Şimdi Ara

bu iki kasadan hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1592

AOPEN - H600B28
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1406

arkadaşlar bu iki kasa arasında kaldım
    sizce angisini tercih edeyim ve birinin diğerine olan üstünlüğü nedir ve sistem şu

anakart=ASUS P5LD-2 (I945P,GLAN,SATA,RAID,LGA775)
    cpu= PENTIUM-4 D820 2.8 800 MHZ. 2x1 MB. 64 BIT 775 PIN
    ekran kartı= ASUSTEK AX1300PRO/TD ATI X1300PRO 256MB TV DVI 16X
    hdd= Samsung 120Gb 7200RPM 8Mb Cache SATA
    ram= 2*512 DDR2 533 MHZ PC4200 (KINGSTON)
    monütör= LG_1750SQ_17inch_LCD
    dwd-rw= lc LG Super Multi 16X Double Layer (Siyah)
    disket sürücü
    klavye+mouse
    kasa(?)

bu sistemi kaldırır sanırım rahatlıkla ve acaba bu sistemi kaldıran ucuz bişeymi alsam asus gibi

eğer sizin başka öneriniz varsa bekliyorum (kapaksız sessiz olsun) önerileriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl1907 -- 19 Şubat 2006 16:19:24 >

• AOPEN H600b28 iyisi Bendede AOPEN A600 var süper
  • CM
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEŞİKTAŞLI_SÜLO

AOPEN H600b28 iyisi Bendede AOPEN A600 var süper

peki bu kasanın neyi senin en çok hoşuna gidiyor en sevdiğin yönü ney
  • 1. kasada 350 diğerinde 400w psu var bunu göz önünde bulundurmalısın ama tip ve tasarım olarak bence cm daha iyi
  • Sessiz o Yüzden Yuvası 8 adet + 4 adet manyak bir şiy
  • COOLER MASTER her zaman tercihimdir.!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • COOLER MASTER sesizmidir peki bu konuda bilgisi olan varmı asus ta250 nin sesinden az mı fazla mı
  • COOLER MASTERi bilmem Ama Benimki Sessiz AOPEN A600
  • COOLER MASTER kasa kullanan arkadaşlarım var bi kaç tane hiç birinde ses yok gayet iyi
  • peki asus un ucuz kasalarından neden almatım(55$) 300w psu su ne gibi eksisi olur psu nun önemi çok mu büyük bide c m 380 yazıyo bu gerçek mi
  • Ya sanki Bi Kasa daha duymuştum Sessiz Hiç Ses Çıkmıyo İstediğin Zaman Sesini Ayarlıyosun Ama Çok Mani Yakıyo Artex FS2060x6020 570 $ uçuyo

• COOLER MASTER ın psu su nasıl ? ve aopene oranla daha hoş durmuyomu!
  • Minton en iisi dostum yeni aldım kullanıyorm çok memnunum 45 $ fiyatta o kadar abartılı değil..

Dereceli göstergesi var ve saplı, oldukça da geniş ve içindeki kablolar birbirine karışmıyo güsell bi kasa tawsiye ederim seninkilerden Cooler Master sağlam gibi
  • tam isimini biiyormusun şu an elindekini bi resmine bakayıp psu su nasıl? benimde aklımda aslında sein o kasa gibi 45-60$ arasında bişey var çünkü kasa okadar önemli mi bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Minton en iisi dostum yeni aldım kullanıyorm çok memnunum 45 $ fiyatta o kadar abartılı değil..

Dereceli göstergesi var ve saplı, oldukça da geniş ve içindeki kablolar birbirine karışmıyo güsell bi kasa tawsiye ederim seninkilerden Cooler Master sağlam gibi
  • Everest de fena değil yeni yeni kasalar çıkarmaya başladılar benim evdeki kasada bundan

bu iki kasadan hangisi

• Geçen hafta Gigatekten COOLERMASTER Centurion 5 BB Kasa almış olsam da, H600B-28 stokta olsaydı onu da düşünebilirdim. AMA bildiğim kadarıyla AOPEN kasalar son zamanlarda zor bulunuyor, bulunanlar da küçük modelleri. Gerçi yeniden her modeli ithal edildiyse bilemem. Ben sadece belli bazı bilgisayar satıcılarının web sitelerinden takip edebiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

Geçen hafta Gigatekten COOLERMASTER Centurion 5 BB Kasa almış olsam da, H600B-28 stokta olsaydı onu da düşünebilirdim. AMA bildiğim kadarıyla AOPEN kasalar son zamanlarda zor bulunuyor, bulunanlar da küçük modelleri. Gerçi yeniden her modeli ithal edildiyse bilemem. Ben sadece belli bazı bilgisayar satıcılarının web sitelerinden takip edebiliyorum.

COOLERMASTER ı gerçekten beyendin mi yani alırsam kesin ve kesin pişman olmam demi
  • görüntü olarak COOLER MASTERi düşünebilirsin ama aopen de ise psu çok daha iyi ikisi bir arada dersen ,iş paraya dayanıyor yani karar yine sana kalıyor çünkü bu iş biraz da zevk işi..COOLER MASTERi al psu yu sat üstüne biraz para ekle 450w üstü baba bir psu al bir dahada kasa düşünme
  • iyide ozaman ucuz bişey alırım 30-40$ lık iyi bi psu ile deyiştiririm psusunu daha ucuza gelir sence de daha uygun olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl1907 -- 19 Şubat 2006 20:03:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.