Şimdi Ara

bu kadar vicdansızlık olmaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda ss var ancak 2.0 megapixel kamera ile çektiğim için maalesef görüntü kötü. Konuya geçeyim. Bizim balkonumuz karşı komşunun bahçesine bakıyor, 5 katlı apartmanın zemini saymazsak 4 kat bu bahçeye bakıyor ve birkaç aparman sakini aşağıdaki kedilere yemek artığı atıp karınlarını doyuruyor.

Aşağıda bir kedi var ki bu kedi ssdeki kedi oluyor. Annem bu kediyi birkaç kez beslemek için eve getirmiş. Bizim apartmanın kapısı açıktı. Kedi sabaha karşı gelip bizim kapının önünde yatar oldu. 3. kata çıkıp doğru kapının önüne yatıyor nasıl sahiplendiyse. Neyse biz bunu beslemeye başladık diğer kedilerden daha fazla. Öğlem 11 gibi alıp akşam 6da dışarı tekrar salıyorduk. Karnını doyuruyordu, uyuyordu, balkondaki kum dolu leğene de tuvaletini yapıyordu keyfi gayet yerindeydi.

Yaklaşık 1 hafta böyle geçti. Dışarıya saldığımızda sabaha karşı apartmana girip beklemeye başlamış. Ben sabah 7de evden çıkıyorum. Kapıyı açtığımda kedi direkt içeriye giriyor o kadar daire arasında gelip yerini bulabiliyor.

Neyse günler geçti 1 gün oldu 2 gün oldu 3 gün oldu kediden ses seda yok. aparmanın içinde yok, bahçede yok, sokakta yok...

Bugün ben okuldayken annem kedi miyavlaması duymuş kapıyı açmış ki bizim beslediğimiz kedi yere yığılmış. kedi bizden medet ummuş ki o kadar kat o halde çıkmış. o halde diyorum .. kediye ne yapmışlar yazayım.

sperm israfı/ları kediyi alıp ateşin içine atmışlar kedi kömüre dönmüş. tüyleri yanmış deriye yapışmış. haliyle kapkara bi görüntü çıkmış ortaya. tek gözü kapanmış. katranın içine bulanmış gibiydi. annem hemen veterine götürmüş. 2 iğne vurmuş veteriner anca bayılmış. önce boya sanmışlar tüylerinin üzerindeki şey ama yanık tabi. tiner bile çıkaramamış.

kedinin arkasını da tıkamışlar 3 gün tuvalete çıkamadı o kedi. zaten yakmışlar yemek dahi yiyemiş.

ben bu insalara ne diyim bilmiyorum ki. Allah'ım en uygun cezayı verir İnşallah hem ahirette hem bu dünyada. !!

Kediye yer yaptık orda şimdi. ölü gibi yatıyor. veteriner tüyleri kesmek zorunda kalmış. hayat belirtisi olarak sadece nefes alıp veriyo.

insan haliyle üzülüyor

• geçmiş olsun ya çok üzüldüm. O yapanları bulmaya çalışın bence... Polise şikayet edin. Polis böyle olaylara bakarmı bilemem :( Ufacık kedinin ne zararı var onlara :(
  •  bu kadar vicdansızlık olmaz!

Bu da 2 megapiksel... Şu megapiksel - kalite kavramını bi belleyin artık

Konuya gelicek olursak; hayvanlara bu tarz şeyleri yapan karaktersiz yaratıklara günlerce sürecek işkence ile ölümden başka bir şey yakıştıramıyorum. Bunlar insan değil, insan olmaları imkansız...

EDIT:

Bi hayvan hastanesine götürüp ciğerlerine baktırın imkanınız var ise, dıştaki yanıklar tehlikeli olsa da ciğerler çok daha önceliklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 3 Aralık 2012; 16:54:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Konuya gelicek olursak; hayvanlara bu tarz şeyleri yapan karaktersiz yaratıklara günlerce sürecek işkence ile ölümden başka bir şey yakıştıramıyorum. Bunlar insan değil, insan olmaları imkansız...

EDIT:

Bi hayvan hastanesine götürüp ciğerlerine baktırın imkanınız var ise, dıştaki yanıklar tehlikeli olsa da ciğerler çok daha önceliklidir.

bu mudur okadar yazıdan anladığın olay, 2mp

• agzimi bozduracaklar ya insanliktan cikmis bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhamet etmeyene merhamet edilmez.Yapanların Allah belasını versin.
  • Kedileri hiç sevmem bu konuda da alay edecektim ama yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ve sinirlendim bunu yapanlar insan olamaz. Bu iyiliğinizin karşılığını umarım kat kat alırsınız. İnşallah iyileşir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bence aynısını o yapan kişilere uygulamak lazım. Bunlara verilecek tek ceza ölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

[simage]...[/simage]

EDIT:

Okumakta güçlük mü çekiyorsun yoksa o kadar yazıdan sadece 2mp kısmını mı okudun?

• Peygamberimiz merhamet etmeyene Allah'da merhamet etmez buyurmuştur.Cehennemin en dibinde yanmalarını umuyorum
  • İşte insanlarda hayvan olabiliyor.
  • hayatımda ilk defa bela okuyacağım,hadi bakalım

allah belanızı versin,şerefsizler
  • amin arkadaşlar inşallah iyileşir.
    kedinin her yeri yanmış patileri kömüre dönmüş o halde bizden medet umup 3 katı çıktığını düşünce bi garip oluyorum. yazık ya ağızsız dilsiz hayvandan ne istemişler
  • Allah aynılarını yapanlara yaşatsın
  • cahil ergenden başkası olamaz bunları yapanlar.
  • İşte idam bu yüzden gerekli gerçi bunu yapanları işkence yaparak öldürüceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

[simage]...[/simage]

EDIT:

Okumakta güçlük mü çekiyorsun yoksa o kadar yazıdan sadece 2mp kısmını mı okudun?

heh
    aynısını kendine sor

• quote:

quote:

quote:

quote:

[simage]...[/simage]

EDIT:

heh
    aynısını kendine sor

...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonneillon

Kedileri hiç sevmem bu konuda da alay edecektim ama yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ve sinirlendim bunu yapanlar insan olamaz. Bu iyiliğinizin karşılığını umarım kat kat alırsınız. İnşallah iyileşir...

Ya abi sevmezsin. Kovalarsın baktın anlamıyor en fazla şöyle sertçe iter ya da su falan dökersin üstüne. Hayvanda istenmediğini anlayacak akıl var zaten daha fazla dolaşmaz orada çeker gider.

Bu nedir yahu. Böyle bir pislik nedir yahu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

[simage]...[/simage]

EDIT:

heh
    aynısını kendine sor

...

ben anladım komutanım. sen raat ol.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.