Şimdi Ara

Bu Kız Mı Yoksa Erkek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toplumsal hayatta (Otobüs, metro, süpermarket vb.) tanımadığınız, tipi ne erkeğe ne de kadına benzemeyen yada kadın mı yoksa erkek mi diye ayırt edemediğiniz bir vatandaş görseniz ne yaparsınız? isteyerek yada istemeden rahatsız edermisiniz? Yoksa çevrenizdeki insanlara yada bu tarz birşeye çok dikkat etmediğiniz için dikkatinizi mi çekmez?

• Uyarıldığında 10 katına kadar büyüyen organımın umurunda bile olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sorarım kız mısın erkek misin diye
  • Neden rahatsız edeyim ki herhangi bir insanı soruyu anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüste görsem "azıcık kenara gay" derim.

• Eger seslenmem gerekirse o zaman birqz sikinti duyabiliyorum. Beyefendi mi desem hanimefendi mi desem bilemiyorum, pardon diyip soyluyorum soyleyecegim seyi. Mahalledeki bi kirtasiyede var birisi, erkek mi kiz mi çözemiyorum mesela. Ayni amerikan filmlerindeki gibi tipi var. Shameless'a falan koy siritmaz oynar yani.

• quote:

Toplumsal hayatta (Otobüs, metro, süpermarket vb.) tanımadığınız, tipi ne erkeğe ne de kadına benzemeyen yada kadın mı yoksa erkek mi diye ayırt edemediğiniz bir vatandaş görseniz ne yaparsınız? isteyerek yada istemeden rahatsız edermisiniz? Yoksa çevrenizdeki insanlara yada bu tarz birşeye çok dikkat etmediğiniz için dikkatinizi mi çekmez?

dikkat etmediğimiz için dikkatimizin çekmemesinden ötürü çevremizin dikkatini çekermişcesine isteyerek yada istemeden rahatsız ediyormuş gibi yapıp kafamı çevirir şuna bakarım:
    Bu Kız Mı Yoksa Erkek mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birşey sormam geekirse "bi bakar mısın" derim ama dikkatimi çekmez banane insanların seçimlerinden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keşke herkes sizin gibi düşünse.
  • narrator12 kullanıcısına yanıt
    böyle kişileri rahatsız edenler var. konuyu bu yüzden açtım.
  • O tip yerler pardon, bakar mısınız gibi şeyler söylüyorum cinsiyetçi kelimeler kullanmıyorum ama İnsanların tercihi benle birlikte yatağa girmediği sürece ilgilendirmez neden ilgilendirsin ki ? Hiç umurumda bile olmaz diğer insanlar gibidir benim gözümde. Diğer insanlara etki etmedikten sonra Her birey kendisinden sorumludur.

• beni ilgilendiren bir durum yokki neden rahatsız edeyim sorayım.
    halen özgür bir ülkedeyiz.
  • bu merakımı lisede okul çıkışı taksime doğru yürürken karşıdan bana doğru yürüyen yaklaşık 1.90 boyundaki ablanın boyuna bakıp "oha kadına bak lan benden uzun" dedikten sonra telefonda konuşunca abi olması nedeniyle bıraktım
  • He kardeşim rahatsız ederim üstüne de büyüyen organımı kullanırım test etme amaçlı.

• Irishman kullanıcısına yanıt
    Birgün bir şekilde belanı bulursun hiç merak etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.