msn i sabahtan açmışım ALLAH'tan inşallah kopmmaz bende diyorum millet niye girmiyo bugun msn'E
şu an bala msn e girdm ama girdiğime bile değmedi merak etmein online sayısı normalden çok az ve bazı nicklern yannda msjlarm gtmıo fln yazıo
antalya merkez net çökmüş durumda gprs bile daha hızlıdır herhalde hem de 1024 sözde benimkisi bi ton para verioz şu hale bak yaaaa ben bu telekomun..................
Bole kablo mu olur kardesim.. sen tum tr nin internet yukunu zor kullanarak ustune al sonra zırt pırt kablo kopar.. TT sen kapat bu kurumu iyisi mi isi bilen birilerine bırak isi
quote:
Orjinalden alıntı: persona
kablo kopmuş yine öle dio sevgili(!) tt
farklı birşey dese kurban kesicem. ne kabloymus bee
delirmek üzereyim...
allah bilir o kablolar kanalizasyondan falan geçiodur
msndeyazılan yazılar bile gitmiyor
TT daha ne kadar bu geri kalmış zihniyeti dewam ettireceksin
bu sefer durum ciddi gibi hiç interneti bu kadar yavaş görmemişdim bende yerli siteler makul sürelerde açılıyor da yabancı siteler felaket ne msn ne emule
msn olsa ii yahoo messengerda da gitmiooooo
ya su turk telekomun maıl adresı filan yok mu. maıl yagmuruna tutsak yaa.. bu bole olmıcak cunku? yapamıcaklarsa bu ısı bıraksınlar kardesım.
rkadaşlar bu gün nette sorun var galiba bu ne ya 10 dk bi sayfayı açamıyom ya kahrolsun ya bunlar
diyorum size yaaa organize olup tek sabit bir maili gönderelim şu tt'ye sadece bu sitede olan bir organizasyon olmasın bildiğimiz üye olduğumuz tüm forum sitelerine taşıyalım bunu yaaaa..........
msn ölmüş hakikaten..........
evet çok yavaş...download 0,6k ya kadar düştü...saat 15:00 civarindan beri böyle galiba...
quote:
Orjinalden alıntı: persona
diyorum size yaaa organize olup tek sabit bir maili gönderelim şu tt'ye sadece bu sitede olan bir organizasyon olmasın bildiğimiz üye olduğumuz tüm forum sitelerine taşıyalım bunu yaaaa..........
eeeeeeeeetttttttt bnmde anlatmak ıstedıım buydu. hadı arkadaslar ortak bı metın bulalım. ben bunu kndı sıtemızde de yayınlarım. uye oldugumuz bir cok foruma da verırız. haklarımızı arayalım arkdaslar....
sabır sabır ya sabııııııııııır internet belki hızlanıııııııır...
belkiyle olcak işmi abi bu yaaa 1024 benim bağlantım bi ton para veriom yaaaa resillik buu yaaaa allah belasını versin bu tt nin