Şimdi Ara

Bu lastikten uzak durun arkadaşlar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
15.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lastiğin adı Debica Furio geçen sene tanesini 50 tlye çıkma almıştım lastik dişli sağlamdı 2007 son haftalarındaq üretilmiş ebatı 195/60/15 kazalı araçatn çıkma alastiği kullanmaya başlayınca aracın neden kaza yaptığını anladım kesinlikle lastik . Ne yol tutuşu var ,ne Fren performansı nede konfor suda çok fena kayıyor güya performans lastiği sadece ses yapmıyor o kadar .arabayla 2500dd kalkış yaparken bile pati yapıyor ne iş anlamadım.Kısacası lastik alırken birazapar4a bayılmak lazım bir tanıdığımla aynı zaman lastik değiştirmiştik o michelin energy aldı 180 tlye ben bunları aldım o 50bin yaptı lastik sapasağlam ben 25000 yaptım lastik ölü.umarımaz çok size yardımcı olmuştur bu yazı lastik seçiminiz hakkında.

lastik bu =

max120 tlye önriniz nedir ?
    falken azenis st-115 kullanmıştım bundan beş yıl önce 400 tlye almıştım möükemmeldi ama simdikiler hakkında kötü yorumlar okuyorum ve ben bu azenis st-115 modelini bulamıyorum bulsam hemen alacağım zaten şu üzerindeki lastikleri çok berbat debica furio iğrenç bir lastik

• Bol bol drift denemeleri yapabilirsin bu lastiklerle
    Şaka bir yana lastik işi, ciddi iştir

Eski kullandığım lastiklerin marka ve modelini bir türlü hatırlayamıyorum. Hatırlasam yine aynısını alacağım..

Goodyear markaydı ama modelini çıkaramadım, bilen varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 17 Temmuz 2010; 16:30:15 >
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~

• yanlış anlamayın hocam ama 50 tl ye çıkma aldım diyorsunuz ve performans lastiği diyorsunuz. bana göre araçtaki en önemli parçaların başında gelir lastik. paraya kıyın ve michelin veya pirellinin iyi serilerinden birisini alın.

Orijinalden alıntı: Burhan

Bol bol drift denemeleri yapabilirsin bu lastiklerle

Eski kullandığım lastiklerin marka ve modelini bir türlü hatırlayamıyorum. Hatırlasam yine aynısını alacağım..

goodyear drugrip sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

yanlış anlamayın hocam ama 50 tl ye çıkma aldım diyorsunuz ve performans lastiği diyorsunuz. bana göre araçtaki en önemli parçaların başında gelir lastik. paraya kıyın ve michelin veya pirellinin iyi serilerinden birisini alın.
    Arabanın yere bastığı tek alan lastikler. Ben 50 lira verip canımı tehlikeye atmazdım markasını bile duymadığım lastiklerle. Lastik, arabada paraya kıymayacağım yegane bileşenlerden biri. Bence bu konuyu bi düşünün.

Orijinalden alıntı: ototube

goodyear drugrip sanırım

Hocam sen çok yaşa, duragrip'di siz söyleyince bende hatırladım

Şu sıralar bunları almayı düşünüyorum ancak 195/60r15 nette pek bulamadım, ayrıca fiyatları da biraz yüksek sevideye, 170-180 lira tanesi..
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ototube

goodyear drugrip sanırım

Hocam sen çok yaşa, duragrip'di siz söyleyince bende hatırladım

Şu sıralar bunları almayı düşünüyorum ancak 195/60r15 nette pek bulamadım, ayrıca fiyatları da biraz yüksek sevideye, 170-180 lira tanesi..

Alıntıları Göster
    şu anda arabamın içerisine fasülye bıraksanız haftaya filizlenir,3-5 hafta sonra toplar plaki yapar yanında bi ufak açarsınız. kaporta üzerinde bir çok yerde kurumuş kuş pisliği vardır. bagajda kirli çorap, kitap, yangın söndürücü, ayakkabı, şemsiye, yagmurluk fener..vb şeyler rastgele(randomize bir şekilde) durur, kafasına göre hareket eder. torpido, orta konsol gözü, kol dayama altını hiç saymıyorum bile..koltuklar aldığımda bej rengiydi şimdi kahverengi oldu..

ama arabamın yağı, suyu, lastiği, balatası..vs si herzaman ama herzaman tamdır, tamamdır, hemde en iyisidir, servise giderim silecek suyu koymayın istemiyorum derim, ama diğer konularda ne yaparlarsa yapsınlar tamam derim. güvenlikte risk almayı sevmem, tevsiyede etmem..

sigara içiyorsan bırak, içki içiyorsanda bırak, gömleğini lacoste alma abbate al, ama lastiğini conti, michelin..vb gibi tanınmış, adam gibi marka dışında alma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

şu anda arabamın içerisine fasülye bıraksanız haftaya filizlenir,3-5 hafta sonra toplar plaki yapar yanında bi ufak açarsınız. kaporta üzerinde bir çok yerde kurumuş kuş pisliği vardır. bagajda kirli çorap, kitap, yangın söndürücü, ayakkabı, şemsiye, yagmurluk fener..vb şeyler rastgele(randomize bir şekilde) durur, kafasına göre hareket eder. torpido, orta konsol gözü, kol dayama altını hiç saymıyorum bile..koltuklar aldığımda bej rengiydi şimdi kahverengi oldu..

ama arabamın yağı, suyu, lastiği, balatası..vs si herzaman ama herzaman tamdır, tamamdır, hemde en iyisidir, servise giderim silecek suyu koymayın istemiyorum derim, ama diğer konularda ne yaparlarsa yapsınlar tamam derim. güvenlikte risk almayı sevmem, tevsiyede etmem..

sigara içiyorsan bırak, içki içiyorsanda bırak, gömleğini lacoste alma abbate al, ama lastiğini conti, michelin..vb gibi tanınmış, adam gibi marka dışında alma.

