Şimdi Ara

Bu Nasıl Bir İnternet Attan İndim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F16'ya bindimBu Nasıl Bir İnternet Attan İndim... 90 tlye 16 mbps vdsl alırken 100 tl'ye bu hız teşekkürler türknet heryerinden öpüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 15 Ekim 2021; 16:46:21 >

• Merhaba, memnuniyetiniz bizi çok mutlu etti. Keyifli kullanımlar dilerim
  • umarim bizim binayada gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizi de şöyle mutlu eden olmadı be :( Ama olsun yine de en makul fiyata 100mbps alıyorum her türlü teşekkürler TürkNet :)

• Hayırlı olsun. Ben de 15 yıllık Türksat Kablonet aboneliğimi sonlandırıp Türknet 100 Mbps VDSL2'ye geçtim, çok memnunum. Kablonet'in her akşam 100 mbps altı dalgalı hızlarına, yüksek pinglerine boşuna katlandık.

Bu arada kullandığınız modem/router nedir hocam?

• Türktelekom, netspeed ve türknet kullanmış biri olarak belirtmeliyim ki birçok açıdan türknet en iyisi, tek kusuru anında müşteri temsilcisine ulaşamıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı olsun bizde o günleri iple bekliyoruz bizlerde nasip olurmu diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wooow hayırlı olsun

• Cantero C kullanıcısına yanıt
    Biz teşekkür ederiz Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz.
  • Leon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, memnuniyetiniz bizi de çok mutlu etti. Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    şu müşteri hizmetleri sorununuzu çözseniz, çok daha fazla abone kazanacaksınız. neden ulaşılamıyor turknet'e?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizlere dijital müşteri deneyimi ile hizmet veriyoruz. Taleplerinizi online işlem merkezi üzerinden ilettiğinizde ilgili ekiplerimiz dönüş yapıyorlar.
    teknik bir arıza, kesinti vb. olduğunda çok geç müdahale oluyor diyor herkes. bu yanlış mı? eğer doğru ise, ben bunu kast ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Arızaların ortalama çözüm süresi 3 iş günü ama daha erken çözümlenebiliyor. Sadece altyapı kaynaklı yaşanan genel arıza durumlarında çözüm süresinde uzama olabiliyor.
  • Bey V kullanıcısına yanıt

Bu zamana kadar hala bu sorunu düzeltemediler. Bu yüzden en az 3 tanıdığım kişi başka operatörlere geçti.

• Bey V kullanıcısına yanıt

2 yıllık sorunsuz kullanımım sonrası VDSL'de yaşadığım arıza durumunda rezil çözüm sürecinin ardından, yeni evimde daireme kadar fiber geldiği halde korkudan turknet bağlatamadım. Arıza olup da TT ekiplerinin ayağına gelmesi gerekirse yandın, yoksa ben de çok memnundum. Bastık imzaları telekom'a yeni evde yine. Benim gibi tövbekârlar da azımsanmayacak kadar var.Bu Nasıl Bir İnternet Attan İndim... 

• TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına sürekli olarak kendimi geliştiriyoruz ve yatırımlarımız devam ediyor. İsterseniz bu tecrübeyi bizlerle tekrardan deneyimleyebilirsiniz.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt

1 seneye yakın kullandım Türknet gayet güzel hiç sorun yaşamadım fakat dediğinizi anlıyorum, zira Netspeed de yaşamıştım, port olduğu halde Telekomcular "port yok, 6 ay beklesin" demişler, TT den bağlatınca ertesi gün gelip hemen bağladılar 🙂 yani işin özü, ttelekom anlaşıldığı kadaryla internet verdiği firmalara yokuş çıkartıyor. O yüzden bunları bilerek, kabul ederek geçmek lazım özel firmalara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey V -- 18 Ekim 2021; 15:16:16 >

Merhaba, iade süreci nasıl oluyor? Diyelim memnun kalmadık verdiğimiz 100 lira iade ediliyor mu yoksa prosedürleri var mı?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetimiz taahhütsüz olduğundan dolayı iptal ettiğinizde kullandığınız güne kadar faturalandırma yapılıyor. Size verilen modemi bize tekrar iade ediyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.