Şimdi Ara

bu minibüscülerin hepsimi böyle? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farmer_20

quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

1 tl için bu kadar rezillik yapmalarına akıl sır erdiremiyorum hepsi böyle

o para da 1 Tl 1 Tl toplanıyor bunu da unutmayın :)

insan hayatının parasal olarak karşılığı yok
  • arkadaşlar nedir bu minibüs düşmanlığı bu kadar genellemeyin olayı ya ben denizli'de yaşıyorum sadece burda 679 tane minibüs var bunların hepsi mi kötü,hepsi mi işe yaramaz, hepsi mi ipsiz sapsız bir insan soruyorum lütfen bu kadar aşağılamayın ya devamlı trafikte oldukları için sinirli olabilir olaya tek taraflı bakmayın günde kaç kişiyle muhatap olduklarını düşünün,saniyeyle çalıştığını göz önünde bulundurun o yüzden aceleci olabilirler ,korna çalabilirler tabi bu onları haklı çıkarmaz kesinlikle bunu ben de savunmuyorum minibüsümüz var Fakat ben de kızıyorum ama biraz da anlayış gösteriyorum siz de anlamaya çalışın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

1 tl için bu kadar rezillik yapmalarına akıl sır erdiremiyorum hepsi böyle

o para da 1 Tl 1 Tl toplanıyor bunu da unutmayın :)

insan hayatının parasal olarak karşılığı yok

Bence Paha Biçilemez :)

• ne zaman minibüs caddesinde olsam yolcu alan minibüs kalkacakken aramızda 10 metre mesafe varken bnm geçmemi bekliyor gibi yapıp tam ben geçecekken gaza yüklenip önümü kesmesine alıştım artık
  • quote:

arkadaşlar nedir bu minibüs düşmanlığı bu kadar genellemeyin olayı ya ben denizli'de yaşıyorum sadece burda 679 tane minibüs var bunların hepsi mi kötü,hepsi mi işe yaramaz, hepsi mi ipsiz sapsız bir insan soruyorum lütfen bu kadar aşağılamayın ya devamlı trafikte oldukları için sinirli olabilir olaya tek taraflı bakmayın günde kaç kişiyle muhatap olduklarını düşünün,saniyeyle çalıştığını göz önünde bulundurun o yüzden aceleci olabilirler ,korna çalabilirler tabi bu onları haklı çıkarmaz kesinlikle bunu ben de savunmuyorum minibüsümüz var Fakat ben de kızıyorum ama biraz da anlayış gösteriyorum siz de anlamaya çalışın ;)

hocam bak sizinde minibüsünüz varmış allah bol kazanç versin,ben zaten direk laf atmadım konuyu açarkende bi konuşma var otomobil sürücüsü bişeyler söylüyo ne söylediğini bilmiyoruz diye yazdımve diyer yorum yapan çoğu arkadaş da çoğu minibüscü diye yorum yapıyo ama ne olursa olsun ne kadar streslide olsa yorucuda olsa mesleği o adam orda yolun ortasında duramaz buna hakkı yok ayrıca bunun stresle falanda alakası yok parayla alakası var

ben niğde de öğrenciyim burda cadde de duraklar için özel cepler var ve her minibüste araç takip sistemi var kontrol ediliyor bi kaç istisnai şöför dışında asla durak harici durmuyo şöförler daha doğrusu duramıyo ankaraya gidince özlüyorum bu sistemi

• bir gün bunlardan birini hastanelik edene kadar döveceğim ahdım var. zamanında benim de canıma kastedildi trafikte. insan olamayan geçmesin abi direksiyona
  • otomobildeki adam ters bişey mi dedi bilmiyoruz ama
    minibüs şoforü hem suçlu hem güçlü
  • pendik-kadıköy minibüslerini tek geçerim.özellikle birbirlerine iş koymaları harbiden onlara has bi şey .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minibusculeri. Hepsi ayni allah nasil biliyorsa oyle yapsin

Bir indi bindi icin adam vururlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

pendik-kadıköy minibüslerini tek geçerim.özellikle birbirlerine iş koymaları harbiden onlara has bi şey .

