Bildirim
bu ne zevkli bişey laaaaaaaan!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bizim buralarda 5-6 yildir var. Gungorenliyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zavkli
zavkli
zavkli
zavkli
zavkli
zavkli
zavkli
zavkli
zavkli
zavkli
zavkli
zavkli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagertha Lothbrok -- 9 Ocak 2014; 21:50:41 > -
güzelmiş -
m -
-
aklıma bu geldi.yanlış hatırlamıyorsam öğretmen ve öğrencisi var balonun içeresinde rotadan cıkıyorlar dağdan yuvarlanarak ölüyorlar.
http://www.youtube.com/watch?v=-uBFwqI4TlM -
Aynen cok zevkli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
zevkli değil bence adamlar istediği zaman vurup indirebiliyor seni sanırım buna bi sınırlandırma getirilmeli hııı! -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Bizim buralarda 5-6 yildir var. Gungorenliyiz.
67 senedir Güngörenliyim ben niye böyle bir şey görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: Nakuğod
zevkli değil bence adamlar istediği zaman vurup indirebiliyor seni sanırım buna bi sınırlandırma getirilmeli hııı!
amaç o zaten. oynayanlar gülmekten topa vuramıyordum diyor.
@Turuncu Gandalf
mmkai -
quote:
Orijinalden alıntı: Nakuğod
zevkli değil bence adamlar istediği zaman vurup indirebiliyor seni sanırım buna bi sınırlandırma getirilmeli hııı!
Katı sınırlandırılmalar getirilirse normal futbolda ki gibi yok su faul yaptı yok Soyle yok hakem Salak niye kart vermedi diye sorunlar çıkar.Onun yerine cok daha gercekten zevk alarak izleyip oynamak daha iyi.Heyecan daha ciddiyet isteyen de normal mac izler.
Muthiss
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
çok eğlenceli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X