< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 10 Ağustos 2022; 16:24:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 10 Ağustos 2022; 16:24:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
n11 sahte ürünlerin karargahı. bazı şeyleri bilindik yerler dışında almamak lazım. |
|
Sahte veya değil, kullanılmamış filtreyi 14 gün içinde iade almak zorunda.
|
|
Ürünün iade veya değişimi iste, sözleşmeye göre cayma hakkına da sahipsin. n11 bu konularda iyidir, sorun yaşayacağını sanmam. |
|
sorun o değil hocam. sorun bunu orijinal diye satmaları, insanları kandırmaları, vaktini çalmaları. aracın bakımını yaptıracaktım haftaya kaldı. eee gitmem gereken yerler var vs. vs. eğer sahteyse tabi. sahte olup olmadığından emin olamadığım için burada fikir almak istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Olmaması gereken bir haliyle geldiği için sahte olduğu bariz ortada. Merdiven altı marka değil, sonuçta bu tür firmalar belirli kalite standartlarını karşılayıp sertifikalandırılıyor, o standarı korumak için çalışıyor. Kalite kontrol birimleri boşuna yok. |
|
|
n11 sahte ürünlerin karargahı. bazı şeyleri bilindik yerler dışında almamak lazım. |
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 10 Ağustos 2022; 17:12:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
UstaParçacıdan set alabilirsiniz direkt olarak. Bosch marka da satıyorlar, güvenilir bayağı. Ben 3 aracın bakım setini aldım bir sorunla karşılaşmadım. |
geçmiş olsun iade almam diyo |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Sahte gibi geldi demek çözüm değil , belki o ürün o şekilde üretiliyor? Belki düzgün görünüşlü olanı sahte? Google'dan vs araştırınız mı hiç? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|