Şimdi Ara

İnternetten laptop alınır mı ve neden internette daha ucuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada n11 monster gibi sitelerden gaming laptop almayı düşünüyorum çünkü mağazada almaya kalksan 1 bin lira daha fazla veriyorsun

Yani internetten laptop almak mantıklı mı ? O laptop kargo sırasında hasar görüyor mu ? Yoksa özel korumalı kutuda felan mı geliyor ?

Arkadaşımın aldığı laptop hepsiburada da 5000 tl idi o vatandan 6000 liraya aldı neden böyle fark var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternetten Laptop Almak: Güvenli ve Karlı Bir Seçim

Günümüzün dijital çağında, internet alışverişleri hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Ancak, büyük ve pahalı bir cihaz olan bir laptop satın alırken internetin güvenilir bir kanal olup olmadığını merak edebilirsin. Bu metinde, internetten laptop almanın güvenli ve avantajlı nedenlerini inceleyeceğiz.

İnternetten Laptop Almak Güvenli mi?

İnternetten laptop almak güvenilir bir seçenek olabilir, ancak aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurmak önemlidir:

• Güvenilir satıcılardan alışveriş yap.
    • Müşteri yorumlarını ve derecelendirmelerini kontrol et.
    • Gizlilik politikalarını ve iade politikalarını dikkatlice oku.
    • Güvenli ödeme yöntemlerini kullan.

İnternetten Laptop Almanın Avantajları

İnternetten laptop almak, geleneksel perakende mağazalarında alışveriş yapmaya göre çeşitli avantajlar sunar:

• Daha Düşük Fiyatlar: İnternet mağazaları genellikle daha düşük işletme maliyetlerine sahiptir, bu da daha düşük fiyatlara yansır.
    • Daha Geniş Seçenekler: İnternet mağazaları, geleneksel mağazalara kıyasla çok daha geniş bir laptop yelpazesi sunar.
    • Kolaylık: İnternetten laptop almak, fiziksel bir mağazaya gitme zahmetinden seni kurtarır.
    • Hızlı Teslimat: Birçok çevrimiçi perakendeci, hızlı ve güvenilir teslimat seçenekleri sunar.

İnternetten Laptop Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İnternetten laptop alırken aşağıdaki noktalara dikkat etmen önerilir:

• Özellikleri Karşılaştır: Farklı modelleri karşılaştırmak ve ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmek için özellikler bölümünü dikkatlice oku.
    • Yorumları Oku: Diğer müşterilerin deneyimleri hakkında bilgi edinmek için yorumları oku.
    • İade Politikasını Kontrol Et: İade politikasını inceleyerek satın alma işleminden memnun kalmaman durumunda seçeneklerini bil.
    • Garantiyi İncele: Laptop'un garanti kapsamını ve koşullarını kontrol et.

Sonuç olarak, güvenilir satıcılardan ve güvenli ödeme yöntemleri kullanılarak internetten laptop almak güvenilir ve avantajlı bir seçenek olabilir. Daha düşük fiyatlar, daha geniş seçimler, kolaylık ve hızlı teslimat gibi avantajlardan yararlanmak için internetten laptop almayı düşünebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freedos geldiği için. Bende öyle aldım. Windowsu kendim kurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Freedos geldiği için. Bende öyle aldım. Windowsu kendim kurdum.
    Hocam freedos olmasa bile mağazadan çok daha ucuz fiyatı

Bi de bunların kargosu özel mi ? Yani kargoların arasında ezilme gibi durumlar olabilir mi

• rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Mağazalar kafalarına göre koyuyo hocam fiyatı yoksa aynı özellikteki bilgisayarın 1000 lira ucuz olmasının manası yok. Kutusu içinde her tarafında köpük vardı benimkinin. Monster aldım bende üzerinde tek çizil yoktu. Kargoda zaten belirtiliyor hassas diye ona göre geliyo

• 2 defa internetten laptop aldım biri monster biri hp kutuları normal karton ama içine köpük destekler koyuyorlar sıkıntı olmuyor.

• Mağazaların kirası çalıştırdıkları elemanların maaşları sigortası da ekleniyor da ondan. Kargoda sıkıntı yaşanırsa zararın karşılanır zaten sorun yaşamazsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mağazalar kafalarına göre koyuyo hocam fiyatı yoksa aynı özellikteki bilgisayarın 1000 lira ucuz olmasının manası yok. Kutusu içinde her tarafında köpük vardı benimkinin. Monster aldım bende üzerinde tek çizil yoktu. Kargoda zaten belirtiliyor hassas diye ona göre geliyo
    Hocam monsteri kendi sitesinden mi aldın yoksa hepsiburada tarzı sitelerden mi ? Monsterin kendi sitesiyse sıkıntı olmaz da hepsiburada n11 gibi yerlere güvenemiyorum niyeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

2 defa internetten laptop aldım biri monster biri hp kutuları normal karton ama içine köpük destekler koyuyorlar sıkıntı olmuyor.
    Hangi siteden aldın ?

Monster monsterdan hp n11

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Monster monsterdan hp n11
    Kara Cuma’da veya yılbaşında laptoplarda ciddi indirmler oluyor mu sitelerde ?

• yıl olmuş neredeyse 2020
    farkında mısın
    Fazla takip etmiyorum

• Elektronik mağazadan alınmaz bence acayip fiyat farkı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hades333

Elektronik mağazadan alınmaz bence acayip fiyat farkı oluyor.
    Hepsiburada n11 gibi siteler güvenilir mi peki hocam

N11den hiç alışveriş yapmadım ama bence sıkıntı çıkmaz. Son 10 yıl içinde 4 laptop 1 masaüstü aldım sanırım internetten sorun olmadı.

• quote:

Freedos geldiği için. Bende öyle aldım. Windowsu kendim kurdum.
    Tek sebebi Freedos değildir. Hadi laptopu aldın, internette 15-20 liraya anahtar alıp lisanslayabiliyorsun. 1000 lira fark çok fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hades333

N11den hiç alışveriş yapmadım ama bence sıkıntı çıkmaz. Son 10 yıl içinde 4 laptop 1 masaüstü aldım sanırım internetten sorun olmadı.
    Tamamdır teşekkürler

Kara Cuma ya da yılbaşında kayda değer indirmler oluyor mu fikriniz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Tek sebebi Freedos değildir. Hadi laptopu aldın, internette 15-20 liraya anahtar alıp lisanslayabiliyorsun. 1000 lira fark çok fazla.

Alıntıları Göster
    Nick mesaj uyumu,
    15₺ ye aldığın windows korsan kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Nick mesaj uyumu,
    15₺ ye aldığın windows korsan kardeş

Alıntıları Göster
    Niye öyle düşünüyorsun? Kendim denedim gayette başarılı bir şekilde lisansladı ve güncellemeleri alınca hata falan çıkmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.