde çembersel hareket ve dinamik prensipleri yatıyor. Benim size tavsiyem bu kalan sürede fizikteki tüm konuları bitirebilirsiniz ayt adına. Konu elemek şuanda mantıklı gelmiyor. Elektrik ve Manyetizma dışındaki tüm konuları bitirmeye çalışın. En son zaman kalırsa elektrik ve manyetizmaya da bakarsınız. Başarılar dilerim. _____________________________ -
Ayt biyoloji için sistemler,fotosentez ve ekolojiye çalışın. Kimya için konu elemek mantıklı olmaz zaten çok az konu var rahatça biter. En baştan başlayın kimyayı çok rahat halledersiniz. Geometri için bir şey söyleyemeyeceğim çünkü benim de geometrim rezil durumda
_____________________________ -
Kimyada gazlar hariç tyt/ayt tüm konuları çalışmayı düşünüyordum. Biyolojide ise sadece sistemler bakacaktım. Geometri içinde üçgen ve analitik yeter mi acaba bilmiyorum. _____________________________ -
up _____________________________ -
up _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler