Şimdi Ara

BU KADAR KIZ VARKEN NEDEN KIZ BULMAK ZOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
8.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi dedin kral

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çünkü siz kusursuz insanlarsınız. Hiç birisi size layık değil.
  • Çünkü kızların beklentileri ve standartları çok yüksek. Kızların bu özgüvenini bizler de göklere çıkardığımız için herkese pas vermiyorlar. Bence bir yere kadar haklılar. Ama maalesef kızlarda bunu suistimal etmiyor değiller. Çünkü kızlarımız her ne kadar dış görünüş olarak güzel olsalarda kültür, eğitim ve duygusal gelişim olarak batı kızlarının çok çok gerisindeler. Ayrıca erkek nüfusu kız nüfusunden daha fazla bunuda göz önünde bulundurun.
  • Abi bikere ben sevgili olaylarına hazır hissetmiyorum kendimi. Dışarı çıkma oranım %5, Arkadaş oranım %0, İnsanlarla konuşma oranım %3 vs. Okul yok, çalışma yok (Para da yok yani) Böyle bi durumda sevgilim olmasını beklemiyorum yani. Ben önce bunları düzeltecem de öyle uğraşacam sevgilim olmasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarı Bıyık

Abi bikere ben sevgili olaylarına hazır hissetmiyorum kendimi. Dışarı çıkma oranım %5, Arkadaş oranım %0, İnsanlarla konuşma oranım %3 vs. Okul yok, çalışma yok (Para da yok yani) Böyle bi durumda sevgilim olmasını beklemiyorum yani. Ben önce bunları düzeltecem de öyle uğraşacam sevgilim olmasına.
    katılıyorum

sevgiliden önce hayata çeki düzen vermek gerekir
    sonra kendinden olur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abi bikere ben sevgili olaylarına hazır hissetmiyorum kendimi. Dışarı çıkma oranım %5, Arkadaş oranım %0, İnsanlarla konuşma oranım %3 vs. Okul yok, çalışma yok (Para da yok yani) Böyle bi durumda sevgilim olmasını beklemiyorum yani. Ben önce bunları düzeltecem de öyle uğraşacam sevgilim olmasına.
    yaş kaç hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 10 Şubat 2020; 19:20:25 >
  • Çeki düzen vermek için de uygun ortam ve kişilik lazım ama.
  • 20
  • quote:

20
    ben sen miyim yoksa hocam
  • Ne bileyim, dışarı çıkmak için bi sebebi olmayıp her gün evde takılan biriysen; evet bensin.
  • quote:

Ne bileyim, dışarı çıkmak için bi sebebi olmayıp her gün evde takılan biriysen; evet bensin.
    planın var mı
  • Amaçsız değilim tabi ama para olmadığı için bi 💩 yapacak durumda değilim. Param olsa böyle olmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

sebebi şu; sen evlenmelik kız istemiyorsun. beraber gezin tozup,eğlencenin ve farklı şeylerin dibine vurduğun bir ilişki istiyorsun.
    hatta izin verirse cinsellikte sınırlar nasıl zorlanır kitabını beraber yazacağın bir ilişki istiyorsun.

sen mesleğini eline al, çalışmaya başla. git adam gibi ciddi düşünüyorum de, bak o zaman nasıl buluyorsun kızı.
    Yazın kızla buluştum ve cıddi oldugumu evlenmeyı dusundugumu soyledım kızın yuzune. Hatta ıkı tarafın aılesı bılıyordu ve kız tarafın aılesı çok ıstıyordu bu ısın olmasını. Sonuç olarak kız ıstemedı, elektrık almamış oyle soyledı. Bende bır daha yazmadım kıza ve ısrar etmedım ne halı varsa gorsun ama demek ıstedıgım cıddı de yanaşsan olmuyor bazen.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    ekonomik yönden seninle evlenmek mantıklı değildir.
    yada boyun kısadır,huysuzsundur şişkosundunr vs.
    yoksa atlardı kucağına.
  • 80/20 kuralı unutmayın. %80 kız sadece %20 ye kalıyor. Geri kalan %20 ise %80 e kalıyor. Basit kız bulmak kolay, zor olan aldatmayan,dürüst, sevebilecek kız bulmak.
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    İşte oyle degıl bu işler, hep ezbere konusuyorsun. Çürütelım sımdı yazdıklarını.
    1 Ekonomık olarak iyiyiz. Kız azerbaycan da yasıyor durumları berbat, ben ıstanbul da yasıyorum kendı iş yerımız var durumumuz cok sukur ortalamanın üstünde. Azerbaycan da arabam ve ailemden kalma 2 tane arsam var.

