Şimdi Ara

BU KADAR KIZ VARKEN NEDEN KIZ BULMAK ZOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
8.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam yaş kaç?Bu motor deneyimini ben de yaşamak istiyorum seneye almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi analitikduzlem -- 11 Şubat 2020; 19:55:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

sebebi şu; sen evlenmelik kız istemiyorsun. beraber gezin tozup,eğlencenin ve farklı şeylerin dibine vurduğun bir ilişki istiyorsun.
    hatta izin verirse cinsellikte sınırlar nasıl zorlanır kitabını beraber yazacağın bir ilişki istiyorsun.

sen mesleğini eline al, çalışmaya başla. git adam gibi ciddi düşünüyorum de, bak o zaman nasıl buluyorsun kızı.
    Kızlar da hep ciddi yanaşan istiyor zaten... Aga bu masallar ile kandırıyor sizi kızlar dikkatli olun...

Beni ilk defa sen böyle öptün, ben bundan önce hiç ciddi ilişki yaşamadım, bana ilk kez sen zıpladın

• Sarı Bıyık kullanıcısına yanıt
    Anaaa ben

• sevgi anlaşmak değildir nedensizce sevilirrrrrrrr
  • Dr.Danger kullanıcısına yanıt
    Niye sen nasılsın ki?

• Saklanıyorlar :)
  • Kız çok önermesi doğru ama senin istediğin gibi yok. Hem güzel olsun hem alımlı olsun hem akıllı olsun hem sadık olsun hem şu hem bu.

4/4 lük kız arayınca bulamıyorsun, çünkü onlar da kendilerinin farkında oldukları için 4/4 lük erkek istiyorlar.

Eğer diyorsan ki 1/4 kız arıyorum, sürü ile kardeş seç beğen senin olsun.

İnsan doğuştan güzele meyil etme hisleri ile yaratıldığı için güzele gidiyor. Fakat bu devirde maalesef sosyal medya sebebiyle artık güzele güç yetmez oldu.

Bir kısır döngü var, fasid daire dönüp duruyor, devr-i daim ediyor.
  • Sende sıkıntı var kız bulmak zor değil.
  • Hocam kız bulmasında bulursun da nasıl birisini bulmak istiyorsun önemli olan o
  • e sende yalan söylüyorsun, ilk sevdiğim sensin, hayatımda birisine bu kadar bağlanmadım, ilk zıpladığım sensin?
  • Yakışıklı değilsen güzel kızları unut. Çirkinle se sen çıkmak istemeyeceksin. O yüzden sevgili işi yattı senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC3FB83DB

e sende yalan söylüyorsun, ilk sevdiğim sensin, hayatımda birisine bu kadar bağlanmadım, ilk zıpladığım sensin?
    Amma toy adamsın lan sende, erkekler bu konuda yalan söylemez. Ama kadınlar varya ahh ulan ne şeytan onlar....

Şimdi burada saçma sağan bir argümanla gelmişsin de. Sana abi tavsiyesi, bir kız sana bu namuslu ayaklarıyla reklam yapıyorsa bilki o kızdan hayır gelmez
  • Tavsiyen kalsin kardeş, ben kızlar yalan söylemiyor demiyorum masum ayağına yatmayın diyorum, aynı gübrenin lacivertiyiz sonuç olarak

• bulmayın dertsiz başınıza dert almayın çok iyi kandırılırsınız hayatınız biter yapmayın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.