Şimdi Ara

Bu kart verilen parayı hakedermi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafaya koymuşsunuz bir kere verdiğin tek kuruşu hak etmez desek fayda etmez size

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Kafaya koymuşsunuz bir kere verdiğin tek kuruşu hak etmez desek fayda etmez size

Yoo fayda ederde senin gibi herşeye ati tavsiyesi verenleri pek dinlemiyorum desem hani

aticilerin otomatik cevabı

5770 al iyidir
    6850 al iyidir
    6770 al iyidir
    ati al hepsinden iyidir
    gtx460 yerine 4850 al o bile iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryBe4Die -- 29 Nisan 2012; 18:38:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

fiyatına göre normal performansı alınabilir, 5770-6770 ezer o ayrı mesele

%5-10 civarı performans farkı olan hd5770'i ezer diye taktim etmek yanlış olur. gts450 modelinin fabrika çıkış hızaşırtmalı modelleri mevcut hd5770'i geçebilen.
    http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2010/09/13/nvidia-geforce-gts-450-review/3

175tl için kart iyi. 230tl ye çıkabilirse sıfır olarak hd6770 ddr5 iyi olur tabi ama ezici bir üstünlük asla yok bu kartlar arasında.

• GTX680, HD7970 i eziyorya %5 lik fark ile

Oyununa göre değişiyor ki o kartlar arasında ki farkta. BF3'te HD7970'e bakıyorsun gtx680'e göre %30 daha geride
    http://www.anandtech.com/show/5699/nvidia-geforce-gtx-680-review/13
    http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-680-review/21

Başka bir oyuna bakıyorsun aynı, bir başkasında hd7970 biraz önde. Ancak çoğu teste baktığımda ortalama yüzde olarak gtx680 daha iyi bir kart.
    Driver olarak AMD'nin sıkıntısı var durum biraz bundan. TXAA ve GPU boost gibi yenilikleri var Nvidia gtx680'nin, daha az güç tüketerek ortalama %10 daha performanslı olabilir ama fanatikçe asla eziyor denmemeli.

• Forever NVİDİA Arkadaşlar

Orijinalden alıntı: Micro 1618

Forever NVİDİA Arkadaşlar

dağılın

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Al bir de burdan yak diyorsun yani..

Oyununa göre değişiyor ki o kartlar arasında ki farkta. BF3'te HD7970'e bakıyorsun gtx680'e göre %30 daha geride
    http://www.anandtech.com/show/5699/nvidia-geforce-gtx-680-review/13
    http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-680-review/21

Başka bir oyuna bakıyorsun aynı, bir başkasında hd7970 biraz önde. Ancak çoğu teste baktığımda ortalama yüzde olarak gtx680 daha iyi bir kart.
    Driver olarak AMD'nin sıkıntısı var durum biraz bundan. TXAA ve GPU boost gibi yenilikleri var Nvidia gtx680'nin, daha az güç tüketerek ortalama %10 daha performanslı olabilir ama fanatikçe asla eziyor denmemeli.

fanatiklikle alakası yok işim de olmaz zaten konuyu açan eleman nvidia fanatiği olduğu için öyle dedim

• Fanatiklikle alakası yok Nvidia'daki uygulama denetimli aa seçeneği ati'dede olsa onuda tercih ederdim ama ilk yorumda özellikle ati tavsiye etmiyorum dememe rağmen inadına ati inadına ati tavsiyesi yaparsanız insanları sıkarsınız umarım anlamışsındır atici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryBe4Die -- 30 Nisan 2012; 0:30:33 >
  • Burada fanlık yapan _G_K_N_ değil senisin arkadaş gayet güzel açıklamış o fiyata alacağın 5770 gts 450 den daha iyidir diye ama sen tutmuş atici diyorsun onu geçtim ati tavsiye edecekler yazmasın bile demişsin bu durumda bize de sana nvidian ile mutluluklar dilemek düşer
  • @VREESLOOS burası senin babanın forumu değil sana konu açma hakkı verdiler diye insanların yazdıklarını kontrol edeceksin diye birşey yok adamlar sana hakedip haketmediğini söleyip nedenini belirtmişler çok bilgiliysen buraya konu açma her konuyu amd-nvidia fanatizmine çevirmeyi bırakın artık

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Nvidia da sıkıntı zaten bu segmentte. AMD'nin bu seviyede daha iyi kartları var ama onu da istemiyorum dedikten sonra yapacak birşey yok. Kendim de ağırlıkta Nvidia kullanıcısıyım ama 200 TL altında AMD kartlar biraz daha iyi...
    Edit: Yinede çok uzak bir performansı olmaz. Hayırlı olsun...

175tl civarında gts450 den daha iyi bir ATI kart var mı ki ? Bunun haricinde 175tl ye kadar sıfır olarak dedikleriniz doğru. Gt440 ddr5 falan harbi boş kartlar..

bu var hocam..10 lira daha pahalı ama aradaki performans varkı 50 liradan fazla..

http://www.trdukkan.com/Products-12269-his-1gb-hd6750-fan-gddr5-128-bit-hdmi-dvi-ati-16x.html
    CPU: AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm | Anakart: Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX | GPU: Asus Radeon RX580 Dual O4G OC 4GB GDDR5 256 Bit | RAM: GeIL 2x8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 | SSD: Adata 480GB SU630 520MB-450MB SAT | PSU: Dark Force 500W 80+ | Kasa: Ranker Rigel Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX | Kulaklık : James Donkey 710 7.1 Surround | Monitör: AOC 27" C27G1 144 Hz 1ms | Logitech F710 GamePad

• quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

@VREESLOOS burası senin babanın forumu değil sana konu açma hakkı verdiler diye insanların yazdıklarını kontrol edeceksin diye birşey yok adamlar sana hakedip haketmediğini söleyip nedenini belirtmişler çok bilgiliysen buraya konu açma her konuyu amd-nvidia fanatizmine çevirmeyi bırakın artık

Bilader fanatizm ile alakası yok herşeye ati tavsiyesi vermelerinden sıkıldım hiç mi nvidia kullanan yada tavsiye eden yoktur he ?

