Şimdi Ara

Bu ne be herkeste akıllı telefon var :))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufacık çocuktan yaşlı amca ve teyzelere kadar herkeste akıllı telefon...Bir bende mi var tuşlu telefon şimdi :))

• bi düşünsene dostum telefonun bozulsa yine tuşlu telefonmu alırsın?

Konu kilit+çöp
  • Gerçekten işinizi gören şeyi alın. Zaten millet herkeste var diye aldı, çoğunluk kullanmıyor birçok özelliği
  • Millet deliye hasret, biz akıllıya.
  • bu daha çok moda gibi bişi oldu şahsen bu forumdaki çoğu kişi(ve ben) akıllı telefonun özellikleri uygulama mağazalar(ios&android farketmez neticede ikisinde de fazlasıyla uygulama var) yeni çıkan mobil oyunların grafik zenginlikleri nette gezinme performansları için alıyoruz bu cihazları aslında sizide tebrik etmek lazım ihtiyacınız olmayan şeyleri almıyorsunuz hava yaptığını ZANNETMEK için bir sürü para bayılmıyorsunuz şimdikiler sırf hava yapmak için alıyolar bu cihazlar
  • kardeşim artık her fiyata uygun akıllı telefon var ondan çok rağbet görüyor
    bkz:VODAFONE 945/VODAFONE SMART MİNİ
  • Gereksiz falan diyordum ama eğer benim gibi internette anlık olarak bakma ihityacınız çok oluyorsa gerçekten çoğu zaman almadığıma pişman oluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgunSelim

Gerçekten işinizi gören şeyi alın. Zaten millet herkeste var diye aldı, çoğunluk kullanmıyor birçok özelliği

+1,5
  • Ne demişler... Akilli Telefon Akilli insanlarin işidir..
  • yalnız değilsin

nokia 6300
  • Tyler Durden ne kadar haklıydı diyip liseli pozisyonuna düşmek istemiyorum ama reklamlar işimize yaramayan şeyler için uğraşmamıza neden oluyor.

quote:

Reklamlar Yüzünden Araba Ve Kıyafet Peşindeler.. Nefret Ettiğimiz işlerde Çalışıp Gereksiz Şeyler Alıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islami vibrator -- 23 Temmuz 2013; 14:55:47 >
  • Hala elektronik aletlerle hava atilacagini sanan insanlar var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yok.Çünkü ihtiyacım yok.Telefonu sadece aramak ve mesaj için kulladığımdan basit telefonlar kullanıyorum.
  • Onu bir statü göstergesi sanan insanlar çoğunlukta.Ama gerçekten bilip alanda var.
  • benim ihtiyacım var galiba ama bende de yok
  • Bende de dokunmatik var Ama samsung star 4 senedir kullanıyorum nerdeyse, bu sene değiştireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Bende de dokunmatik var Ama samsung star 4 senedir kullanıyorum nerdeyse, bu sene değiştireceğim

Dostum android telefon al.Bulduğun telefon farketmez,android candır.
  • bu konu kopar

telefonu statü meselesi olarak gören öğrenci falandır, normal hayatta telefon çok küçük bi unsur. iyi bi muhitte ev yada pahalı bi otomobil olur statü meselesi olsa olsa.

kaldı ki, çok zengin olup sıradan telefon kullanan birsürü tanıdığım var ki gayet normal bi durum. birde benim gibi akıllı telefonların hakettiğinden çok daha pahalı olduğunu düşünüp alım gücü olduğu halde almayanlar var. alana lafım yok. parası olmayıp yinede alanlar (fahiş taksit koşulları ile) ise statü meselesi olarak gördükleri için aldıklarını söylüyolar zaten, forumda iki kişi böyle konu açıp itiraf etmişti.
  • benim ki de tuşlu yalnız değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu konu kopar

telefonu statü meselesi olarak gören öğrenci falandır, normal hayatta telefon çok küçük bi unsur. iyi bi muhitte ev yada pahalı bi otomobil olur statü meselesi olsa olsa.

kaldı ki, çok zengin olup sıradan telefon kullanan birsürü tanıdığım var ki gayet normal bi durum. birde benim gibi akıllı telefonların hakettiğinden çok daha pahalı olduğunu düşünüp alım gücü olduğu halde almayanlar var. alana lafım yok. parası olmayıp yinede alanlar (fahiş taksit koşulları ile) ise statü meselesi olarak gördükleri için aldıklarını söylüyolar zaten, forumda iki kişi böyle konu açıp itiraf etmişti.

İşi çözmüşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.