Şimdi Ara

BU KADAR KIZ VARKEN NEDEN KIZ BULMAK ZOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
8.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

omuzlar biraz geniş olacak

emin ol çirkin bile olsan işler yürüyor..

bu özelliklerde bi kıro nun bile kendinden 10 yaş küçük kız bulduğunu biliyorum.

yılların tespitidir bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 10 Şubat 2020; 21:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purenite

Kız bulunuyor ama hayatını sürdürebileceğin kız bulunmuyor. Ya çok prenses veya aşırı derecede sıkıntılı tipler, ilgi manyakları, harcama delileri, görmemişler vb. bir sürü tipi var.

Kendimden örnek vereyim, 4 yıllık ilişkimi kız arkadaşım noktaladı, artık sevmiyormuş,aşık değilmiş, duyguları değişmiş. 4 yıl ulan 4, alışıyorsun iyiden iyiye, artık heycanlanmıyorum diye bırakılır mı ilişki? Bırakılabiliyor.

Yeni birisi ile takılayım dedim, hayatında hiç gitmediği basketbol maçına götürdüm. Yaşadığımız yer ile maçın bulunduğu yer uzak, giderken metro,metrobüs,taksi ile götürdüm. Dönerken otobüs,metrobüs, metro ama tavır yedim. Bu .... memlektinde insanlar minibüsede binecek, gerekirse eşek gibi yürüyecek.

Çok saçma bir dönemdeyiz, insanları memnun etmek, sabırlı olmak/oldurmak, saygılı olmak çok ama çok zor insanlar için.

Bugün bir kıza gidip, birlikte çalışıp, hayat kuralım dersen götüne yüksek ihtimal tekme yersin. Kimse kasmak istemiyor, kimse yıpranmak istemiyor. (Tabi, bu şekilin dışında olan insanlar var ama az)

Hayatım boyunca kastım, emek verdim, hala devam ediyorum ama hayatımı sürdürebileceğim, gerçekçi, akıllı ve sabırlı kız yok.

Hepimize kolay gelsin, bok gibi döneme denk geldik. Hadi hayırlısı.
    haklısınız hocam maalesef

• işin sırrı özgüven
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purenite

Kız bulunuyor ama hayatını sürdürebileceğin kız bulunmuyor. Ya çok prenses veya aşırı derecede sıkıntılı tipler, ilgi manyakları, harcama delileri, görmemişler vb. bir sürü tipi var.

Kendimden örnek vereyim, 4 yıllık ilişkimi kız arkadaşım noktaladı, artık sevmiyormuş,aşık değilmiş, duyguları değişmiş. 4 yıl ulan 4, alışıyorsun iyiden iyiye, artık heycanlanmıyorum diye bırakılır mı ilişki? Bırakılabiliyor.

Yeni birisi ile takılayım dedim, hayatında hiç gitmediği basketbol maçına götürdüm. Yaşadığımız yer ile maçın bulunduğu yer uzak, giderken metro,metrobüs,taksi ile götürdüm. Dönerken otobüs,metrobüs, metro ama tavır yedim. Bu .... memlektinde insanlar minibüsede binecek, gerekirse eşek gibi yürüyecek.

Çok saçma bir dönemdeyiz, insanları memnun etmek, sabırlı olmak/oldurmak, saygılı olmak çok ama çok zor insanlar için.

Bugün bir kıza gidip, birlikte çalışıp, hayat kuralım dersen götüne yüksek ihtimal tekme yersin. Kimse kasmak istemiyor, kimse yıpranmak istemiyor. (Tabi, bu şekilin dışında olan insanlar var ama az)

Hayatım boyunca kastım, emek verdim, hala devam ediyorum ama hayatımı sürdürebileceğim, gerçekçi, akıllı ve sabırlı kız yok.

Hepimize kolay gelsin, bok gibi döneme denk geldik. Hadi hayırlısı.
    kanka senin de yüzlerce seçeneğin olsa çevrende sende kendini yormazdın en çirkin kızın bile peşinde 10larca erkek var

• Oo kanka h.o kız bulmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

kanka senin de yüzlerce seçeneğin olsa çevrende sende kendini yormazdın en çirkin kızın bile peşinde 10larca erkek var

Alıntıları Göster
    Hocam, şöyle bir benzetme yapayım.

İş aramaya başladığımda 10larca firma peşime takılıyor. Neden, bilgim var,yetenekelerim var, tecrübem var, başarılarım var.

Peki kucaktan kuçağa her firmaya mı gidiyorum, hayır.

En çok para verene mi, hayır.

Gideceğin yeri araştırırsın, sen neler yapabilirsin, mutlu olabilir misin? seni geliştirecek bir şey var mı? sana ne kadar yakın? Finansal durum / İş yükü nedir? Hayatın boyunca devam edebilir misin? vb. bir sürü parametre vardır.

Bizim ülkede bulunan kızlar parametresiz veya az parametreli şekilde bodosloma dalıyor. Çok fazla dış ses var, kimse tam anlamıyla oturup karar veremiyor.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    hocam darısı bize diyelim
  • Aynen hocam. Bır de kızın sevdıgı vardır ama aılesınden gızlıyordur bu da bir ihtimal. Sevgılısı olmasa bıle platonık olarak hoslandıgı bırı olabılır. Kapıya gelen az oluyor, benım kuzenımın 6 yıldır sevgılısı var ama cocuk daha nısan bıle takmaya gelmedı. O kız bır gun pısman olacaktır, cunku cıddı yanaşmıştım. Aklı bır karış havada, yaş ilerleyince evde kalma korkusu saracak ve daha kotu bırıne gıdecek.
  • Kardeşim kızların kriterlerine uyuyorsan eğer onlar gelip seni bulur. Senin gibi aramana gerek bile kalmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • standartlarabidesi kullanıcısına yanıt
    Aynı durum yakışıklıyım ama kızlarla pek konuşamam yani arkadaş tarzında konuşuyorum ama o meselelerde hiç konuşmadım şu ana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hilbo Haggins

Aynı durum yakışıklıyım ama kızlarla pek konuşamam yani arkadaş tarzında konuşuyorum ama o meselelerde hiç konuşmadım şu ana kadar
    Sen arkadaş tarzından bahsediyorsun senden daha yakışıklıyımdır kız arkadaş denilen varlıktan haberdar değilim iki kelam etmiş etmemişimdir kız arkadaştan eser yok anlayacağın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

hocam darısı bize diyelim
    Kanka sen dur ya sen tıp okuyan adamsın. Git güzel sanatlardan falan bul 3-5 tane çıtır. Az bi sokrates , enfarktüs falan desen düşerler zaten.
  • standartlarabidesi kullanıcısına yanıt
    Normal tarzda da mı konuşmuyorsun hiç? Okulda falan konustuguz kız yok mu? Bu arada aslında ben kızlarla o meseleyi konuşabiliyorum ama başlatamıyorum mesela flört işlerinde şu ana kadar hayatımdaki flörtleri hep kızlar başlatmıstır

• quote:

Orijinalden alıntı: Hilbo Haggins

Normal tarzda da mı konuşmuyorsun hiç? Okulda falan konustuguz kız yok mu? Bu arada aslında ben kızlarla o meseleyi konuşabiliyorum ama başlatamıyorum mesela flört işlerinde şu ana kadar hayatımdaki flörtleri hep kızlar başlatmıstır
    Yok zerre konuşma yok ulaşılmaz görüyorum sanırım İçlerindeki o fesatlığı çirkefliği tahmin edebildiğim için beni ciddi anlamda buna iten bir sebep göremememden dolayı iletişime girmiyorum

Flört ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 10 Şubat 2020; 22:51:55 >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Tam tersi, asıl sıkıcı olan kızlar.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    ahahahah
  • Can Yaman’ı herkes es geçmiş can yamanı vurursanız kişi başı 10 kız düşer hepinize

• quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

boy minimum 1.75 olacak veya 1.80

omuzlar biraz geniş olacak

emin ol çirkin bile olsan işler yürüyor..

bu özelliklerde bi kıro nun bile kendinden 10 yaş küçük kız bulduğunu biliyorum.

yılların tespitidir bu..
    Hocam boyum 173 , kilom da 80.
    Omuzlar normal.
    Tip normal.

Sizce oluru var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Hocam boyum 173 , kilom da 80.
    Omuzlar normal.
    Tip normal.

Sizce oluru var mı?

Alıntıları Göster
    gerisi senin özgüvenine kalıyor arkadaşım

kızlar kendine güvenen erkekleri severler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.