Şimdi Ara

tyt çalışmak gereksiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlığı dikkat çeksin diye öyle yazdım ama yine de biraz öyle düşünüyorum. tyt fen matematik sorularına baktım, 2 yılda işlediğimiz şeylerden hiçbiri yok, hep mantık soruları, geometri desen o da aynı, millet sabah akşam üçgen çözüyor ama 1 tane üçgen sorusu yok. aytde bile çıkmamış, o kadar kural öğrendik çemberle ilgili, 1 tanesi yok(en temel formüller dışında). fizik desen yorum, kimya soruları şaka gibi ama millet haldır haldır TYT çalışıyor, deli olacağım. sınava hayvan gibi çalışacsğım ve karşıma bunlar mı çıkacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TYT için sadece bol deneme çöz hocam büyük bir zaman dilimini AYT'ye ayırmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen sene tyt gereksiz diye dolaşıyordum sonuç:

tyt 73k
    ayt 3k (ea)

mezuna kaldık ey halkım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 4 Ekim 2019; 20:24:20 >
  • Böyle dediğine göre 110+ yapıyorsundur o zaman ?
  • yok hocam ben o kadar iddialı değilim ama bu senenin kimya fizik sorularının çoğunu kalem oynatmadan çözebilir herkes. TYT matematiğe insanlar öyle emek veriyorlar ki aklım şaşıyor. oysa ki bilinmesi gerekenler temel kavramlar ve tanımlar. sayfalarca üçgen soruları, uzun uzun işlemli sorulara falan gerek var mı yahu?

ben zaten çalışmaya ayt ile başladım. denemelere girmek istedim ama her yer TYT denemesi yapıyormuş, ben de geri kalmamak için TYT başlayayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 4 Ekim 2019; 20:46:11 >
  • up

• olm çalışma o zaman niye bu kadar dallanıp budaklandırıyorsun konuyu? kendimden örnek verdim işte yine de dinlemiyorsan sen bilirsin senin kararın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tyt netlerin kaç kardeşş

• bir mezun daha doguyor efendimiss

• yazilimci_arkadas Y kullanıcısına yanıt

• yazilimci_arkadas Y kullanıcısına yanıt
    hahahaha hocam öyle demeyin ya, sadece doğru bir biçimde çalışmak istiyorum o kadar, TYT'ye bakacağım tabii ki ama insanların bu kadar kasması beni şaşırtıyor.
  • tyt akşamı hortlatırım bu konuyu bakalım bu kolay sınavda 120 net mi yapıcak bu arkadaş
  • psikolojik deli36 P kullanıcısına yanıt
    dh halkı asla unutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

geçen sene tyt gereksiz diye dolaşıyordum sonuç:

tyt 73k
    ayt 3k (ea)

mezuna kaldık ey halkım
    Hocam maşallah diyeyim..hedef ilk 100 falan sanırım

• Bence gereksiz değil ama 10 parçaya böldüysen 7 AYT - 3 TYT yap derim. Gerçi durumunu bilmiyorum fakat sağlam AYT her türlü çeker uçurur seni. Yani şimdiki aklım olsa TYT için sadece bölüm denemesi + tekrar atardım geri kalan sürede paso AYT kasardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.