Şimdi Ara

Evlenemediğiniz için veya sevgiliniz olmadığı için şükredin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 yılda bir 1 kızla tanıştık diye sevinirken başıma gelene bak. Kız Sefaköy’de oturuyor, neyse kızla buluşmaya karar verdik, kız dedi ki Kadıköy mü yapsak acaba. Ben de olur dedim saat 8 gibi buluşma kararı aldık.

Neyse ben saat 8’e yakın tam Kadıköy’e varmak üzereyken bana mesaj attı nerelerdesin diye. Ben de Kadıköy’e varmak üzere olduğumu, birazdan arabayı park edeciğimi söyledim. Kızın tepkisi aynen şu oldu “sen direkt kadıköye mi gittin? Ciddi misin ya?? Yahu ben evdeyim seni bekliyorum burada??” Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dedim ki sen niye beni evde bekliyorsun? Biz saat 8 Kadıköy demedik mi? O da “hayır saat 8’i beni evden alman için söyledim” dedi. Ben iyice çıldırdım sinirden “pardon da babanın özel şoförü mü var seni kapından alacağım bu ne terbiyesizce bir yaklaşım” dedim. Ki Sefaköy de benimle alakası olmayan bana çok ters bir yer.

Çok kaba olduğumu söyledi, ben de ona çok hadsiz olduğunu söyledim, baya bi tartıştık kavga ettik, bastım engeli geçtim. Sonra bir arkadaşa yazdım o geldi oturduk muhabbet ettik falan. Muhtemelen kızla buluşsaydım, şoförlük yaptırmak bir yana muhtemelen hesabı da bana kitlerdi. Oh ne ala, evinden alın, evine bırakıl, ye iç ama hesap ödeme, karşılığında ne veriyorsun? Koca bir hiç. Bugün benle yarın onla öbür gün onla, böyle böyle gezmeyi yemeyi içmeyi bedavaya getirir.

Buradan sevgilisi olmayan ve evlenemediği için üzülen arkadaşlara sesleniyorum. Kızların hali işte tam da böyle. Kızlar erkekleri şu anda ölümüne kullanma peşinde. Ve gerçekten berbat bir haldeler. Sevgiliniz olmadığı için veya evlenemediğiniz için üzülmek yerine bence bence şükredin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 1 Nisan 2024; 8:47:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burada bahsedilen maddeleri düşünmek zorunda hissettiğiniz hiçbir ilişkiden hayır gelmeyecektir. yanlış kişiylesinizdir. doğal akışına bırakın. kadının önerisine uymamak gibi bir ihtiyaç ya da hesap içerisindeyseniz hiçbir zaman konforlu, güzel, sağlıklı bir ilişkiniz olmayacaktır. hayat müşterektir.

konu sahibi arkadaş burada söylenenleri yapmış olsaydı ve bu ilişki devam etseydi, patlayana kadar zulüm olacak ve sonunda elbet ayrılık olacaktı. geçen zaman ve çekilen çile de boşa olacaktı.

arka planda hesap kitap yaptığınız hiçbir şeyden hayır beklemeyin.

• Of all the things that didn’t happen, this didn’t happen the most.

• burada bahsedilen maddeleri düşünmek zorunda hissettiğiniz hiçbir ilişkiden hayır gelmeyecektir. yanlış kişiylesinizdir. doğal akışına bırakın. kadının önerisine uymamak gibi bir ihtiyaç ya da hesap içerisindeyseniz hiçbir zaman konforlu, güzel, sağlıklı bir ilişkiniz olmayacaktır. hayat müşterektir.

konu sahibi arkadaş burada söylenenleri yapmış olsaydı ve bu ilişki devam etseydi, patlayana kadar zulüm olacak ve sonunda elbet ayrılık olacaktı. geçen zaman ve çekilen çile de boşa olacaktı.

arka planda hesap kitap yaptığınız hiçbir şeyden hayır beklemeyin.

zaten benim gibi düşünen bir kız olmadığı için evlenmedim.

• 1954 yılında stefani ile buluşmak için üsküdara geldim, muhabbet güzel ilerliyordu, ilerleyen vakitlerde arkadan bir erkeğin gülerek bizi izlediğini farkettim ve onu takip edip ortadan kaldırdım, sonra öğrendim ki stefaninin 7. exiymiş, o gün değiştim ve geliştim, elizabeth bu süreçte hep yanbımdaydı ve asla o günden sonra date mate gibisinden bulşuşmalar olmayacağına and içtim, 12 yıl yatıp çıktım. Tekrar hayattayım ve ne yapıp yapmamam gerektiğini biliyorum o yüzden diyorum ki kendini bilen başka şey bilmese de olur, boşa kürek çeken başka şey çekmese de olur.

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Güldüm.

mchief de haklı.

Software Engineer
    METU CENG '25
  • Sonuna kadar katılıyorum bende aynı şekilde aracım var aracı olan bir kız istiyorum ya aksi takdirde tek taraflı şöför gibi kullanılıyorsun her erkegin bir ilkesi olmalı dünya güzelide olsa kendini kullandırtmayacaksın.

İyi valla, git evinden al, onca yok git, sonra geri götür, bırak, bir o kadar da evine gitmek için yol al. Yok ya!

Saat 8'de Kadıköy demişsiniz işte. Neyin afra tafrası bu, sanki gelip kızı almak zorundaymış gibi. Kız düşünceli olsa böyle mi yapardı! Erkek bir şeyleri yapmak zorunda, ama kız değil! Ne güzel dünya!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • LastStand L kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun abi şöyle bir söz vardır bekarlık sultanlıktır kız milleti hepsi aynı ben sevgilimin olmasını istiyordum ama şu saatten sonra istemiyorum boşver abi seni terk eden sana kaba davranan üzülsün takma kafana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Biz birine 1 gram zahmet vermeyelim diye şekilden şekile giriyoruz, kız milleti de erkeği kullanmak, zahmet vermek için elinden geleni yapıyor. Bir de bunu yakın çevreme anlattığımda da bir kısım beni haksız buldu kızı evinden almadığım için. Böyle şeyler topluma o kadar sindirilmiş ki artık kız milletinin erkeği kullanması normal olarak görülüyor. İyi karakterli bir kız zaten bunu yapmaz. Bunu yapanın iyi karakterli olma ihtimali 0.

kardeşim içinde büyük bir kadın öfkesi var tanıştığın tüm kızlara küfür ediyosun bu kafayla zaten hiç bir kızla görüşme şansın yok elindekilerini yolluyosun böyle böyle

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.