A

Teğmen
08 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhabalar değerli bisiklet severler, Btwin katlanır bisiklet sahibiyim ve bisikletimi çok seviyorum. İzmir içeresinde turlar yapıyorum bisiklet yollarını, rotaları ve deneyimleri doğa ve bisiklet bilinci oluşturmaya özen gösterdiğim sayfamda paylaşıyorum siz değerli forumdaşlarımdan sayfamı incelemenizi ve tecrübelerinizle destek olmanızı rica ediyorum. Her türlü yoruma ve eleştiriye açığım hep beraber doğa ve bisiklet bilincini yayalım. Takipçi kasma ve YouTube kanalı açma gibi bir niyetim şimdilik yok ama eğer sayfam ve deneyimlerim fotoğraflarım hoşunuza giderse takip edebilirsiniz. Sağlıkla kalın şimdiden çok teşekkür ederim. İlk IG TV’im linkte;
https://www.instagram.com/tv/CBJctsfAvQu/?igshid=sma7s2s76ou5

Öncelikle iyi geceler bu yaz motor almayı düşünüyorum 2 bin lirayla 3 bin arası tavsiyelerinizi bekliyorum tabiki yedek parça ve yakıtta çok önemli şimdiden teşekkürler
Beyler izmirden yaziyorum doganimin tavan ve kapi dösemelerini degistirmek istiyorum izmirde hem uygun hemde guvenilir bidiginiz bir yeri var mi yardim !
Öncelikle iyi aksamlar bu hafta salona basliyorum protein tozu kullanmak istemiyorum arkadaslarim amino asitten bahsetti ama tam anlamadim bilen arkadaslar lutfen bi bakin
Türkiyenin en iyi kalecilerini seçelim tartışmadan beyler
Arakadaslar bugun araba arastirirken fiatin yeni araci freemonta rastladim fiyati beni cok sasirtti 93 bin 120 liradan baslayan fiyatlarla diyor sitesinde bu fiyat daha en dusuk motor secenekleri icin gecerli bu araba hakkinda biraz bilgi verebilir misin bu parayi hakkediyo mu sicze? Simdiden tesekkurler
Öncelikle iyi aksamlar pandawill.com sitesi hakkinda bilgi almak istiyorum telefon almak istiyorum ordan yardimci olup site hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler
Beyler öncelikle yaksamlar battalbey acmak istiyorum sizce nasil olur iyi para varmidir masraflar filan ?
Beyler yardiminiza ihtiyacim var yeni bir telefon almak istiyorum butcem 900-1000 arasi ama bir turlu ne alacagima karar veremedim s2 aklima yatti ama kararsizim siz ne önerirsiniz nedeniyle yazarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler
Beyler yardiminiza ihtiyacim var yeni bir telefon almak istiyorum butcem 900-1000 arasi ama bir turlu ne alacagima karar veremedim s2 aklima yatti ama kararsizim siz ne önerirsiniz nedeniyle yazarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 408
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 2.209 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.