Çavuş
24 Ocak 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 55 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar sevgilim yok, kız arkadaşım yok çirkin değilim yakışıklıyım şu ana kadar çok kızdan hoşlandım ama sevgim karşılıksız çıktı. Okuldaki herkesin sevgilisi var bi benim yok sizce benim de olur mu? Olursa ne zaman olur? Lütfen birisi yardımcı olsun:)))
Bir tanıdığımızı rüyamızda görürsek o da bizi rüyasında görmüş olur mu?
Bir kızın bize dikkat etmesi bizden hoşlandığını gösterir mi? Nasıl bizden hoşlandığını anlayabiliriz?
Kavanoz kapağı nasıl delinir? Hangi aletle delinir? Kumbara yapacam o yüzden. Madeni paranın ve kağıt paranın geçeceği kadar bir boşluk delmek istiyorum nasıl delebilirim? Neyle delebilirim? Acilll!!!
Arkadaşlar hangisi daha iyi? Visa mı MasterCard mı temassız ödemelerde ve indirimde hangisi daha iyi?
Arkadaşlar Ankarakart tan para nasıl çekilir? Nereden çekilir? Acilll!!! Çabuk cevap yazın.
Merhaba arkadaşlar hangi su markası daha iyi? Sırma mı? Assu mu? Saka mı? Kayın mı? Javsu mu? Pınar mı? Erikli mi? Hangisi daha iyi?
Arkadaşlar en iyi otobüs firmaları nelerdir? Pamukkale mi? Varan mı? Metro mu? Ulusoy mu? Hangileri?

(Kamil Koç yok çünkü onunla bir sorun yaşadım.)
Merhaba arkadaşlar Sivas nasıl bir yer? Güzel bir yer mi? İnsanları nasıldır? Sivas'ta yaşanır mı?
Merhaba arkadaşlar ben küçüklüğümden beri bu efsaneyi duyuyorum ama gerçekten oluyor mu bilmiyorum. Tuvaletten fare ya da kurbağa çıkar mı? Çıkmaması için tuvalete ne yapılır? Lütfen birisi yardımcı olsun :)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 86
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.133 (Bu ay: 1.371)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.