Şimdi Ara

Bu kız bana mı yoksa sevgilisine mi aşık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 7 senedir tanıdığım canımdan çok sevdiğim 2 kere teklif ettiğim 2 kere reddeden,sonra kendisi şans verip benim reddettiğim bir kız var.Çok ama çok samimiyiz,bunun sevgilisi vardı bir hafta önce şiddetli bir kavga yapmışlar.Ayrıldılar mı bilmiyorum,onsuz olabilirim,affede affede içimde bi his kalmadı gibi laflar söylüyor.

Bu kızla 5 ayda facebooktan karşılıklı 45.000 mesaj atmışız birbirimize,özellikle ben cevap atmayınca çok kızıyor,ben yapsam bana çok kızardın gibi laflar söylüyor,beni diğer kızlardan kıskanıyor,o kim,bu kim gibi laflar ediyor.Telefondan veya face'den cevap atmayınca deli oluyor.Bazen saatlerce telefonda konuşuyoruz,kapatmak isteyince kapattırmıyor telefonu zorla.

Kısacası ;ben bu kıza deli gibi aşığım hemde 7 senedir,ilk gördüğüm anda aşık oldum.Şimdi tavırlarım nasıl olmalı,ilgili mi davranayım yoksa soğuk mu ? İlgilenmediğim 1 haftadır aramadığım zamanlarda bana aşırı derecede kızıyor,çok hastayım haberin bile yok gibisinden laflar ediyor...Sizlerden ,tavsiye istiyorum ne yapmam gerektiği hususunda..

• Bana aşık.
  • sevgilisi olan kıza böyle şeyler çok ters bence

ayrıca kız da adam değilmiş istemiyosa bitiriri sonra ne yapıyosanız yapın his kalmadıysa bitirsin çok net.
  • Ya o ya ben de. O derse sil o kizi. sen derse de....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Arkadaşlar 7 senedir tanıdığım canımdan çok sevdiğim 2 kere teklif ettiğim 2 kere reddeden,sonra kendisi şans verip benim reddettiğim bir kız var.Çok ama çok samimiyiz,bunun sevgilisi vardı bir hafta önce şiddetli bir kavga yapmışlar.Ayrıldılar mı bilmiyorum,onsuz olabilirim,affede affede içimde bi his kalmadı gibi laflar söylüyor.

Bu kızla 5 ayda facebooktan karşılıklı 45.000 mesaj atmışız birbirimize,özellikle ben cevap atmayınca çok kızıyor,ben yapsam bana çok kızardın gibi laflar söylüyor,beni diğer kızlardan kıskanıyor,o kim,bu kim gibi laflar ediyor.Telefondan veya face'den cevap atmayınca deli oluyor.Bazen saatlerce telefonda konuşuyoruz,kapatmak isteyince kapattırmıyor telefonu zorla.

Kısacası ;ben bu kıza deli gibi aşığım hemde 7 senedir,ilk gördüğüm anda aşık oldum.Şimdi tavırlarım nasıl olmalı,ilgili mi davranayım yoksa soğuk mu ? İlgilenmediğim 1 haftadır aramadığım zamanlarda bana aşırı derecede kızıyor,çok hastayım haberin bile yok gibisinden laflar ediyor...Sizlerden ,tavsiye istiyorum ne yapmam gerektiği hususunda..

klavyeden uzaklaş ve kıza seni seviyorum,aşkım benimle çıkarmısın de

• quote:

Orijinalden alıntı: Aéquitas

sevgilisi olan kıza böyle şeyler çok ters bence

ayrıca kız da adam değilmiş istemiyosa bitiriri sonra ne yapıyosanız yapın his kalmadıysa bitirsin çok net.

zaten bana çok geç kaldın gibi bi laf etti...sonra kendi geldi cocuktan ayrılınca..ben istemedim bu kez de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis Underwood