2 Boyum 1.80 ve 10 yıldır spor yapıyorum, anlayacagın fiziğim iyi ve iyi giyinirim. Huyum iyidir, yani bir çomar veya yobaz degılım ve hiçbir kotu alışkanlıgım yok. Ayrıca kız benı tanımadı, bende onu tanımadım. Tanımak ıcın cıkalım dedım en baştan istemedı ve bu defter boyle kapandı.

Kızın ailesi kucagıma atladı ama kız atlamadı işte. Aılesı cok ıstedı hala ıstıyorlar ama kız istemedı. Bende ustune gıtmedım bır daha yazıp sormadım, kendımı alçaltmadım. Kızın hıcbır özellıgı yok, ne spor yapıyor, ne yemek yapabılıyor, ne kültürü var ne okumuş. Aılem dedı bır bak bende gıttım bakmaya ve evlılık gozuyle baktım.

Kıza evlenelım demedım, bır bırımızı tanıyalım eger anlasırsak cıddıyım dedım. Kız elektrık alamamış tam bır kezban gibi davrandı. Kızın belkı gizliden sevdıgı bırı vardır bılmıyorum, bana yok dedi.

Edit: Bir de ben ıstemıyorum kızın parama gore gelmesını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 10 Şubat 2020; 20:16:3 >

• ya ne kadar kafaya takıyosunuz şu kızları öf be
  • Kız bulunuyor ama hayatını sürdürebileceğin kız bulunmuyor. Ya çok prenses veya aşırı derecede sıkıntılı tipler, ilgi manyakları, harcama delileri, görmemişler vb. bir sürü tipi var.

Kendimden örnek vereyim, 4 yıllık ilişkimi kız arkadaşım noktaladı, artık sevmiyormuş,aşık değilmiş, duyguları değişmiş. 4 yıl ulan 4, alışıyorsun iyiden iyiye, artık heycanlanmıyorum diye bırakılır mı ilişki? Bırakılabiliyor.

Yeni birisi ile takılayım dedim, hayatında hiç gitmediği basketbol maçına götürdüm. Yaşadığımız yer ile maçın bulunduğu yer uzak, giderken metro,metrobüs,taksi ile götürdüm. Dönerken otobüs,metrobüs, metro ama tavır yedim. Bu .... memlektinde insanlar minibüsede binecek, gerekirse eşek gibi yürüyecek.

Çok saçma bir dönemdeyiz, insanları memnun etmek, sabırlı olmak/oldurmak, saygılı olmak çok ama çok zor insanlar için.

Bugün bir kıza gidip, birlikte çalışıp, hayat kuralım dersen götüne yüksek ihtimal tekme yersin. Kimse kasmak istemiyor, kimse yıpranmak istemiyor. (Tabi, bu şekilin dışında olan insanlar var ama az)

Hayatım boyunca kastım, emek verdim, hala devam ediyorum ama hayatımı sürdürebileceğim, gerçekçi, akıllı ve sabırlı kız yok.

Hepimize kolay gelsin, bok gibi döneme denk geldik. Hadi hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Çünkü kızların %80 i erkeklerin %20 sine arzu duyuyor, geri kalan erkekler 3ün 1ini alıyor.
    Bence tam tersi.Herkesin gözü güzel kızlarda.Ya da ortalama diyelim.Hadi erkek ortalama altı olsun.Parası olur,spor yapar vücut yapar kapatır tipsizliğini.Ya çirkin kızlara ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Yazın kızla buluştum ve cıddi oldugumu evlenmeyı dusundugumu soyledım kızın yuzune. Hatta ıkı tarafın aılesı bılıyordu ve kız tarafın aılesı çok ıstıyordu bu ısın olmasını. Sonuç olarak kız ıstemedı, elektrık almamış oyle soyledı. Bende bır daha yazmadım kıza ve ısrar etmedım ne halı varsa gorsun ama demek ıstedıgım cıddı de yanaşsan olmuyor bazen.

Alıntıları Göster
    haklısın hocam bir benzeri başıma geldi , kızların seçeneği çok ortalama bir kıza bile bir sürü erkek yavşıyor instagram dmleri dolup taşıyor maalesef

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.