Alıntıları Göster
    50 liraya don lastiği alırsın arkadaşım, neden o kadar ucuz olduğu içine kurt düşürmedi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

50 liraya don lastiği alırsın arkadaşım, neden o kadar ucuz olduğu içine kurt düşürmedi mi?

Alıntıları Göster
    Pirelli P7 veya P Zero

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Pirelli P7 veya P Zero

Alıntıları Göster
    50 milyona aldığın çıkma lastikle 25 bin km yapıp sonrada bu lastik yaramaz diyorsun yalnış anlamadıysam , zaten piyasadaki 3. kalite bir lastikten hemde çıkma olarak beklentin neydi çok merak ettim..........

Orijinalden alıntı: serty23

50 milyona aldığın çıkma lastikle 25 bin km yapıp sonrada bu lastik yaramaz diyorsun yalnış anlamadıysam , zaten piyasadaki 3. kalite bir lastikten hemde çıkma olarak beklentin neydi çok merak ettim..........

Alıntıları Göster
    mişlin uygundur

biriston uygundur

Orijinalden alıntı: serty23

Alıntıları Göster
    rover kullanıcısıyız galiba;o lastiklerin de senden önce 15bin km yaptığını varsayarsak eder 40bin,ki çoğu lastik cortlar 30binden sonra,eski performansını vermez.. bence o arabanın hakkı dunlop-michelin-bridgestone-goodyear gibi markalardır,ben hankook bile alıp takmam..

Orijinalden alıntı: rallier_61

rover kullanıcısıyız galiba;o lastiklerin de senden önce 15bin km yaptığını varsayarsak eder 40bin,ki çoğu lastik cortlar 30binden sonra,eski performansını vermez.. bence o arabanın hakkı dunlop-michelin-bridgestone-goodyear gibi markalardır,ben hankook bile alıp takmam..

Alıntıları Göster
    Bilinen markaların bile belli fiyat altı lastikleri çok kötü iken, adını sanını bilmediğim bir markadan üstelik 50 tl'ye lastik almak mı ? Asla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perikard -- 17 Temmuz 2010; 18:52:11 >

• quote:

duragrip bende de var

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

duragrip bende de var

Alıntıları Göster
    Duragrip gerçekten çok güzel bir lastik. Hem dört mevsim, hem sessiz, hemde performanslı.

Kuru yolda tatmin edici bir performans sağlıyor, ancak en büyük başarısını suda gösteriyor.

Yoğun yağmur yağışında ve yol ıslakken, kaç kere abandım frene, bir kere bile milim kaymadı lastikler. Yağmur performansına hayrandım resmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 17 Temmuz 2010; 19:57:00 >

• quote:

Duragrip gerçekten çok güzel bir lastik. Hem dört mevsim, hem sessiz, hemde performanslı.

Kuru yolda tatmin edici bir performans sağlıyor, ancak en büyük başarısını suda gösteriyor.

Yoğun yağmur yağışında ve yol ıslakken, kaç kere abandım frene, bir kere bile milim kaymadı lastikler. Yağmur performansına hayrandım resmen..

Alıntıları Göster
    uzak dur derken kardeş, bu lastiğin menşei bile belli değil ki? kim yapıyomuş bunu

atalarımız boşuna dememiş;
    UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR...
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

uzak dur derken kardeş, bu lastiğin menşei bile belli değil ki? kim yapıyomuş bunu

atalarımız boşuna dememiş;
    UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR...

Alıntıları Göster
    Lastik alındı teşekkürler Sumitomo ht-200 195/60/15 450 tl 4 adet alındı Memnunum bu lastik dunlop adına lastik üretiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Orijinalden alıntı: Lé Cola

Lastik alındı teşekkürler Sumitomo ht-200 195/60/15 450 tl 4 adet alındı Memnunum bu lastik dunlop adına lastik üretiyor

Alıntıları Göster
    Pek ders almışa benzemiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Pek ders almışa benzemiyorsun

Alıntıları Göster
    bir arkadaşım tavsiye etti bende gittim lassada çalışan arkadaşa dedim bu lastiği buldum al iyi lastik fakat biraz yol sesi yapar dedi tamam dedim aldım şuan iyi gözüküyor 400 km yol yaptı babam o da memnun dunlop a uzakdoğu pazarı için lastik veren firma bu firmaymış japon malı bir lastik bu şu an memnunuz gerisini zaman göstecek inşallah bir problem çıkartmaz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.