Şimdi Ara

Bu hayatta annemden başka kimsem yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hiç sevgilim olmadı

Bütün bu çabalarım ise olumsuz sonuçlandı ve yanında travma bıraktı.

Nasıl oluyorsa hep yanlış insanları buluyorum.

İnsan sosyal bir varlık olduğu için yalnızlık içten içe sürekli vuruyor. Ben aslında tek başıma yaşamaktan, yalnız olmaktan memnunum ama insan doğası bunu reddediyor.

Çok şey istemiyorum. Normal bir birey gibi arkadaş çevrem olsun bir de sevgilim/eşim olsun yeter.

ama normal bir insanın sosyal çevresinin çeyreğini bulmakta bile umudum kalmadı.

Sanırım bu ülkede pek çok insan da öyle görünmese de benim yaşadığımı az veya çok yaşamakta. Sanırım normal bir insan gibi sosyal yaşamak için başka bir ülkeye gitmek zorunda kalacağım.

• yazılımcı mıydın sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de senin gibiyim. sosyalleşmeden mutluluk olmuyor. sosyal hayatta sosyalleşemiyoruz diye bu ihtiyacımız dh de sosyalleşerek insanlarla konuşarak gidermeye çalışıyoruz. yalnızlık çok zor. çevre ve sosyallik yoksa mutsuzluk başarısızlık kaçınılmaz son.

• Benzer kaderimiz var,bu dünyaya adapte olamiyoruz doğuştan veya yetisme tarzından gelen eksiklik.Çakal üçkağıtçı hırsızların birçok arkadaşı ve flört olabiliyor olay insanları kandirabilmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı ülkelerde sonradan gelen kişileri sosyal ortama almama adeti olabiliyor ona göre ülke seçimi yaparken dikkatli ol, ya da japonya'da hikikomoriler var mesela bırak yabancıyı kendi vatandaşlarını bile dışlayabiliyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    galiba hiç sevgilim olmayacak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.