Şimdi Ara

2 KİŞİ 100CL RED LABEL İÇEBİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bence evet
  • Valla içersiniz ama kör kütük sarhoş olacağınız muhtemel alışık değilseniz. Biz kuzenle 75'lik içmiştik ben sonra naptığımı hatırlamıyorum
  • İçmeden önce telefonları kapatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enistem 75cl icmis bi kere sabah gözlerini açtiğinda çok fena bir baş ağrisi ve 2-3 saat geçici körluk yaşamiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sıklıkla içki içtiğine bağlı

• Tek bile icersin (yerse)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngelMichael

Valla içersiniz ama kör kütük sarhoş olacağınız muhtemel alışık değilseniz. Biz kuzenle 75'lik içmiştik ben sonra naptığımı hatırlamıyorum

şöyle söyliyim viskiden başka bir şey içemiyorum ha ortamı olursa birde rakı bünye dersen 2 kişi 70 cl içip eve arabayla döndüm sadece uyku basıyor ve canım tavuk döner çekiyor
  • Foruma Atarlanan Adam kullanıcısına yanıt
    4 aydır zoretanin kullandığım için ağzıma içki sürmedim ama ilaçtan önce canım sıkıldığında bile pc basında viski muz falan yapan birisiyim
  • hocam uzun vadede içiyoruz mesela bi şişeyi muhabbetle ede ede 4 saatte falan bitiririz sarhoş olmayız muhtemelende bakalım
  • Red label nedir hocam ya bildiğin köpek öldüren,70 lik jack için bari değsin içtiğinize..

• Madem okadar içecekseniz başka bişey için ne biliyim jack daniels olmasa bile red labelde içmeyin be abi
  • Jack de içmesinler chivas içsinler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.