Şimdi Ara

HİÇ SEVGİLİSİ OLMAMIŞ BİR ERKEK, KIZLARA GÜVENEBİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 yaşında hiç sevgilisi vs olmamış yıkık biri olarak gelecekte evlenebileceğimi düşünmüyorum.

şu sözümü unutmayın bu ülkede lise 1'den yani 14 yaşından 25 yaş arasında ki genç kızların %95 lise de üni de asla boş durmamıştır çünkü güzel çirkin kısa uzun her kıza yazan milyonla erkek oluyor ben bunları yazarken bile birileri insta dan kızlara yazıyor kızlarda tipini beğendigine dönüyor.

müge anlı ve esra erol programlarına çıkan kızlara bir bakayım dedim aman ya rabbi neler var hemde üstelik kapalı baş örtülü güya..

ben de takıntı oldu benim hiç sevgilim olmadı birgün karşıma çıkacak kızında benim gibi olmasını hep istiyor ve hayal ediyorum ama o kadar imkansızkii..

daha beteri kandırılmaktan korkuyorum cıkacak karsıma güya baş örtülü bir kız "hiç sevgilim olmadıki ıhıhı :) :)" rolü yapacak oysaki lisede ünide neler yapmış.

bu takıntı hali benim gibi yıkıklar için geçerlidir lise de üni de her haltı yiyen erkekler böyle düşünmeye hakkı yoktur.

• Hayat yiyen yemeyen kimse temiz kız bulamayacak.Konu kilit

o yüzden kadınlara tapmayı bırakın.Vahşi doğada yaşıyorsan sen de vahşi olacaksın.Yoksa hayatta kalamazsın.

Anca üniversite başında çıkmaya başlayıp evlenenler bu temizlikten yararlanır.ONların da sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

22 yaşından sonra sanmıyorum
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Base-Collector -- 15 Mayıs 2022; 20:11:34 >
  • Karı bulamıyorsun birde bakiresini arıyorsun haha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • niye aramıyalım be hocam, haksızlık değil mi? sen gençligin en güzel çaglarında el ele bile tutuşma karşındaki neler yapsın
  • Arapça öğren arabistana falan git orda bakir bulabilirsin tabi biraz genç olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blok
  • Hayat yiyen yemeyen kimse temiz kız bulamayacak.Konu kilit

o yüzden kadınlara tapmayı bırakın.Vahşi doğada yaşıyorsan sen de vahşi olacaksın.Yoksa hayatta kalamazsın.

Anca üniversite başında çıkmaya başlayıp evlenenler bu temizlikten yararlanır.ONların da sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

22 yaşından sonra sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 8 Mart 2020; 18:59:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.