quote:Orijinalden alıntı: gamedestek on numara fikir gelmiş adamın aklına kayserili kesin kimsenin para vericeğini sanmıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: gamedestek on numara fikir gelmiş adamın aklına kayserili kesin Katılıyorum . Bizim kayserili ali diyeceğim ama o SRO da böyle işler çeviriyor .
quote:Orijinalden alıntı: gfbdogukan quote:Orijinalden alıntı: gamedestek on numara fikir gelmiş adamın aklına kayserili kesin kimsenin para vericeğini sanmıyorum. 8 raptor satmaya çalışırken 3 m vermiştim sayesinde satılmıştı
quote:Orijinalden alıntı: Kamikaze00 quote:Orijinalden alıntı: gfbdogukan quote:Orijinalden alıntı: gamedestek on numara fikir gelmiş adamın aklına kayserili kesin kimsenin para vericeğini sanmıyorum. 8 raptor satmaya çalışırken 3 m vermiştim sayesinde satılmıştı bir senden beklerim zaten para vericek
Luferson çıkışında parayla sw veren rogue lar hatta buff ac basan priestlar ile karşılaşmıştım ben de. Bu tabi daha yaratıcı olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: Advanced Luferson çıkışında parayla sw veren rogue lar hatta buff ac basan priestlar ile karşılaşmıştım ben de. Bu tabi daha yaratıcı olmuş. parayla swyi ilk defa duyuyom dün bunu bende gördüm bu adamı şaka falan değil reklam veren çıkıyor
quote:Orijinalden alıntı: gfbdogukan quote:Orijinalden alıntı: gamedestek on numara fikir gelmiş adamın aklına kayserili kesin kimsenin para vericeğini sanmıyorum. Bende kronosta oynuyorum, sabah yine chitin +9 selling pm: bilmemne diyordu. High class item satanları floodluyor, iyi para kazanıyordur.