Fiyatları 3-4 Bin TL arası oynuyor,tabi güvenilmez ama satıcıların hepside muayeneli,masrafsız ve orjinal olduğunu söylüyor.Sonuçta mercedes bu kalitesi tartışılmaz ama günümüzde yürüyen teneke kuş serisinin bile 70 modeli 4 lira ederken bu dizel mercedeslere nasıl 3 bin tl istiyorlar dikkatimi çekti... Bilen arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz... Teşekkürler... En üstteki ilana dikkat ettiyseniz ilk sahibinin Kartal Tibet olduğunu iddaa ediyor :)))
Güncel..
Güncel..
Bu arabalar çürümüş resmen ben olsam böyle bir maceraya girmezdim temizini bulsanız bile yedek parça sıkıntısı çekebilirsiniz artık bunların parçaları ancak çıkmacılarda bulunur bence tofaş veya renolar 12 arabalr bundan daha iyi olur en azından parça sıkıntısı çekmezsin ve parça fiyatları uygun olacağından fazla masraflı olmaz
bence hiç fena değil. tabi günlük kullanım için tavsiye etmek olmaz ancak haftasonu aracı veya hobi olarak toplama amaçlı harika araçlar. ileride garajım olursa kesinlikle alıcam birtane bende. çok dert etmeyin sahibinden olmak kaydıyla muayeneli olmak kaydıyla bence lpgsiz olması kaydıyla alnabilir.ancak kenarda 1500 2500 arasobir meblağda bulunmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: banchi_doğan
bence hiç fena değil. tabi günlük kullanım için tavsiye etmek olmaz ancak haftasonu aracı veya hobi olarak toplama amaçlı harika araçlar. ileride garajım olursa kesinlikle alıcam birtane bende. çok dert etmeyin sahibinden olmak kaydıyla muayeneli olmak kaydıyla bence lpgsiz olması kaydıyla alnabilir.ancak kenarda 1500 2500 arasobir meblağda bulunmalı.
Niyetlecek gibiydim ki son cümleyi görünce hevesim kaçtı biraz Teşekkürler..
@iakbay06 arkadaşın da dediği gibi renault tofaş gibi arabalar daha mantıklı seçim parça ve işçilik yönünden.
Zamanım çok sabırlıyım diyorsan al. ama sen sen ol ustaların eline düşme adam önündeki yıldızı gördümü iş bitiyor hiç modeline yaşına bakmıyor
Toplar binerim dersen biraz bütçe ayırır,birazda vakit ayırırsan ve güzel bir şekilde toplanırsa piyasadaki çoğu 0 arabayı katlar onu söyleyebilirim ama şu haliyle biraz masraf açar ve tadını çıkartamazsın sonuçda belli bir yaşta araç.
Kayseri piyasasında , bu arabaya at kafa derler... temizini bulursanız iyi arabadır....
Son sahibi olursun klübüne adını altın harflerle yazdırırsın
niye yahu ayda yılda birde olsa çıkar müşterisi. olmadı antika tarzı yaptırıp düğünlere kiralanır
Kayınpederim 2 tane bir den topladı bunlardan bırakın kullandırmayı içine bile oturtmayacak neredeyse,parça konusunda skıntı yaşamazsın,ama iyi pazarlık yapman lazım.benim kayınpeder heçen hafta izmire gitti geldi,sorun çıkarmadı,ertesi sabah rizeye gitti 1 hafta gezdi geldi,tık yok arabada...düzgün toplanırsa iyi bi ustanın elinden geçerse canavar gibi arabadır...yıldızı yeter...
quote:
Orijinalden alıntı: iakbay06
Bu arabalar çürümüş resmen ben olsam böyle bir maceraya girmezdim temizini bulsanız bile yedek parça sıkıntısı çekebilirsiniz artık bunların parçaları ancak çıkmacılarda bulunur bence tofaş veya renolar 12 arabalr bundan daha iyi olur en azından parça sıkıntısı çekmezsin ve parça fiyatları uygun olacağından fazla masraflı olmaz
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiz
Kayınpederim 2 tane bir den topladı bunlardan bırakın kullandırmayı içine bile oturtmayacak neredeyse,parça konusunda skıntı yaşamazsın,ama iyi pazarlık yapman lazım.benim kayınpeder heçen hafta izmire gitti geldi,sorun çıkarmadı,ertesi sabah rizeye gitti 1 hafta gezdi geldi,tık yok arabada...düzgün toplanırsa iyi bi ustanın elinden geçerse canavar gibi arabadır...yıldızı yeter...
Çok doğru.Hayırlısıyla askerliği yapıp gelsem kendimde uğraşırım aslında ama ginede güvenilir ve tanıdık bi ustaya teslim etmekte fayda var.Gine arkadaşların dediği gibi aracı aldıktan sonra 2000-2500 gibi bir bütçede hazırda bulundurmak şart.
masraf kapısı olur bu arabalar sanayiden çıkmazsınız
3000 TL ye alırsın böyle bir aracı ancak Birde TIR şöfürü falan tanıdık olacak ki sana bunların parçalarını bulsun ? yoksa parçası çok bunların parça bakımından sıkıntın olmasın olmadı bana mesaj at istediğin parçayı tabii OEM kodunu sen bulacaksın muadil kodunu sen bulacaksın SANA çin de ürettirip adresine yollarım üstelik aynı kalitede.
quote:
Orijinalden alıntı: PORSCHEM
3000 TL ye alırsın böyle bir aracı ancak Birde TIR şöfürü falan tanıdık olacak ki sana bunların parçalarını bulsun ? yoksa parçası çok bunların parça bakımından sıkıntın olmasın olmadı bana mesaj at istediğin parçayı tabii OEM kodunu sen bulacaksın muadil kodunu sen bulacaksın SANA çin de ürettirip adresine yollarım üstelik aynı kalitede.
çindemi yaşıyorsun ne alaka ürettirip yollurım diyorsun o kadar büyüksün demekki
Süspansiyonları tamamen konfor odaklı olan araçlardır.
Mercedese bindiğinizi hissettirir.
Sağlam bir Mercedes Ustası bulmanız lazım ki size parça ve servis konusunda destek olsun.
maceraya girmem bu araçla ancak zevvk için uğraşılacak klasiklerdir