Orijinalden alıntı: VREESLOOS

http://www.exa.com.tr/leadtek/ekran_kartlari/leadtek_gts450-334-15914.html

not:MÜMKÜNSE TAVSİYE İSTEMİYORUM ÖZELLİKLE ATİ TAVSİYE EDİCEKSENİZ HİÇ CEVAP VERMEYİN.

Hakediyor veya etmiyor deseniz kafidir.

kart hakkında bir bilgim yok ancak 18 yorum yapılmıs hepside ove ove bitiremiyor..

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engt440di1gd5-gt440-gddr5-1gb-128bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52297
    CPU: AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm | Anakart: Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX | GPU: Asus Radeon RX580 Dual O4G OC 4GB GDDR5 256 Bit | RAM: GeIL 2x8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 | SSD: Adata 480GB SU630 520MB-450MB SAT | PSU: Dark Force 500W 80+ | Kasa: Ranker Rigel Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX | Kulaklık : James Donkey 710 7.1 Surround | Monitör: AOC 27" C27G1 144 Hz 1ms | Logitech F710 GamePad

• AMD HD5750 ile aynı güçtedir ve 170TL çok iyi fiyat o karta göre kesinlikle almalısın. Abartanlar olabilir. 5750 + OC = GTS 450 OC = 5770 Stok

• Alınabilir bir kart değil şahsen. 150-200lira gibi bütçelere kesinlikle sıfır kart önermiyorum. Zaten almak istediğiniz kart şuan da çağın gerisinde kalmış bir karttır. Muadili olan 5750 de aynı şekilde. Şuan da belki oynadığınız oyunda size yetebilir fakat iler ki senelerde ilginizi çeken gerçekten güzel ve sağlam bir oyun çıktığında yeteri performansı vereceğini sanmıyorum ve size tekrardan bi kart aldırır Ne kadar ati/amd tavsiye istemesenizde söylemeden edemicem. Şuan ekran kartı piyasasının en ama en F/P kartı olan 6850 yi tavsiye ediyorum kesinlikle 2yıl çooook rahat bir şekilde götürür hatta daha bile fazla ve p*zarlanda 0 fiyatı 250TL. 2.elde ise 200-210-220 civarına çok rahat bulunur. Belki cebinizden 30-40lira fazla çıkacak ama kesinlike çok daha iyi bir karta sahip olacaksınız. Nvidia-Amd fanatikliğine gerek yok hangi kart F/P ise o alınmalı. Ekran kartı firmaları değil siz karlı çıkmalısınız. Gene de seçim sizin, karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braymm -- 30 Nisan 2012; 7:00:00 >

Herşeyi anladığında hiç birşeyi anlamamış olduğunu anlamanın verdiği hüznün tarifini yapayım mı sana?
    -Sevilmediğini anladığında yaşadığın kalp ağrısının 100 katı daha ağır..

• _____________________________
  • _____________________________
  • http://www.****.com/pinfo.asp?pid=85668
    neden gözükmüyor linklert

Orijinalden alıntı: Braymm

Alınabilir bir kart değil şahsen. 150-200lira gibi bütçelere kesinlikle sıfır kart önermiyorum. Zaten almak istediğiniz kart şuan da çağın gerisinde kalmış bir karttır. Muadili olan 5750 de aynı şekilde. Şuan da belki oynadığınız oyunda size yetebilir fakat iler ki senelerde ilginizi çeken gerçekten güzel ve sağlam bir oyun çıktığında yeteri performansı vereceğini sanmıyorum ve size tekrardan bi kart aldırır Ne kadar ati/amd tavsiye istemesenizde söylemeden edemicem. Şuan ekran kartı piyasasının en ama en F/P kartı olan 6850 yi tavsiye ediyorum kesinlikle 2yıl çooook rahat bir şekilde götürür hatta daha bile fazla ve p*zarlanda 0 fiyatı 250TL. 2.elde ise 200-210-220 civarına çok rahat bulunur. Belki cebinizden 30-40lira fazla çıkacak ama kesinlike çok daha iyi bir karta sahip olacaksınız. Nvidia-Amd fanatikliğine gerek yok hangi kart F/P ise o alınmalı. Ekran kartı firmaları değil siz karlı çıkmalısınız. Gene de seçim sizin, karar sizin.

Tamam haklı olabilirsin ama sana şöyle söyliyim 2 ay önce anakart ve ekran kartımı değiştirdim ve cs oynarken aa açınca uzakta siyah siyah çizgiler oluştu bunu istemiyorum nvidia marka bir kart taktım ondada böyle bir problem çıktı fakat nvidia'da uygulama denetimli aa seçeneği olduğu için nvidia'ya sıcak bakıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_58960880/mpage_1/f_/key_//tm.htm

şu konuya bir göz atın sizde anlıcaksınız nedenini ayrıca böyle bir sorun başka insanlardada var

http://www.hltv.org/forum/134630-640x480-ati-card

şu konudaki linklerede tıklarsanız emin olun hakvericeksiniz ayrıca aşağıdaki yorumlarada göz atarsanız sebebini daha iyi anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryBe4Die -- 30 Nisan 2012; 11:43:22 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.