Şimdi Ara

Bu kart verilen parayı hakedermi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

quote:

Orijinalden alıntı: VREESLOOS

http://www.exa.com.tr/leadtek/ekran_kartlari/leadtek_gts450-334-15914.html

not:MÜMKÜNSE TAVSİYE İSTEMİYORUM ÖZELLİKLE ATİ TAVSİYE EDİCEKSENİZ HİÇ CEVAP VERMEYİN.

Hakediyor veya etmiyor deseniz kafidir.

kart hakkında bir bilgim yok ancak 18 yorum yapılmıs hepside ove ove bitiremiyor..

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engt440di1gd5-gt440-gddr5-1gb-128bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52297

teşekkür ederim de gt440'a baktım onuda kimse tavsiye etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryBe4Die -- 30 Nisan 2012; 11:47:36 >

• Arkadaşlar Ati'mi Nvidia'mı diye tartışmaya gerek yok zamanında hem ati hemde nvidia gpu'lu ekran kartları kullandım. Ati'nin en büyük avantajı nvidia'daki muadiline göre daha az enerji tüketimi ve birazcık yüksek performans'ı ancak ati'nin yıllardır çözemedği sorunlarda var gün ümüzde çoğu oyun nvidia tabanlı olarak geliştiriliyor nvidia'nın oyunculara çok büyük desteği var driver konusunda oyun konusunda olsun bu yaşıma kadar çok oyun bitirdim fakat oyun başındaki introlarda hiçbir zaman ati introsu görmedim.

HD5770 GTS 450'ye göre performasnlı bir karttır ancak arasında dağlar kadar fark yok bende gts 450 kullanıyorum günümüz oyunlarını HİGH VE ultra da akıcı şekilde oynuyorum. Nvidia'yı tercih etmemin nedeni 3D teknolojisine çok önem verdiğidir. ati'nin 3d teknolojisi var fakat hiç kullanmadım

Size bir örnek veriyim zamanında hd 4770 kullandım crysis 2'ye girerken takılma yapıyordu çoğu forumda çözüm aradım ama bulamadım driver değiştirdim eski driver yükledim fakat çözüm yok diğer sistem bileşenlerim yüksek bu arada onun yerine arkadaştan 9600 gt'yi 1 günlüğüne ödünç aldım taktım oyunda hiçbir problemle karşılaşmadım hd4770'ye o.c yapmaya çalıştım gta san andreas'ta bile oyundan attı. ikide bir görev çubuğunda ati ile ilgli uyarılar verdi.

Ati Ekran Kartlarını çoğu kişi kullanıyor Performanslı kartlardır. ama şu yaşadığım olaylar sonrasında ati ekran kartı almaya tövbe ettim Her Zaman NVİDİA Vreesloo saçıkcası bütçen varsa gtx 550 ti al yoksa bile paranı biriktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

Arkadaşlar Ati'mi Nvidia'mı diye tartışmaya gerek yok zamanında hem ati hemde nvidia gpu'lu ekran kartları kullandım. Ati'nin en büyük avantajı nvidia'daki muadiline göre daha az enerji tüketimi ve birazcık yüksek performans'ı ancak ati'nin yıllardır çözemedği sorunlarda var gün ümüzde çoğu oyun nvidia tabanlı olarak geliştiriliyor nvidia'nın oyunculara çok büyük desteği var driver konusunda oyun konusunda olsun bu yaşıma kadar çok oyun bitirdim fakat oyun başındaki introlarda hiçbir zaman ati introsu görmedim.

HD5770 GTS 450'ye göre performasnlı bir karttır ancak arasında dağlar kadar fark yok bende gts 450 kullanıyorum günümüz oyunlarını HİGH VE ultra da akıcı şekilde oynuyorum. Nvidia'yı tercih etmemin nedeni 3D teknolojisine çok önem verdiğidir. ati'nin 3d teknolojisi var fakat hiç kullanmadım

Size bir örnek veriyim zamanında hd 4770 kullandım crysis 2'ye girerken takılma yapıyordu çoğu forumda çözüm aradım ama bulamadım driver değiştirdim eski driver yükledim fakat çözüm yok diğer sistem bileşenlerim yüksek bu arada onun yerine arkadaştan 9600 gt'yi 1 günlüğüne ödünç aldım taktım oyunda hiçbir problemle karşılaşmadım hd4770'ye o.c yapmaya çalıştım gta san andreas'ta bile oyundan attı. ikide bir görev çubuğunda ati ile ilgli uyarılar verdi.

Ati Ekran Kartlarını çoğu kişi kullanıyor Performanslı kartlardır. ama şu yaşadığım olaylar sonrasında ati ekran kartı almaya tövbe ettim Her Zaman NVİDİA Vreesloo saçıkcası bütçen varsa gtx 550 ti al yoksa bile paranı biriktir

Gerçekten çok teşekkür ederim benim anlatmak istediğimi sen anlatmışsın zaten gts 450'yi param denkleşmez ise alıcam param denkleşirse

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-n550gtxticylii1gd5oc-gtx550-ti-cyclone-ii-oc-gddr5-1gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53611

bu kartı alıcam yani herşeyi performansa bağlamalarını anlamıyorum kimse sormuyor hangi oyunu oynuyorsun diye neden nvidia istiyorsun diye hemen ati tavsiyesi veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

fiyatına göre normal performansı alınabilir, 5770-6770 ezer o ayrı mesele

Neyi nereye kadar eziyor ? gts450 kullandınmı hiç ? aman aman bir fark dersen 3-5 fps ya olur ya olmaz.Hani iyidir de ezer nedir yahu ? Nvidia'nın Sırf sürücü desteği bile bana göre aynı segment veya yakın olan kartlar da seçim sebebidir.Bana görede iyi birt seçim,Güle güle kullan.

Orijinalden alıntı: lvlehlvlet

quote:

Neyi nereye kadar eziyor ? gts450 kullandınmı hiç ? aman aman bir fark dersen 3-5 fps ya olur ya olmaz.Hani iyidir de ezer nedir yahu ? Nvidia'nın Sırf sürücü desteği bile bana göre aynı segment veya yakın olan kartlar da seçim sebebidir.Bana görede iyi birt seçim,Güle güle kullan.

fiyatına göre iyi bir kart denebilir(sıfır ürünler bazında..)

fakat elinizdeki imkanları biraz daha zorlama imkanınız varsa 260-270 tl ye hd6850 alın derim düşündüğünüz karttan ortalama %40 daha hızlıdır..

son cümle kendi görüşümdür tabi ki karar sizin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 30 Nisan 2012; 15:33:17 >

• quote:

quote:

teşekkürler

• 5770 önerdik atici olduk o seviyedeki tüm kartlardan daha performanslı bir karttır ha sen deseydın üst seviye kart alıcam 7970 önermeyip %100 gtx680 önerirdim nvidia orta seviye kartları bana göre ati ile yarışamaz ama üst seviye dersin orası ayrı... hem konu açıp yardım iste hemde millete atici de oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 30 Nisan 2012; 15:09:18 >

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

5770 önerdik atici olduk o seviyedeki tüm kartlardan daha performanslı bir karttır ha sen deseydın üst seviye kart alıcam 7970 önermeyip %100 gtx680 önerirdim nvidia orta seviye kartları bana göre ati ile yarışamaz ama üst seviye dersin orası ayrı...

Yanlış anlaşıldım galiba şunu demek istiyorum gts 450 ayarında hiç nvidia marka ekran kartı yokmudur hani herşeye neden ati tavsiyesi onu anlamıyorum ayrıca nvidia'daki uygulama denetimli aa seçeneği atide olsa onada sıcak bakardım ama sırf o ayar yüzünden ati kesinlikle almıcam 5770 6850 5750 çok güzel kartlar olabilirler hatta gts450nin 2 katı iyi olabilirler ama dediğim gibi o ayar yüzünden ati seçemem.

http://forum.donanimhaber.com/m_58960880/mpage_1/f_/key_//tm.htm

http://www.hltv.org/forum/134630-640x480-ati-card

şunlara bakarsanız cs için atinin beşpara etmediğini anlarsınız.

