Şimdi Ara

bu kazada kim haksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günaydın, mavi ok ile ben kavşağa giriş yapıp düz gidiyorum, kırmızı ile gösterdiğim yerden gelen araç da kavşağa girip okun devamında ilerliyor.

Ben kavşağa girdim bitirip tam çıkarken diğer yerden gelen araç benim yan tarafa geçmemi beklemeden önüme hızlıca girmeye çalıştı ve arkasına vurdum. Kendisine ben kavşağı bitirmişim çıkıyorum beni beklemen lazım sen daha yeni giriyorsun dememe rağmen ben de kavşaktayım geçiş üstünlüğü bende falan diyor tutanak tutuldu

sizce ne olur

bu kazada kim haksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 10 Kasım 2025; 9:25:15 >

• Arkadan vuran daima 8'de 8 kusurludur...

hocam dümdüz bir yolda ilerlemiyoruz kaldı ki arkadan derken onun sol arkasına vurdum öyle duramayıp arkasına girmek gibi bir durum olmadı, kendisi hızlanıp önümden geçmeye çalıştı benim aracın burnu onun sol arka kapısıyla arka tampon arasına vurdu, dediğiniz gibi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum sonuçlar geldiğinde paylaşırım bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 10 Kasım 2025; 10:0:59 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kavşak içinde dönüş yapan kişiyi diğer araçların beklemesi gerekmektedir, her ne kadar Türkiye'de uygulanmıyor olsa da bu tür kazalar yapıldıktan sonra hatırlanıyor. Diğer araç, dönüş yapan aracın dönüşü tamamlamasını beklemelidir.

• bahsettiğim lokasyon maltepe piazzanın bitimindeki kavşak her sabah aynı şey yaşıyordum içime doğmuştu bugün de kaza yaşandı, sağdan gelen hiçbir araç kavşak içindekilerin çıkışını beklemeden kavşağa girmeye çalışıyor keza geriden gelirken ben kavşağa girmeden içeridekilerin çıkışını bekliyorum öyle giriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SİZCE BU KAZADA KİM HAKLI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mavi araç kavşaktan çıkana kadar kırmızı araç kavşağın başında bekleyip mavinin dönmesini bitirmeyi bekler bu TR dışında her ülkede böyledir, afrikanın en yamyam ülkesinde bile bu kural işlerken TR dekiler galiba kendilerinde geçiş üstünlüğü var sanıp bodoslama kavşağa dalıyorlar...

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Eşek kadar yol ver tabelasını fotoğrafı büyütmeden ben buradan gördüm. Kırmızı çizgi doğrultusunda giden de keşke görseymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.