Arkadaşlar 3 yıllık Samsung NP305E5A-S04 laptopum var. Yazın klavyedeki tuşları düştüğü için yeni bir klavye aldım ve kendim takmaya çalıştım, takarken de biraz zarar verdim bilgisayara.
Klavyenin altındaki dişler kırıldı ve yeni klavye tam oturmadı bir de kapağının bir ayağı kırıldı açıp kapatırken düzgün kapanmıyor.
Yazdan beri laptopu masanın altına koydum monitöre bağladım öyle kullanıyorum ama laptop olarak kullanmak istiyorum artık bunun tamiri yapılabilir mi yoksa böyle kullanmaya devam mı etmeliyim ?
Bir de İstanbul Anadolu Yakası'nda tavsiye edebileceğiniz tamirci var mıdır ?
Teşekkürler.
Tamiri olmaz kasa değişecek dediğinize göre üst kapağın çentikleri zarar görmüş üsteki plastik kapak yenilenirse eski haline gelecektir bu çıkmada olabilir sıfırda servisine sordunuz mu olabilirlik ve fiyat açısından Anadolu yakasında Kadıköy yazıcılar işhanına gidin bir sürü bilgisayarcı var orada da soruşturabilirsiniz birde gittigidiyor,sahibinden gibi sitelerde araştırma yapın çıkma yada sıfır bulma şansınızda olur.
Up
Hala düzgün yapabilecek bir yer bulamadım. Yarın bir yere göstermeyi düşünüyorum ama sizin tavsiye edeceğiniz yer var mı ?
Laptopun durumu bu.
OnurD7
kullanıcısına yanıt
Çıkma kasa bulamadınız mı? bulunduğunuz il neresi?
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Çıkma kasa bulamadınız mı? bulunduğunuz il neresi?
Hiç aramadım ki. Bunun için çıkma kasa mı gerekir, sadece klavyenin altındaki tırnaklar değişse düzelir. Yarın baktıracağım inşallah yapılabilir.
usb klavye takıp kullanmak daha mantıklı edilecek masraf gereksiz bence
usb klavye takıp kullanmak daha mantıklı edilecek masraf gereksiz bence
Zaten şuan öyle kullanıyorum hatta masanın altına koydum monitöre bağlı kullanıyorum fakat dışarıda da kullanmam gerekecek o yüzden yaptırmayı düşünüyordum.
mecidiyeköy ktservis le tamir için görüşebilirsiniz.
Teşekkür ederim, Mecidiyeköy uzak biraz, Anadolu Yakası'nda bakıyordum.
Kadıköy'de yazıcılar iş hanında bilgisayarcılar bulunur oraya bakın mecidiyeköy'de dayıoğlu bilgisayarcıydı o tarafta olsaydınız yönlendirirdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme