arkadaşlar bende dreambox uydu alıcısı var ve DREAMOTE (free) sayeseinde evde kumanda arama derdi son buldu :) iphone bu işi fazlasıyla yapıyor. müthiş bi buluş bu cihaz müthişşşşşşş!
böyle konular açmayın
bu iphone hakkında açılan konular iyice arapsaçına döndü kimi diyor alet harika kimi diyor abartıyorlar
30 saniyede telefonum oldu uzaktan kumandası , sence.....abartıyomuyuzzzz! bence evet çünkü abartılmayı hakediyo bu icat
nasıl uydu alıcısnı kontrol edıyo,ne kullanıyo bunun için şaşırdım vala eskı telefonlarda kızılötesi sayesınde kumanda oluyodu burda neyle oluyo ? ama nerden baksan güzel bi özellık
ewet nerden alıyor sinyali versenize cevap_?
quote:
Orjinalden alıntı: musfasa
30 saniyede telefonum oldu uzaktan kumandası , sence.....abartıyomuyuzzzz! bence evet çünkü abartılmayı hakediyo bu icat
Iphone üzerinde Infra alıcı verici yoktur. Dolayısı ile Symbian telefonların yaptığı gibi kumanda olarak çalışmaz. Infra alıcısının yetenekleri zaten kısıtlıdır. (Çekme sorunu gecikme vs) Iphone Dreambox uydu alıcıları kontrol ederken Wi-Fi bağlantısı kullanıyor. Dreambox cihazların web arayüzleri vardır. Buradan kumanda komutları gönderilebilir. Bu App de web sayfası üzerinden cihazı kumanda ediyor. Wi-Fi üzerinden kumanda ettiği için hiç bir yavaşlama vs çekmeme sorunu olmuor tabiki. Ayrıca PC nizi, MAC cihazınızı, XBMC yüklü cihazınızı Iphone üzerinden wi-fi olarak kumanda edebilirsiniz. Ben evde HTPC cihazımı Jaadu VNC ile kontrol ediyorum. 800-900 TL satılan Logitech cihazlar bile bu kadar ii bir şekilde kontrol sağlayamazdı PC üzerinde.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
quote:
Orjinalden alıntı: musfasa
yıllar önce symbian tellerde bunu yapıyordu
Telefonun kızılötesi'ni 1 metre mesafeden kullanılabiliyordu, evet. Ama bunda öyle bir zorunluluk yok. Hatta geçende forumdan bir arkadaş çatıya iphone ile çıkarak, uydu sinyal seviyesini iphonedan görüp çanak ayarı yaptığını yazmıştı.
Ben de iPhone sayesinde gitarımın bozulan akortunu düzelttim
illa aldırcanız şu aleti
iphone u çok abartıyorlar MMS i olmayan video çekemeyen Bluetooth ile bir şey bile gönderemeyen bir cihazı sadece menü tasarımı ve dokunmatiği süper diye 1500 ytl vermek saçmalık.
casio nun bır modelı vardı rahat 10 sene once o saat bıle yapıyodu bunu ya
quote:
Orjinalden alıntı: NomadCRY
iphone u çok abartıyorlar MMS i olmayan video çekemeyen Bluetooth ile bir şey bile gönderemeyen bir cihazı sadece menü tasarımı ve dokunmatiği süper diye 1500 ytl vermek saçmalık.
birileri ezberletip mi yolluyor bu arkadaşları söylem hep aynı
yav azıcık forumu okuyun noolur
quote:
5110 larda flip flop kapak var diye millet anlata anlata bitiremiyordu
1500 ytl vermek şart değil 2Gler 2. el 500 ytl çok uygun fiyata satılıyo
quote:
Orjinalden alıntı: gennosuke
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gennosuke
quote:
Derin nokia...
O değilde touchpad olarak kullanılması süper ya:D film izlerken süper oluyor