• hayırlı olsun,kolay gelsin o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 30 Nisan 2012; 15:13:48 >

quote:

üstüne basar geçer parçalar kemiklerini kırar gts450'nin okay

• HD 5750 yada 5770 niçin öneriyorsunuz!ki ? Yerine HD 6750 veya 6770 önerin, hem yeni seri az ısınır az güç çeker v.s. üstelik AMD, HD 5xxx serisine sürücü desteği kesiceğini açıkladı.
  • 4000 ve öncesine desteği kesecek, sonra 3 ayda bir olacak denilmiş eski kartlar için 3 ayda bir yine iyi zaten 4890-4870 haricinde oyun oynayabilen kart yok

4000 ve öncesine desteği kesecek, sonra 3 ayda bir olacak denilmiş eski kartlar için 3 ayda bir yine iyi zaten 4890-4870 haricinde oyun oynayabilen kart yok

Konunun detayları hakkında bilgim yok, zaten AMD'de 6 serisi varken 0 kart bazında 5 serisine gerek'te yok ama 27 nisan 1 e1 haber videosun'da Mesut Ç. ve Erdinç İ. AMD, 5000 serisine sürücü desteği haziranda kesiliyor bu seriye veda ediyoruz fln diyorlar, ordan aklımda kalmış 1 haber.

Bahsettiğim videoyu tekrar incelediğimde (aşağıdaki linkte) dakika 05:35'te başlıyan 1 haber, büyük puntalı yazılarda AMD 5000 serisi önceki kartlarına sürücü desteği kesecek yazarken, hemen altında 5000 serisi kullanıcıları üzülücek yazısı var, ve sözlede 5000 serisine sürücü desteği kesilicek ibareleri var, benim gibi gerekmedikçe videolarda yazı v.s. gibi detaylara dikkat etmiyenler rahatlıkla 5xxx serisi öldü diye düşünebilir.
    Link : 1e1 haber 27 nisan 2012

• quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

quote:

4000 ve öncesine desteği kesecek, sonra 3 ayda bir olacak denilmiş eski kartlar için 3 ayda bir yine iyi zaten 4890-4870 haricinde oyun oynayabilen kart yok

Konunun detayları hakkında bilgim yok, zaten AMD'de 6 serisi varken 0 kart bazında 5 serisine gerek'te yok ama 27 nisan 1 e1 haber videosun'da Mesut Ç. ve Erdinç İ. AMD, 5000 serisine sürücü desteği haziranda kesiliyor bu seriye veda ediyoruz fln diyorlar, ordan aklımda kalmış 1 haber.

Bahsettiğim videoyu tekrar incelediğimde (aşağıdaki linkte) dakika 05:35'te başlıyan 1 haber, büyük puntalı yazılarda AMD 5000 serisi önceki kartlarına sürücü desteği kesecek yazarken, hemen altında 5000 serisi kullanıcıları üzülücek yazısı var, ve sözlede 5000 serisine sürücü desteği kesilicek ibareleri var, benim gibi gerekmedikçe videolarda yazı v.s. gibi detaylara dikkat etmiyenler rahatlıkla 5xxx serisi öldü diye düşünebilir.
    Link : 1e1 haber 27 nisan 2012

Bu sene olmasa seneye kesin driver desteği kesilir 5000 serisinden.

Herşeyi anladığında hiç birşeyi anlamamış olduğunu anlamanın verdiği hüznün tarifini yapayım mı sana?
    -Sevilmediğini anladığında yaşadığın kalp ağrısının 100 katı daha ağır..

• quote:

quote:

quote:

üstüne basar geçer parçalar kemiklerini kırar gts450'nin okay

Hatta parçalarını şehrin dört bir yanından toplarlar. :D

http://www.pclabs.com.tr/2012/04/30/nvidia-amdnin-aksine-son-8-yilda-cikardigimiz-tum-ekran-kartlarina-windows-8-destegi-sunacagiz/

tekdüze yazmak seninkisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvlehlvlet -- 2 Mayıs 2012; 11:57:28 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.