Ya o ya ben de. O derse sil o kizi. sen derse de....
    Sevgilisinden ayrıldıktan sonra sana böyle şeyler yapması beni biraz kıllandırdı. Ama 2 kere reddetmesine rağmen yine de seni hayatından çıkarmaması sana değer verdiğini gösterir. Bunun onun için bir heves olmadığını anlamak için bir süre beklemelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oha daha ne yapsin sen hala burda misin la. ciddi soyluyorum bak. Hemen ariyosun bulusabilir miyiz onemli diye, 7 yildir onu ilk gordugun andan beri sevdigini ve onunla olmak istedigini soyluyosun. Simdiden mutluluklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Sevgilisinden ayrıldıktan sonra sana böyle şeyler yapması beni biraz kıllandırdı. Ama 2 kere reddetmesine rağmen yine de seni hayatından çıkarmaması sana değer verdiğini gösterir. Bunun onun için bir heves olmadığını anlamak için bir süre beklemelisin

Alıntıları Göster
    3.defa seviyorum kızım seni de bakalım nolucak
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sakın ola sakın o kızla beraber olma.. 2 gün sonra sana da aynısı yapar, afedersin d.t gibi kalırsın ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerbay.

Sakın ola sakın o kızla beraber olma.. 2 gün sonra sana da aynısı yapar, afedersin d.t gibi kalırsın ortada.

Alıntıları Göster
    O ne biçim kız ya? Hem sevgilisi var hem seninle sevgili gibi konuşuyo kıskanıyo bilmem ne? Çok saçma geldi bana. Kızın amacı ne acaba diğer çocukla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerbay.

Alıntıları Göster
    YDG'nin sözünü dinle adam çok haklı
  • quote:

Alıntıları Göster
    önce yaşını bilmemiz gerek yorum yapabilmemiz için, 17-18 yaşlarındasın gibime geliyor doğru muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Bana aşık.

Adam ozetlemis iste

• Olm siz ne bicim adamsiniz sevgilisi olan kizla ne isiniz var...serefsizliktir bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

önce yaşını bilmemiz gerek yorum yapabilmemiz için, 17-18 yaşlarındasın gibime geliyor doğru muyum?

o 20
    ben 21
  • Adam topla kizi dov.

Kendini çıktığı çocuğun yerine koy. Sevgilin başkasına yavsiyor. Bu durumda kizi doverdin demi ama sevgilisinin haberi yok onun yerine sen dov.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allah Diyen Antep Fıstığı -- 17 Şubat 2013; 17:52:55 >
  • quote:

quote:

o 20
    ben 21

genç de değil ki kafa karışıklığı yaşasın, pek masum gelmiyor bana. geçici bir heves olabilir, ilerde daha büyük bir hayal kırıklığı yaşamamak için şimdiden bırak kızın peşini. (eğer bir heves olduğundan emin olabilirsen, kendin için en uygununu sen bilirsin elbette. bizim burada şunu yap bunu yap dememizle hareket etme sakın.)
  • quote:

quote:

quote:

o 20
    ben 21

genç de değil ki kafa karışıklığı yaşasın, pek masum gelmiyor bana. geçici bir heves olabilir, ilerde daha büyük bir hayal kırıklığı yaşamamak için şimdiden bırak kızın peşini. (eğer bir heves olduğundan emin olabilirsen, kendin için en uygununu sen bilirsin elbette. bizim burada şunu yap bunu yap dememizle hareket etme sakın.)

Alıntıları Göster
    Kaptırma kendini sıgınacak liman arıyor da olabilir egosunu tatmin ediyor da olabilir. Yakınlaşıyorsa sende yakınlaş ama duygusal anlamda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Kaptırma kendini sıgınacak liman arıyor da olabilir egosunu tatmin ediyor da olabilir. Yakınlaşıyorsa sende yakınlaş ama duygusal anlamda değil.

Alıntıları Göster
    Kız yakında evlenir çoluk çocuğa karışır sende sap gibi kalırsın ortada üçün birini alırsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.