Şimdi Ara

Bu Ne Biçim Hastalık:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben normalde sakin çok fazla sesi çıkmayan biriyim ama kavga falan ederken birden sinirleniyorum ve neler yaptığımı bilmiyorum kavgadan sonra sakinleşince arkadaşlar anlatıyo inanmıcaksınız ama sınıftaki sırayı bi yumrukla kırmışım:S ve ben bu yaptıklarımın hiçbirini hatırlamıyorum ve hiçbir şekilde acıda hissetmiyorum:SO yumruktan sonra kolum kırılmış ama ben hiç hissetmedim arkadaş elimi tutunca anladım bu ne biçim hastalık bilmiyorum:S yardımcı olursanız sevinirim

• şizofren olabilir bilmiyorum ama ondada böyle yaşadığın şeyleri hatırlamıyorsun. ama sinirlenince dedğin için sinirden kan beynine sıçramak deyimi var ya ondan olmuşsundur heralde yinede bi psikologa gitsen iyi olur.
  • ßiraz uçmuşsun sıra bir tahtadır hemde kalın bir tahta senin o tahtayı kırman imkanı ihtimali %0.01 bile değildir ancak sıra çok çürük ise öyle bir sırada okulda bulundurulmaz. ßence ßiraz fazla sallamışsın. Kendini Malkoçoğlu sandın heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^Chatlak^^

ßiraz uçmuşsun sıra bir tahtadır hemde kalın bir tahta senin o tahtayı kırman imkanı ihtimali %0.01 bile değildir ancak sıra çok çürük ise öyle bir sırada okulda bulundurulmaz. ßence ßiraz fazla sallamışsın. Kendini Malkoçoğlu sandın heralde

evet dediğin doğru ama sallamıyorum sinirlenince ne yaptığımı bilmiyorum psikoloğa falan gittim ama hiçbişi olmadı şizofrende değilim:S
  • sadece şunu söyleyebilirim
    senden korkulur

çok ilginç bi durum yav:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.