Şimdi Ara

Bu kız benden hoşlanıyor olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dil kursuna gidiyorum, mola verdik neyse kahve aldım içiyorum falan bir önceki kur hocamı gördüm yanında da bi tane kız vardı, yanlarına doğru yaklaşınca hoca ''ooo bro whats up'' falan yaptı, tabi kız direk bana baktı bu kimmiş diye.

Ondan sonra 3ümüz sohbete tutuştuk, kız Türk arada bir ingilizce arada bir Türkçe konuluyoruz falan kız bana karşı baya samimi davrandı halbu ki ilk defa karşılaşıyoruz. Neyse o gün başka birşey olmadı.

Başka bir gün yine molada karşılaştık naber falan yaptım o da iyidir senden naber dedi ve bunu çok tatlı bir gülümsemeyle yaptı. Ufak tefek muhabbet ettik ama kızın adını bile bilmiyorum hala.

Dün de kızı yine gördüm yanında bir arkadaşıyla konuşuyorlardı ben de gitmek istemedim, bir ara göz göze gelmiştik ama selam bile vermedim (biliyorum çok saçma bir davranış oldu). Diğer molada baktım kafede oturuyor yanında bir hoca var bitane daha adam var yaşı benden büyük, bende gittim yanlarına oturdum ama kız yüzüme bile bakmıyor resmen tavır yapıyor gibiydi, birkaç kez baktım oralı olmadı.

Sonra kız arapça da bildiği için ortamdaki biriyle arapça konuşmaya başladı, biz yanımdaki adamla birlikte konuşulanlardan hiçbir şey anlamıyoruz, adama dedim ki abi sen ne düşünüyorsun peki bu konu hakkında. Baktım kız kahkaha attı, ya valla şuan ölü gibiyim hiç farkında değilim falan yaptı hani özür babında söyledi herhalde. Ondan sonra normal muhabbet etmeye devam ettik kızla , yine gayet ilgiliydi bana karşı.

Demek istediğim kızın yanına gidip selam vermedim diye ona mı bozuldu acaba ? klasiktir ki kızlar çoğu şeyi erkeklerden bekliyor. Eğer buna tavır yaptıysa sorun değil ben adım atarım her türlü çünkü kız buna değer hakkaten güzel yani.

Bu konudaki düşüncelerinizi duymak istedim arkadaşlar.

Edit; imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF3D9488C -- 25 Temmuz 2018; 13:40:21 >

• Samimi bir sekilde gulumsemesini sana vermek istemesine bagliyorum. Kalbini
  • quote:

Orijinalden alıntı: karnorai

Samimi bir sekilde gulumsemesini sana vermek istemesine bagliyorum. Kalbini
    Duymak istediğim bu değil moruk. Ne olduğuna karar veremedim o yüzden samimi düşüncelerinizi duymak istiyorum.
  • bence senden hoşlandığını gösteren bir şey yok ortada en azından yazdıklarından öyle gözüküyor yine de belli olmaz
  • klasik Türk kekosu kız nefes alsa kendine yorup hevesleniyor aklını acabalar istila ediyor.
  • Kız güzel diye mi okudum bu kadar yazıyı kız arkadaş canlısı birisine benziyor herkesin çevresinde vardır böyle kızdan ortamda hep gülen herkesle sohbet eden birisi kız güzelse birde herkes ondan hoşlandığını sanır falan :D bence konuş ilerliyorsa ilerlet ama umutlanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Kız güzel diye mi okudum bu kadar yazıyı kız arkadaş canlısı birisine benziyor herkesin çevresinde vardır böyle kızdan ortamda hep gülen herkesle sohbet eden birisi kız güzelse birde herkes ondan hoşlandığını sanır falan :D bence konuş ilerliyorsa ilerlet ama umutlanma
    Evet samimi geldi bana. Kendini bilen, davranışları düzgün, dış görünüşü ve en önemlisi yüzü güzel. İşte yanılgıya düşmek istemediğimden çok temkinli davranmaya çalışıyorum ama kafamı karıştıran yazımda bahsettiğim son kısımlar. O hareketi neden yaptı yani? Nötr olduğu bir insana böyle ilginç bir tavır sergiler mi bir insan anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • insan gibi muhabbet etmiş hemen hoslanıyor olabilir mi?? ..oladabilir ama niye en ufak seyi bile bu acıdan yorumluyorsunuz?
  • ya hemşerim sen geçenlerde şöyle çok kız arkadaşım oldu, kızların hepsi peşimde filan yazan tip değilmisin.bu konu ne şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

ya hemşerim sen geçenlerde şöyle çok kız arkadaşım oldu, kızların hepsi peşimde filan yazan tip değilmisin.bu konu ne şimdi
    Dostum evet kız durumlarım öyle ama bu kız başka ve kaçırmak istemiyorum yani, ışık var veya yoksa ona göre davranıp olayları şekillendireceğim. Yoksa milyon tane kız var etrafımda. Çabuk sıkılıyorum, çok etkileyici bir güzelliğe sahip olması lazım.
  • Sana gülümsediyse kesin delicesine aşıktır. Nihakı bas. Vay arkadaş ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Dostum evet kız durumlarım öyle ama bu kız başka ve kaçırmak istemiyorum yani, ışık var veya yoksa ona göre davranıp olayları şekillendireceğim. Yoksa milyon tane kız var etrafımda. Çabuk sıkılıyorum, çok etkileyici bir güzelliğe sahip olması lazım.

