Şimdi Ara

Bu laptop bedava değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TEMİZ MONSTER TULPAR T7 V20.4 - Laptops - Ankara | Facebook Marketplace
    https://www.facebook.com/marketplace/item/172387995826912

Eleman Ankaradaysa alıyorum yatırımlık makine.

• Yarı fiyatına veriyor resmen, kullanılmış makineye güvenesim gelmiyor elemanın acil paraya mı ihtiyacı oldu acaba  

• Konuştum sigortacıymış macbook alacam onun için satıyorum dedi. 18 ay garanti devam ediyor üstelik. Muhtemelen monsterı sevemedi.

• Monster çekilecek çile değil ama fiyatı için alınabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

vur kaç yapacam bende zaten 12 alıp 24e okuturum. 3060 max p var sonuçta çamurdanda olsa o ekran kartı peynir ekmek gibi gidiyor laptoplarda. Artı ram 16.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 17 Temmuz 2023; 19:17:13 >
  • 1.) Sahtekarlar, zokayı yutması için dikkat çekecek derece düşük fiyat vererek avını pusuda beklerler.

2) Diyelim ki dürüst satıcı. ilanı vereli bir hafta olmuş emme daha satamamış bile.. Bu fiyata bile 1 haftada satamamış ama sen bunu 2 katı fiyata satma hayallerini kuruyorsun.. Hayal kurmak bedava...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Temmuz 2023; 22:36:9 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Valla niye satamadı bilmiyorum. Adamın iş görüşmeleri var muğladaymış mesela Ankaraya dönmesini bekliyorum bende yüzyüze harici almam zaten böyle şeyler. Onda da cihazı görürüm satış sözleşmesi imzalarız parasını kendi adına olan hesaba gönderirim o şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu site niye bu kadar ucuz ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.