Bildirim
Bu hayatta ne gerek mutlu olmak için ne
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Asosyal olman gerek hic biseyi takmazsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok be dostum bu daha kötü yaz tatilim hep evde geçti kimseyle konuşmadım oturdum bilgisayarda sabaha kadar forumdaydım,oyun oynadım , geçmedi zaman olmuyor -
İyiliği karşılık için değil, Allah için yap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zeks
Bilmiyorum haddi hesabı olmayan para yeterli gelebilir sanırım.
Para
Allah için yapıyoruz tamam bana kimse iyi davransın diye değil ama ufacık bir şeyde mi olmaz Allah hiç mi mutlu etmez beni hep mi kendimi kötülerim niye böyle kötü insanlar gülerken mutlu olurken biz neden kıytı köşede yaşıyoruz tamam halime şükrediyorum elim ayağım var ama şu beynim -
Evet sanırım para sınırsızca -
ufak şeylerle mutlu olmayı bilmen gerekir yağmurda üşüyüp ıslandıktan sonra eve girip kuru kıyafetler giyip ısındığımda benden mutlusu yoktur o an -
Ooo şakirt alırım bi dal
Ufak şeylerle bende mutlu oluyorum hemde çok ama ufak şeyler bir yere kadar gerçek mutluluk nerede bende evde yüksek sesle müzik dinleyip mutlu olabiliyorum. müzik dinlerken araba kullanır gibi yapıyorum vuuutututu vs seviniyorum -
Ozaman herşey singleplayer mi olsun hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 18 Eylül 2014; 11:13:34 >
Multiplayer olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 18 Eylül 2014; 11:26:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X