Şimdi Ara

BU NESİLDE grafiklerden memnun kaldınız mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bazıları çıkıp her şey grafik değil falan diyip konuyu saptırmasın. onu biz de biliyoruz ama grafik de oyunun önemli bir parçası. sizce grafik konusunda bu nesil bekleneni verdi mi? düşünceleriniz neler

• ben açıkçası memnun kalmadım. ps3-xbox 360 bu konuda çok büyük vaatlerle gelmişti ancak ps3 ün bikaç exclusive oyunu dışında grafikler bence bekleneni veremedi. artık gelecek nesle kaldı bu iş.
  • İlk çıkan xbox 360 oyunlarını düşünün... şimdide şu an çıkanları düşünün... aynı şekilde devam edicektir. 2 sene sonra çıkacak oyunların grafikleri daha iyi olacak.
  • Kesinlikle hayır görüntüler ilk başta bir devrim sonra sadece exculusıve oyunlar da sadece iyi bir görüntü yakalıyoruz.
    Yeni nesilden umudum büyük...
    Bu arada konsollar arasında görüntü en çok ps3te tatmin etti beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer konu sadece grafikse şunu diyebilirim,ex. harici her 2 konsol için grafikler orta seviyede gitti yani hem memnun olduğum oyunlar vardı hem de yoktu,cihazların donanımı ve yapımcıların özeni doğrultusunda,ama şu da bir gerçek ki yeni nesilde multiplatform oyunlar bile şimdikinin 4 katı bir grafikle gelecektir.Yeni nesil her zaman önder olmalı ve gerek fizik,gerek yapay zekasıyla oyunu yaşatmalıdır.PS4 şimdiden bunun üzerine bir konsol olduğunu açıkladı,sıra XBOX da.İzleyip göreceğiz.
  • Memnun olmayanlar bence önceki nesilde oyun oynamıyordur,bir ps2ye bakın birdeki şimdiki nesil nerde o gow2 nerde gow 3

Gelecek nesil bu kadar büyük sıçrama yapamayacak.

• Değilim, sebebi de çözünürlük.
    Grafiklere bak harika, biraz yakından izliyim şu manzarayı diyorum monitöre/tvye bir yaklaşıyorum çöp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet desek dünya değişecek. Hayır desek hiçbirşey.
  • Gözümüzü doyurdu en azından
  • Commodore 64 te commandos tan beri oyun oynayan biri olarak ben gayette tatmin oldum bir gears of war 1-2-3 bir halo 4 bir uncharted 2 tum oyun dunyasinin zirve noktalariydi..gears of war 1 2006 da ciktiginda 2 sene pc de onu gececek oyun cikmadi bunlarda unutulmamali..yeni nesildede aynisi olacaktir...

Tabi oyun dunyasina yeni giren biri pc de ultrada crysis 3 videolari izleyince bu nesilde beni tatmin etmedi beaaa olabilir buda normal karsilanabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 13 Mart 2013; 20:02:46 >
  • Gözümde gönlümde doydu kendi adıma, ortala 150 liraya aldığım sevdiğim bir oyunu dip köşe bucak evimin konforunda keyifle oynamak keyfini bu nesilde doya doya yaşadım
  • Ben tatmin oldum hele Tomb Raider daki grafiği gördükten sonra işte budur dedim.
  • Bu nesil bir önceki nesile göre devrim yaptı bu yüzden ben her zaman beğendim grafikleri.
  • sega satründeki ilk çif çekirdek destekli oyunlarda ki.aldığım zevki hiçbir konsol yaşatmadı bana
    mortal kombat 2 nin görüntüsünü görünce bakırköyde heykel gibi donup kalmıştım
    ..şimdi böyle şeyler kalmadı birbirinin kopyası tabanca oyunları
    yani memnun kalmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkan123456

sega satründeki ilk çif çekirdek destekli oyunlarda ki.aldığım zevki hiçbir konsol yaşatmadı bana
    yani memnun kalmadım

Emin ol eski oyunlardan alınan zevki kimse almıyordur..
  • Bu nesili Allahıma şükürler olsunki her 2 konsolda da doya doya yaşadım. Vee benim için harika bir nesildi. Grafik olarakta muhteşemdi diyebilirim. Yeni nesilde bu nesildeki kadar büyük bir heyecan yok içimde. Keşke bu nesil bir 3-4 yıl daha devam etseydi
  • quote:

sega satründeki ilk çif çekirdek destekli oyunlarda ki.aldığım zevki hiçbir konsol yaşatmadı bana
    yani memnun kalmadım

panzer dragonuda hatırlarsın o zaman.. ilk cd'li konsolum idi.. ilk gerçek 3d oyunu onda tatmıştım.
    ama ps1 çıkınca dibim düşmüş soul edge rüyalarıma girmişti.. dövüş arenasındaki otların rüzgarla sağa sola savrulmasını hatırlıyorumda . ne oyundu be..
    hele bide ps1'e bir aparatla video cd oynatıyordum dünyam değişti..
    konuya dönersek, xbox360 grafik açlığımı sonuna kadar doyurdu. ps3 ex'leri uçurdu..
    hala daha bende varım diyorlar... tomb raider'i oynattı ya bana bu konsol daha ne yapsın..

• Bence gayet iyiydi, ekşideki xbox360 başlığını açarsanız ilk entrylerde muhteşem özellikleri olacak falan diyorlar. Bizde şuan bu durumdayız yani kim bilir 5 yıl sonra neler olacak
  • Ayrıca zevk işine gelirsek oyunlar gün geçtikçe gelişiyor adamlar yine yaranamıyor, yeni bir şeyler koyuyorlar bu sefer eski yunların zevki bulunmuyor. Bence bu insanoğlunun hep memnunsiyetsizliğinden kaynaklanıyor, bana sorarsanız benim en severek oynadığm babam ile saatlerce başından kalkmadığım Zipper'in yapmış olduğu Recoil oyunudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

quote:

yani memnun kalmadım

panzer dragonuda hatırlarsın o zaman.. ilk cd'li konsolum idi.. ilk gerçek 3d oyunu onda tatmıştım.
    ama ps1 çıkınca dibim düşmüş soul edge rüyalarıma girmişti.. dövüş arenasındaki otların rüzgarla sağa sola savrulmasını hatırlıyorumda . ne oyundu be..
    hele bide ps1'e bir aparatla video cd oynatıyordum dünyam değişti..
    konuya dönersek, xbox360 grafik açlığımı sonuna kadar doyurdu. ps3 ex'leri uçurdu..
    hala daha bende varım diyorlar... tomb raider'i oynattı ya bana bu konsol daha ne yapsın..

doğru dövüş arenasındaki otlar cok heyacanlıydı..birde adamı aşağımı ne atıyordun..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.