Şimdi Ara

Bu kasko 1.270 TL eder mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç güne kadar kaskomun süresi dolacak, yeni teklif bu şekilde, sizce nasıl, yorumlar mısınız, bu şekilde yaptırayım mı

Bu kasko 1.270 TL eder mi

• başka bişey yok mu servis parça ikame araç vs vs

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

genişletilmiş kasko diye geçiyor hocam yetkili servis, orijinal yedek parça, ikame araç falan hepsi var. Aslında benim sormak istediğim şey şu; imm yüksek olsun diyor birçok kişi ama benim teklifte ihtiyari mali mesuliyet diye birşey yazmıyor. Onun yerine bu attığım resimde onun karşılığı olarak başka birşey mi yazıyor acaba bunu sormak istedim.

• kimse aracına kasko yaptırmıyor herhalde

• Sanırım Anadolu sigortanın poliçesi bu.
    İhtiyari mali mesuliyet dediğin, artan mali mesuliyet şeklinde yazılmış. Mali mesuliyet sınırsız, manevi 2.5 milyon TL. Bundan iyisini zor bulursun.

Yangın, sel, deprem, anahtar kaybı. Bunlar da vardır genişletilmiş ise. İkame araç,orijinal yedek parça, yetkili servis önemli. O detaylara bak.

1270 TL birşey değil. Ayna kırılsa 3-4 bin TL zaten. Ha Anadolu sigorta sana bu teklifi vermişse belli ki risk seviyen düşük, daha fiyat olarak uygununu bulman muhtemel ama fiyat performans olarak bundan tatmin edici olur mu bakmak lazım. Velhasıl, güzel teklif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok iyi fiyat ben buna benzer kaskoyu 2500 civarına yaptırmıştım.

• Hocam Anadolu Sigorta policelerinde imm,artan mali sorumluluk diye geçer yani imm sinirsiz manevi tazminat 2.5 milyon tl fiyat konusunda emin değilseniz bilgilerinizi iletmeniz halinde bizde sizin için fiyat çalışması yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2066648AD -- 6 Mayıs 2021; 10:59:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 dolar 100 lira olur mu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anadolu'dan genişletilmiş kasko yaparken poliçeyi iyi okuyun bir alt sayfada anlaşmalı özel servislerde muadil veya çıkma parçayla onarım sağlanır vb. yazar. Anlaşmasız veya yetkili servislerde yapılan onarımlardan %35 muafiyet uygulanır vb gibi ibareler var.

Genişletilmiş kasko hikayesi pişmanlıktır. Ya tam yaptırın yada hiç bulaşmayın derim.

• @Tslee61 evet hocam anadolu sigorta, merak ettiğim şeyleri cevaplamışsınız teşekkür ederim. Hasarsızlık indirimi ve ekstra %25 indirim ile bu fiyat çıktı.

@Hayri174 cevabınız ve ilginiz için teşekkürler.

• Fiyatın iyi olup olmadığını araç marka modeline göre yorumlamak lazım. Araç kasko değeri 150 bin tl üzeri ise fiyat güzel.

Sınırsız imm verilmiş. Bunda 15 günlük ikâme ve mini onarım da varsa vs tabi yetkili servis orijinal parça da varsa gayet güzel fiyat. Muhtemelen %60 indirim diliminde.

Ben yeni yaptırdım ray sigorta %50 dilimde 500bin imm ile 1090 tl. Araç kasko değeri 146.000 olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 6 Mayıs 2021; 11:16:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.