Şimdi Ara

Bu kız bana mı yoksa sevgilisine mi aşık ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LawLess437

Kız yakında evlenir çoluk çocuğa karışır sende sap gibi kalırsın ortada üçün birini alırsın.

• Seni yedek sevgili yapmış..Enayiye bak
  • Bı cacık olmaz ugrasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Ama 2 kere reddetmesine rağmen yine de seni hayatından çıkarmaması sana değer verdiğini gösterir.

değer? yedek olmasın? bu nasıl olsa beni kabul eder mantığı
  • 7 senede 777 takla attırmıştır çıktığı çocuk
    Eğer miden kaldırırsa şansın olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Seni yedek sevgili yapmış..Enayiye bak

dün gece itibariyle tamamen kestim iletişimimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabıcaz Be Kamil?

Ya o ya ben de. O derse sil o kizi. sen derse de....

O derse sil o kızı, sen derse si. o kızı Üstad fena bir cümle kurmuşsun resmen

• Üzgünüm ama bana aşık.
  • "Kenarda dur bana yalaklan arada" demek istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

"Kenarda dur bana yalaklan arada" demek istiyor.

dün gece itibariyle tamamen kestim iletişimimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Bana aşık.

Hayır bana
  • sevgilisi olan bir kıza yazıyorsun, burda forumdakilerde seni destekliyor.kusura bakmayın ama hiç biriniz adam degilsiniz,namus kavramından bi habersiniz.sadece kizın namusu olmaz yeri gelir erkek kızla konuşmaz uzak durur.neden?Çünkü kızın sevgilisi vardır,başı baglıdır.Bu kavramlara o kadar uzaksınız ki yazık.2 sene snra foruma knu açarsnz sevgilimi elimdn aldılar diye her sey müsthak size

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Bana aşık.

Hayır bana

Siz kimsiniz lan Bana aşık
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Arkadaşlar 7 senedir tanıdığım canımdan çok sevdiğim 2 kere teklif ettiğim 2 kere reddeden,sonra kendisi şans verip benim reddettiğim bir kız var.Çok ama çok samimiyiz,bunun sevgilisi vardı bir hafta önce şiddetli bir kavga yapmışlar.Ayrıldılar mı bilmiyorum,onsuz olabilirim,affede affede içimde bi his kalmadı gibi laflar söylüyor.

Bu kızla 5 ayda facebooktan karşılıklı 45.000 mesaj atmışız birbirimize,özellikle ben cevap atmayınca çok kızıyor,ben yapsam bana çok kızardın gibi laflar söylüyor,beni diğer kızlardan kıskanıyor,o kim,bu kim gibi laflar ediyor.Telefondan veya face'den cevap atmayınca deli oluyor.Bazen saatlerce telefonda konuşuyoruz,kapatmak isteyince kapattırmıyor telefonu zorla.

Kısacası ;ben bu kıza deli gibi aşığım hemde 7 senedir,ilk gördüğüm anda aşık oldum.Şimdi tavırlarım nasıl olmalı,ilgili mi davranayım yoksa soğuk mu ? İlgilenmediğim 1 haftadır aramadığım zamanlarda bana aşırı derecede kızıyor,çok hastayım haberin bile yok gibisinden laflar ediyor...Sizlerden ,tavsiye istiyorum ne yapmam gerektiği hususunda..

Gunun birinde seninle sevgiliyken sana yaptiklaribi baska adama yapar. Sevgilisi oldugu halde baska adama ilgi gosteren kiz bizim peynir ismi verdigimiz kizlardan daha fena...

Edit: iletisimi kesmissin zaten. En dogrusunu yapmissin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heykirokan -- 18 Şubat 2013; 13:00:14 >

• Şimdi kardeşim sevgilisi varken seninle konuşuyorsa sevgili gibi, o çocuğu sevmiyordur ve seni kıskandırmak için çıkıyor olabilir.Sana geri geldiğinde red etmen biraz anlamsız olmuş, 7 yıldır seviyorsan ve görüşüyorsan bi günlük plan yap sabah al evden gezin sinemaya gidin falan evine bırakmadan önce dur elini tut gözümün içine bak de ve aklına takılan soruları sor, eğer verdiği cevaplar seni sinir edecek veya üzecek gibi değilse seni 7 senedir seviyorum senden başkasına bakmadım benim için sadece sen varsın ve artık birbirimizin olalım(sevgili olalımda diyebilirsin sana kalmış) de ve cevabı bekle hadi çocuğun ismine adımı koyarsın

• bencede kız Amon Amarth 'a aşık
  • sevgilisi olqn kıza bulaşma bence.

Benim gibi pişman olursun.

Ayrıldıktan birkaç hafta sonraya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamehan

quote:

Orijinalden alıntı: Nabıcaz Be Kamil?

Ya o ya ben de. O derse sil o kizi. sen derse de....

O derse sil o kızı, sen derse si. o kızı Üstad fena bir cümle kurmuşsun resmen

• quote:

Bana aşık.

• quote:

Bana aşık.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.