Bu Nasıl Bir İnternet Attan İndim...

-
-
Merhaba, memnuniyetiniz bizi çok mutlu etti. Keyifli kullanımlar dilerim -
umarim bizim binayada gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizi de şöyle mutlu eden olmadı be :( Ama olsun yine de en makul fiyata 100mbps alıyorum her türlü teşekkürler TürkNet :)
-
Hayırlı olsun. Ben de 15 yıllık Türksat Kablonet aboneliğimi sonlandırıp Türknet 100 Mbps VDSL2'ye geçtim, çok memnunum. Kablonet'in her akşam 100 mbps altı dalgalı hızlarına, yüksek pinglerine boşuna katlandık.
Bu arada kullandığınız modem/router nedir hocam?
-
Türktelekom, netspeed ve türknet kullanmış biri olarak belirtmeliyim ki birçok açıdan türknet en iyisi, tek kusuru anında müşteri temsilcisine ulaşamıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hayırlı olsun bizde o günleri iple bekliyoruz bizlerde nasip olurmu diye
Wooow hayırlı olsun
Biz teşekkür ederiz Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz.
-
Merhaba, memnuniyetiniz bizi de çok mutlu etti. Keyifli kullanımlar dilerim -
şu müşteri hizmetleri sorununuzu çözseniz, çok daha fazla abone kazanacaksınız. neden ulaşılamıyor turknet'e?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, sizlere dijital müşteri deneyimi ile hizmet veriyoruz. Taleplerinizi online işlem merkezi üzerinden ilettiğinizde ilgili ekiplerimiz dönüş yapıyorlar. -
teknik bir arıza, kesinti vb. olduğunda çok geç müdahale oluyor diyor herkes. bu yanlış mı? eğer doğru ise, ben bunu kast ettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arızaların ortalama çözüm süresi 3 iş günü ama daha erken çözümlenebiliyor. Sadece altyapı kaynaklı yaşanan genel arıza durumlarında çözüm süresinde uzama olabiliyor. -
Bu zamana kadar hala bu sorunu düzeltemediler. Bu yüzden en az 3 tanıdığım kişi başka operatörlere geçti.
-
2 yıllık sorunsuz kullanımım sonrası VDSL'de yaşadığım arıza durumunda rezil çözüm sürecinin ardından, yeni evimde daireme kadar fiber geldiği halde korkudan turknet bağlatamadım. Arıza olup da TT ekiplerinin ayağına gelmesi gerekirse yandın, yoksa ben de çok memnundum. Bastık imzaları telekom'a yeni evde yine. Benim gibi tövbekârlar da azımsanmayacak kadar var.
-
Merhaba, sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına sürekli olarak kendimi geliştiriyoruz ve yatırımlarımız devam ediyor. İsterseniz bu tecrübeyi bizlerle tekrardan deneyimleyebilirsiniz. -
1 seneye yakın kullandım Türknet gayet güzel hiç sorun yaşamadım fakat dediğinizi anlıyorum, zira Netspeed de yaşamıştım, port olduğu halde Telekomcular "port yok, 6 ay beklesin" demişler, TT den bağlatınca ertesi gün gelip hemen bağladılar 🙂 yani işin özü, ttelekom anlaşıldığı kadaryla internet verdiği firmalara yokuş çıkartıyor. O yüzden bunları bilerek, kabul ederek geçmek lazım özel firmalara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey V -- 18 Ekim 2021; 15:16:16 >
Merhaba, iade süreci nasıl oluyor? Diyelim memnun kalmadık verdiğimiz 100 lira iade ediliyor mu yoksa prosedürleri var mı?
Merhaba, hizmetimiz taahhütsüz olduğundan dolayı iptal ettiğinizde kullandığınız güne kadar faturalandırma yapılıyor. Size verilen modemi bize tekrar iade ediyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X