|
40 yılda bir 1 kızla tanıştık diye sevinirken başıma gelene bak. Kız Sefaköy’de oturuyor, neyse kızla buluşmaya karar verdik, kız dedi ki Kadıköy mü yapsak acaba. Ben de olur dedim saat 8 gibi buluşma kararı aldık. Neyse ben saat 8’e yakın tam Kadıköy’e varmak üzereyken bana mesaj attı nerelerdesin diye. Ben de Kadıköy’e varmak üzere olduğumu, birazdan arabayı park edeciğimi söyledim. Kızın tepkisi aynen şu oldu “sen direkt kadıköye mi gittin? Ciddi misin ya?? Yahu ben evdeyim seni bekliyorum burada??” Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dedim ki sen niye beni evde bekliyorsun? Biz saat 8 Kadıköy demedik mi? O da “hayır saat 8’i beni evden alman için söyledim” dedi. Ben iyice çıldırdım sinirden “pardon da babanın özel şoförü mü var seni kapından alacağım bu ne terbiyesizce bir yaklaşım” dedim. Ki Sefaköy de benimle alakası olmayan bana çok ters bir yer. Çok kaba olduğumu söyledi, ben de ona çok hadsiz olduğunu söyledim, baya bi tartıştık kavga ettik, bastım engeli geçtim. Sonra bir arkadaşa yazdım o geldi oturduk muhabbet ettik falan. Muhtemelen kızla buluşsaydım, şoförlük yaptırmak bir yana muhtemelen hesabı da bana kitlerdi. Oh ne ala, evinden alın, evine bırakıl, ye iç ama hesap ödeme, karşılığında ne veriyorsun? Koca bir hiç. Bugün benle yarın onla öbür gün onla, böyle böyle gezmeyi yemeyi içmeyi bedavaya getirir. Buradan sevgilisi olmayan ve evlenemediği için üzülen arkadaşlara sesleniyorum. Kızların hali işte tam da böyle. Kızlar erkekleri şu anda ölümüne kullanma peşinde. Ve gerçekten berbat bir haldeler. Sevgiliniz olmadığı için veya evlenemediğiniz için üzülmek yerine bence bence şükredin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 1 Nisan 2024; 8:47:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt