Şimdi Ara

bu iphoneları nasıl alıyorsunuz? hepiniz mi zenginsiniz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
5.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |Perseus|

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Benim anlamadigim diger bir olay ise boyle en iyi telefonlari alip ayda 20 tl verip paket alamayan tipler.Gelip kanka hotspot acta twittera bakayim,kontor yok annemi ariyim diyen insanlar var.

aynen bizim bi arkadaşta iphone5 var bende turkcell maxiplus 5 adam benden istiyo interneti açsana giriyim diye

+yanyatmışsekiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: LPRNTRK

quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

Genelde ergenler yapar hava atmak için ailesine alması için yalvarır onu aldırmak için her şeyi yapar öyle alır büyüklerde ise yine hava için tüm maaşını oraya yatırır kısacası böyle aklı olan adam s3 iphone 5 almaz telefon dediğin max 600 - 800 tl olur yeni nesil bir pc yi bile 1000 -1500 liraya alıyorsun telefon nere pc nere ? 600 tl lik pc ile 1500 tl lik pc nere orta seviye android telefon 600 tl nere iphone 5 nere ? 2 side aynı işlevi görüyor ama havası var işte pc de ise ödediğin fiyatın hakkını alıyorsun

Hangi yeni nesil pc yi 1000-1500liraya alıyorsunuz? Yeni nesil bir grafik kartı o para:)

Yorumu baltalamak icin iyi caba sarf ediyorsun, adam f/p den bahsediyor, sen nediyorsun.

yorumu baltalamak falan değil amacım, %50 den fazlası bu cihazları kullanıyor. konu saçma bi kere

• Ailemin alacak durumu olduğu halde yazın kazandığım paranın bir kısmıyla ipod touch 4 ve htc one s aldım çevremde görüyorum adamın cebinde note 2 var milletten dilenci gibi para dileniyor bu yaz ipad 4 alıcam mesela kendi paramla ailem buna karşılık beni hiç parasız bırakmıyor yazın bir yere giderken mutlaka cebime para koyarlar.
  • Çoğunda aramak için TL si yok, cebinde bir yemek parası bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Durumu olup da alana lafim yok ama bazi kisiler var memur maasi ile essek gibi borca girip sirf iiphone var bende demek icin aliyorlar. Onuda gec su siralar taksiciler hep i4 -s3 takiliyor

1 in 4 u muhendis memur gayette iyi para kazaniyor. 4.500 alanlar vs. Ornek vereceksen adam gibi ver. Git kpss kazanda sonra memur bile diye ornek ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Ayfona gelince alıyorlar ama hala korsan oyun ve film izliyorlar.

+oo anladınız siz

• sen bakma nerde o kadar zenginlikmiş ülkemizin ihracati,kazancı belli sen bir doğuya gel görürsün kimde iphone varmış büyük şehirlerdede gördüklerin ise belli kesimde.
  • Bizim toplumumuz aç gözlü ve gösteriş meraklısı. Her şeyin en yenisi en güzeli bende olsun düşüncesi var. Yemeye bir lokma ekmek bulamayıpta ellerinde iphonelar s4 ler var. Bir market açılır herkes oraya hücum eder. Herkes oradan bir şeyler almak için birbirlerini ezerler, iftar çadırlarına abone olur bir yandan oruçlarını açarlar diğer yandan s3 leriyle oyun oynarlar...

• Niye bunu dert edindin anlamadım ? ya da dert edenler niye dert ediyor ???

tabiii fiyatı yüksek telefonlar kimin elinde var o da önemli? Cocukdevlet okulu liseye gider elinde iphone varsa tamam haklısın... veya kıt kanaat geçinen vardır bunların elinde olmasınıda yadırgayabilirsin...

Ancak karışamazsın tabii Allah herkese Akıl fikir irade vermiş.. kimin neye para harcayacagını sana bana veya bir başkasına sormaz gider alır... Sende düşünürsün nasıl alıyor diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Evkurdan 36 ay taksitle aylik 100 liraya aldim. Oh ne guzel ayda 100 liraya iphone 5 sahibi oldum. Cok ucuza geldi para verdigimi bile farketmiyorum.

Hayırlı olsun iyi geçirmişler

Ciddiye aldin yani ?

Seni programcı yapan yönetim ne güzel yönetimdir Allah seni başımızdan eksik etmesin.

• Aylık 2500~6000 arası maaş alıyorum. Cimri değilim haracamayı çok severim
    Yani arkadaşım ister veririm, dar durumdakilere yardım ederim
    Telefonum 2 tane 3310 . Çok amaçlı telefon zaten
  • evkurdan 128 ay taksitle..

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Evkurdan 36 ay taksitle aylik 100 liraya aldim. Oh ne guzel ayda 100 liraya iphone 5 sahibi oldum. Cok ucuza geldi para verdigimi bile farketmiyorum.

Hayırlı olsun iyi geçirmişler

Ciddiye aldin yani ?

Seni programcı yapan yönetim ne güzel yönetimdir Allah seni başımızdan eksik etmesin.

Kimse beni programcı yapmadı ben kendi emeklerimle geldim. Amin.

• Taksitle almayı geçtim telefon almak için kredi çekeni bile gördüm , durum bu kadar vahim.
  • Bu ne bıcım bı konu la
  • quote:

Orijinalden alıntı: HUNTER.

Bu ne bıcım bı konu la

beğenemediysen çık bakma o zaman. sanane
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

quote:

Orijinalden alıntı: M.İ

S3 varken İPhone almak mı? Peh.

s3 rehbere girerken kahve molası verebilirsin.

o deilde panpa bi fotomu çekte bluetoothtan atsana bana

ah bide mesaj vermeyi becerebilsen ben ayfoncu değilim gerçekleri söylüyorum s3 rehbere geç giriyor ergen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklikarisik

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: aklikarisik

quote:

Orijinalden alıntı: maxax

24 36 ay taksitler ne için var sanıyorsun kredi kartını geçiriyor alıyor adam sonrada bankalara çalışıyor birde faizi var onun öff 2bin 3bin kimin umrunda gösteriş yapmak varken

ya gösteriş bir yere kadar değil midir? yani insan ne bileyim ayakkabı alır 300-500 tl olur onuda anlarım ama ya 3binlerden bahsediyoruz. ben bu miktarda parayla dersanede okudum üniversiteye hazırlanırken.

Sen aklını mı kaçırdın?

500 TL ye ayakkabı mı alınır?

Ayakkabıya biçtiğin değer kadar kişiliğine değer biçseydin şimdi bu soruyu soruyor olmazdın.

kişiliğimde bir sorun görmüyorum ben. Ayakkabı alınır çünkü giyersin uzun seneler boyunca. mesela zamanında harley davidson bot almıştım 7 sene önce 200 tl ye ve hala giyiyorum dediğim buydu. ama o telefonu 7 sene kullanamazsın anladın mı kişiliği düzgün arkdaşım

O senin kullanımına bağlı.

• Benim iphone 5 im var, maddi durumuma gelince aslında zengin sayılmam. Hatta orta hallinin bile altında sayılabilirim. Ancak biriktirdiğim... bla bla bla... Şaka yaptım iphoneum yok rahatlayabilirsin
  • iPhone 5'a herkes 2000 TL ödemiyor. Germany'den aldım 1,600 TL ye geldi. Kimisi var 2700 TL para veriyor. US'den alsam 1,300 TL'ye gelecekti. Dediğim gibi aklı olan 2.000 TL vermez zaten. Ayrıca iPhone'u sadece telefon olarak görmek de yanlış. Bir sürü extra feature ile geliyor. Portable game console, multimedia, web surf, application lar çok iyi. Her şeyin App i var hemen hemen. Photo stream var. Her yerde gör fotograflarını ya da video yu bilemleye takma derdiyle uğraşma kısa bir şey için. Android kullanıyor olsanız 100 $ fazla verilmez gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.