Haklisin buna bircok kere sahit oldum. Bir gun yol tikaliydi o guzergahta. Benim oldugum minibus ortadaki revujun ustune cikti( zaten 5-10 cm bisey) karsi tarafa gecti. Bildigin ters yonden yardirdi. Sonra hemen geri gecti herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • minibüsçüleri savunanların hepsinin ya minibüsü var ya da çalışıyor.. direksiyon sallıyorum şöförüm sinirli olmaya hakkım var diye bir mantık olamaz arkadaşlar.. o mesleği yapıyorsan insanların haklarına saygılı olmak zorundasın.. eğer şöförlük stresli meslek diyorsanız sizi kritik bir ameliyata götüreyim de stres neymiş görün
  • Gecen gün bı dolmuşa bindim adam bit yerde baya bekledi arkadan digeri yetişti yanında durup birseyler söyledi sinirlendi . Az ilerdde biziimki bunun yanına yanasti sıfır sekilde açtı cami adamın aynasına vurdu , yamulttu ayar mayar kalmadı zaten sonra bastı gitti.

Ciddiyim hepsine İQ testi yapılması laZim
  • kim demişti ya. minibüs hatlarının çoğu milletvekillerinin falanmış bu yüzden bu kadar rahat artistlik ypaıyorlar diye.

yemin ederim eğitim kalitesi 0. tipleri görseniz suratına bakmazsınız söğütlüçeşmede bunlar. Bizim kağıthane taraflarında istedikleri yerde durabilme özelliğine sahipler. Korna çal küfret onlar için değişmez. gitmiyor adam ya. duruyor orada. Yemin ederim yok etsinler bunları. Alsınlar ellerinden hatları
  • 6-7 yıl evvel di sanırım; kadıköy - pendik minübüs hattında sudan bir bahaneyle minübüs şöförü, eline odunu alıp, küfür ede, ede aşağı iniyor ve dayılanan özel araç şöförünü dövecek.. Özel aracın şöförü de küfürleri duyup, dayak yiyeceğini anlayınca silahını belinden çıkarıp, minübüs şöförüne ateş edip, öldürüyor... Adam silahla elinde polisin gelmesini bekliyor.. Diğer toplanan minübüs şöförleri şokta tabi kimse adama silahlı olduğu için müdahele edemiyor.. Bu olayı gazeteler de yazmıştı..
    Bu olaya benzer bir de; minübüs şöförü yine bir yolcu ile tartışıyor.. Yolcunun yanında ailesi de var adam ailesinin yanında küfürü yiyince şarjörü boşaltıyor.. Bu olay da adli bir vaka
    Sonuç olarak; öfkeyle kalkan zararla oturur.. Hem de bazen zararı hayatını kaybederek ödersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Mart 2012; 23:52:08 >

• Arabayla işe gidip gelmemin tek ama tek nededi minibüse binmek zorunda olmam.Belediye otobusu geçse arabayla gitmeyceğim.

Sırf dolmuş şöförlerinin arkadaşlarıyla olan muhabbetlerini duymaktan nefret ediyorum.Bu kadar mı seviyesiz olunur ?

Bunlar resmen benim okuldan atılan ogrencilere benziyor.Sanki okuldan atılan minibüsçü oluyor.Çok efendi olanları var ama çok az sayıda...
  • Bazen dusunuyorum da adamlarin isleri kolay degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

pendik-kadıköy minibüslerini tek geçerim.özellikle birbirlerine iş koymaları harbiden onlara has bi şey .

Haklisin buna bircok kere sahit oldum. Bir gun yol tikaliydi o guzergahta. Benim oldugum minibus ortadaki revujun ustune cikti( zaten 5-10 cm bisey) karsi tarafa gecti. Bildigin ters yonden yardirdi. Sonra hemen geri gecti herif

o da ayrı bi güzel ama pendik-kadıköy diyince aklıma direk aynı yöndeki araçların direksiyonu birbirlerine doğru kırması.ta son durağa kadar bu kovalamaca devam ediyo :)korkularının olmayışı ve can taşıdıklarını unutmaları da ayrı bişi.

• K.maraşta halk otobüsleri genel olarak iyi ama dolmuşçular .....
  • Sopalık yav, sinirlendim
  • minibüscülerden nefret ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.