Şimdi Ara

Bu nedir? Nasıl zayıflatılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , diz ile ayak bileği arasındaki kısmın arkası baldır oluyor , peki diz ile gövde arasındaki bacak kısmına ne deniyor? Nasıl zayıflatacaz burayı? Ben vurduğum zaman sallanıyor yağ çok herhalde

• Bölgesel yağ yakma yok, yağlar tüm vücuttan eksiliyor. Yağ oranın azalınca oradakiler de azalmış olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bölgesel yağ yakma yok, yağlar tüm vücuttan eksiliyor. Yağ oranın azalınca oradakiler de azalmış olacaktır.

ama gövdemde yağ yok pek , bacaklarımda yağ var
  • Yoktan kastın ne ? bu kadar yağsız mı ? sanmıyorum, o halde yağ oranın azaldıkça gidecektir...

Bu nedir? Nasıl zayıflatılır?
  • Sağlam diyet ve cardio ile 2 ayda bişey kalmaz. Benimde eskiden üste oranla bacaklarım yağlıydı, şimdi bişey yok. Gerçi bacak başına 2kilo yağ var ama düşürmeye çalışıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Sağlam diyet ve cardio ile 2 ayda bişey kalmaz. Benimde eskiden üste oranla bacaklarım yağlıydı, şimdi bişey yok. Gerçi bacak başına 2kilo yağ var ama düşürmeye çalışıyoruz.

cardio?
  • Yaş 12-12 falan heralde. Google'dan araştır onuda biz açıklamayalım artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yaş 12-12 falan heralde. Google'dan araştır onuda biz açıklamayalım artık.

sen cevap versen nolur sanki araştırdım , kalp atışını hızlandırarak daha fazla kalori yakılmasını sağlayan egzersiz türüymüş sanırım. ben bunu nasıl yapıcam peki? bu arada yaş 17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxaaxx -- 28 Ekim 2013; 14:21:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

quote:

sen cevap versen nolur sanki araştırdım , kalp atışını hızlandırarak daha fazla kalori yakılmasını sağlayan egzersiz türüymüş sanırım. ben bunu nasıl yapıcam peki? bu arada yaş 17

Biraz araştırma ruhu olması lazım. Biz öğrendiklerimizi araştırarak tecrübe ederek öğrendik, hazıra konmak isteyenlere karşı biraz tepkili olabiliyoruz o yüzden.

Spor salonuna gitme ihtimalin yoksa. Dailymotion da leslie sansone 3 mile walk onu aç bilgisayar karşısında hergün yap. Ayrıyetten günde 40 dk civarında hızlı tempoyla, terleyecek şekilde yürü. Düzenli bir diyetle zayıflarsın rahat bir şekilde.

• quote:

quote:

quote:

Biraz araştırma ruhu olması lazım. Biz öğrendiklerimizi araştırarak tecrübe ederek öğrendik, hazıra konmak isteyenlere karşı biraz tepkili olabiliyoruz o yüzden.

Spor salonuna gitme ihtimalin yoksa. Dailymotion da leslie sansone 3 mile walk onu aç bilgisayar karşısında hergün yap. Ayrıyetten günde 40 dk civarında hızlı tempoyla, terleyecek şekilde yürü. Düzenli bir diyetle zayıflarsın rahat bir şekilde.

Yürümekten ayak parmağım su topladı , her gün okul , haftasonu dershane , ama yürürüm zayıflamak için yine de. peki merdiven çıkmanın faydası olur mu? Bu arada boyum 1.70 kilom 69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxaaxx -- 28 Ekim 2013; 18:45:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yürümekten ayak parmağım su topladı , her gün okul , haftasonu dershane , ama yürürüm zayıflamak için yine de. peki merdiven çıkmanın faydası olur mu? Bu arada boyum 1.70 kilom 69

Yürümeyi tempolu yapman lazım yoksa işe yaramaz. Onun dışında evde dediğim programı yapabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.