Alıntıları Göster
    o zaman şöyle açıklayım sana kız baktı etti gülümsedi filan tırt işler.ilk seferde kız normal muhabbet etmiş senle, sonrasında senin bunun yanına gidip yazılman hoşuna gitmemiş tepki koymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Heart Rebellion

Sana gülümsediyse kesin delicesine aşıktır. Nihakı bas. Vay arkadaş ya...
    Yav arkadaş okuduğunuzu anlamak gibi sorunlarınız mı var. Olay sadece gülmek mi bu kadar yazıda ? olağan dışı bir şeyle karşılaştığımdan bahsediyorum kafamı karıştıran şeyin bu olduğunu söylüyorum siz hala bik bik bi.

Ulan koyun olmayın ya herkes aynı şeyi yazmış biraz geniş düşünün kız güldü diye üstüne atlamadık, insan gibi olanı biteni düşüncelerimizi yazıyoruz hala kız güldü verecek imaları yapıyorsunuz.

Burada benle kendi çapında dalga geçmeye çalışanların eline kız eli değmemiştir koyun çoban lafını söyletmeyin bana, cezam daha yeni bitti.
  • Hoşlantı falan yok arkadaşım. Sana tavır yaptığı da yok neden üstüne alınıyorsun ki, belki bir şeye sinirliydi, sana nasıl davrandığının farkına bile varmadı. Ayrıca her gülümseyen hoşlanmış mı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

o zaman şöyle açıklayım sana kız baktı etti gülümsedi filan tırt işler.ilk seferde kız normal muhabbet etmiş senle, sonrasında senin bunun yanına gidip yazılman hoşuna gitmemiş tepki koymuş.

Alıntıları Göster
    dostum ilk muhabbetimiz güzeldi, ikinci gittiğimde de güzeldi ancak üçüncü karşılaşmamızda kızla aramızda biraz mesafe vardı ama göz göze gelmemize ragmen gidip selam vermedim. Ondan sonra bi tavır aldı bana karşı sonra ben biraz daha üstüne gidip muhabbet etmeye çalışınca tekrar düzeldi eski haline geldi.

Şuan muhabbetimiz gayet iyi yani, sen de sanırım bir miktar yanlış anlamışsın

• Gülücüğe odaklan...

Özür dilerim bunu yazmadan edemezdim içimde kalırdı skdkdk

• quote:

Orijinalden alıntı: aceledenickyok

Hoşlantı falan yok arkadaşım. Sana tavır yaptığı da yok neden üstüne alınıyorsun ki, belki bir şeye sinirliydi, sana nasıl davrandığının farkına bile varmadı. Ayrıca her gülümseyen hoşlanmış mı oluyor?
    Tabiki başka şeyler de olabilir bu bi tesadüftür ne bileyim zaten bu yüzeden sizden de fikir almak istedim karı kız işlerinde iyi olmama ragmen ama burada yazılan tek bir şey var, kız güldü diye senden hoşlanmış mı oluyor? ben onu demeye getirmedim ki zaten , bu neyin kafası. Sinirlerim gerildi şuan.
  • Bence sen kızdan hoşlanmışsın, şuanda da duymak istemediğin şeyleri duyunca sinirlendin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Yav arkadaş okuduğunuzu anlamak gibi sorunlarınız mı var. Olay sadece gülmek mi bu kadar yazıda ? olağan dışı bir şeyle karşılaştığımdan bahsediyorum kafamı karıştıran şeyin bu olduğunu söylüyorum siz hala bik bik bi.

Ulan koyun olmayın ya herkes aynı şeyi yazmış biraz geniş düşünün kız güldü diye üstüne atlamadık, insan gibi olanı biteni düşüncelerimizi yazıyoruz hala kız güldü verecek imaları yapıyorsunuz.

Burada benle kendi çapında dalga geçmeye çalışanların eline kız eli değmemiştir koyun çoban lafını söyletmeyin bana, cezam daha yeni bitti.

Alıntıları Göster
    :D. Abaza seni. Günde 5 kere laba luba :D

• Tavsiye istiyorsun anlaşılan.Uzaktan gözetle başka erkeklere nasıl davranıyor. Onlara da aynı şekildeyse bir şey hissetme.

He son olarakta 1 ay sonra açılacak konu "KIZ KONUSU (TERKEDİLDİM)".
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.